Українців не можливо зупинити. Ми стійкі та прагнемо розвитку й реалізації. Саме такими перед нами постають українські підприємці усіх галузей. Друзі, не втомлюємось говорити з лідерами нашої країни про сьогодення та плани. Наша гостя – ОКСАНА ТИХОНЕНКО, вона продовжує керувати ресторанами «Євразія» та ділитись новинами.
– Пані Оксано, вітаємо! Розкажіть, будь ласка, про новинки у меню літнього сезону, які пропонує мережа «Євразія».
– Так, не дивлячись на складну ситуацію, ми не зупиняємось і хочемо радувати своїх гостей новими стравами та смаками. Літнє меню має бути легким та корисним. Ми маємо вживати багато овочів та фруктів, бо коли, як не влітку є можливість поповнити організм поживними речовинами та вітамінами. Обов’язково має бути в раціоні окрошка. В наших закладах вона неймовірно смачна. Різноманітні салати та гарячі страви в літньому меню представлені на будь-який смак. Нові доступні бізнес-ланчі, хелсі-меню та дуже смачні холодні напої.
– Нещодавно Ви отримали нагороду народної пошани «Хрест громадянських заслуг». Що вона саме для Вас значить?
– Це дуже важлива для нас нагорода від військових. У Національному заповіднику «Софія Київська» відбулося вшанування Героїв без зброї, які своєю плідною, самовідданою працею наближають Перемогу, кожен на своєму фронті.
«Хрест громадянських заслуг» – це щира подяка цивільним від військових, втілена в металі. Девіз відзнаки: «Незламним героям нескореної країни». Її зі своїм автографом вручив номінантам Герой України, генерал-майор Ігор Гордійчук, знаний в народі, як легендарний Сумрак.
– Розкажіть про секрети власної стійкості. Адже керувати закладами – не легка справа на сьогодні.
– Насправді ніякого секрету немає. Я жива людина, і мене іноді теж «накриває». Але збираю всі сили і йду вперед, бо за мною 17 ресторанів, близько тисячі співробітників та хлопці, які воюють. На сьогодні ми також відбудовуємо ресторан в ТЦ «Ретровілль», в який влучила ракета минулого року. В нас неймовірна команда, співробітники, які завжди підтримають і надають сил та бажання йти далі. Зараз, як ніколи, ми маємо підтримати економіку країни та працювати, сплачуючи податки, надаючи робочі місця. Ми підтримуємо переселенців та військових. І зараз для мене – це мета номер один.
– Серед новинок Ваших ресторанів – дитячі майстер-класи. Що саме Ви пропонуєте українським дітям в стінах ресторанів?
– Ми проводимо майстер-класи для діток військових та діток, які втратили батьків. Діти – наше майбутнє і майбутнє нашої успішної країни. На майстер-класах дітки вчаться готувати різноманітні страви, роли, напої. Також для них ми організовуємо розважальну програму: мильні кульки, спілкування зі співробітниками, між собою, ігри та аква-грим.
– Оксано, ми давно знайомі з Вами, проте жодного разу не чули про Ваші поради стосовно розвитку ресторанів.
– Поради стосовно розвитку пройшли трансформацію. На цей час важливо зберегти й не втратити те, що маємо. В нас дуже порядні орендодавці, які йдуть на зустріч і не збільшують орендну платню. Звісно ж є і «важкі», які хочуть мати максимальний прибуток, попри війну. І це дуже вибиває з колії часом. Проте, ми відновлюємо ресторан в ТЦ «Ретровілль» і скоро відкриємо його на Виноградарі. Ми також розпочинаємо будівництво ресторану в ТЦ «Республіка». Окрім того, в планах виходити за межі Києва й області. Я вважаю, важливо, не дивлячись на високі ціни на продукти, зберігати якість та безпечність страв. В нашій мережі суворий контроль якості та безпеки згідно ХАСПП.
– Напевно, найголовніше питання – як готуєтесь до перемоги?
– Потроху проводимо поточні косметичні ремонти наших закладів, вдосконалюємо меню та донатимо. Чекаємо на Перемогу разом з кожним громадянином країни й віримо, що вона скоро настане. Українці – працьовита нація! Та, на жаль, наше суспільство не готове повною мірою до повернення захисників. Ми маємо прийняти героїв достойно та дякувати їм кожен день. Думаю, в нас буде для захисників спеціальна пропозиція. Чекаємо й як можемо наближаємо цей день!
Слава Україні! Героям Слава!
www.evrasia.in.ua
044 338-10-10