Перейти до панелі інструментів
миллениум

Олена Анатійчук – директор аквапарку «ПЛЯЖ», одного з найбільших водних спортивно-розважальних комплексів в Україні. У ньому до послуг відвідувачів: 10 гірок, 5 басейнів, 5 різних лазень, джакузі, спортзали, масажні кабінети, косметологія, соляна кімната, ресторан та бари.
Комплекс «ПЛЯЖ» бере активну участь у громадському житті Львова, співпрацює з багатьма ГО, які опікуються переселенцями, сиротинцями та людьми з особливими потребами.

– Як сьогодні можна відволіктися від страшних подій у країні, бо людина не може перебувати у постійному стресі? 
– На мою думку, тут важливо, щоб людина розуміла, що немає криміналу в тому, щоб позволити собі розслабитись і відволіктися від негативних новин. Дати собі можливість трохи перепочити – не означає стати зрадником. Мати позитивні емоції та відпочинок – фізіологічна потреба організму та нервової системи. Звичайно, ми могли б виконувати більше задач та вирішувати більше справ, якби могли не спати, однак, це неможливо. Так само і щодо позитивних емоцій. Ще 3 роки тому «вийти із стану комфорту» означало вийти із спокійного та позитивного життя. Тепер, на жаль, більшість людей майже не бачить можливостей, перспектив, цікавих і добрих моментів у житті. Такі думки та емоції призводять до складних депресивних станів. Саме тому потрібно, часом навіть змушувати себе, відволіктися на щось інше, окрім як на війну та виживання.
– Як директор підприємства, розкажіть, як підтримуєте емоційний стан працівників? Може дасте якісь поради?
– Уже більше 15 років працюю зі своїм колективом. Хтось йде, хтось приходить. Відносини такі самі, як у сім’ї. Я так це сприймаю, коли наймаю працівників. Мої робітники, як мої діти. Вони повинні бути впевнені в мені, як у керівнику, та розуміти, що я на їх стороні, відкрита до діалогу, готова підтримати кожного. 
– Аквапарк «ПЛЯЖ» – це спортивно-розважальний комплекс. Чи важко утримувати даний вид бізнесу в теперішніх умовах? 
– Так, не просто. Доводиться постійно враховувати зовнішні обставини та настрої людей: як відвідувачів, так і працівників. Саме тому ми часто змінюємо акценти на різні послуги. Коли бачимо надзвичайно низький емоційний стан, намагаємося впроваджувати якомога більше спортивних програм. Адже фізична активність – чудові ліки від депресії. Коли ситуація дещо стабілізується, рекомендуємо розважальну частину. Людям потрібен корисний відпочинок і позитивні емоції. Ми пропонуємо активний відпочинок на воді, особливо плавання, яке не має протипоказань. Вода здавна вважалась найкращим антидепресантом. Послуги надаємо як діткам від 6 місяців, так і дорослим!
– Яку пораду дасте майбутнім підприємцям, які хочуть започаткувати бізнес у сьогоднішніх реаліях?
– У теперішніх умовах простіше почати бізнес, ніж підтримувати існуючий. Усе, що пов’язане з війною, з обслуговуванням військових, на першому плані. Однак, це не означає, що всі можуть і повинні забезпечувати ці потреби напряму. Можна долучатися опосередковано. Життя багатогранне. Не забувайте про первинну ідею вашого бізнесу. Якщо до війни він був успішним, зараз також є шанси! Якщо були проблеми й до цього, не звинувачуйте зовнішні обставини. Я завжди оцінюю ресурси, якими володію, та намагаюся зрозуміти, як можу їх використати в даних умовах.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями