Перейти до панелі інструментів
миллениум

Друзі, у нас в гостях неймовірно талановита експертка, яка знає стовідсотково дієві методи, що допоможуть вам почати вести блог та отримувати від цього не тільки задоволення, а й значні прибутки. Далі — бліц від Олени ХАТРУС.

ЯК ПОДОЛАТИ СТРАХИ?
Страхи — це перше, що заважає проявлятися в соцмережах. Є кілька способів подолати їх.
Перший — просто піти назустріч страху. Зазвичай, коли це робиш, отримуєш багато нових можливостей, а життя змінюється на краще.
Другий — потоваришувати зі своїм страхом! Звучить неймовірно, але це можливо. Я навіть проводжу такі МАК-зустрічі, після яких страх або зникає, або зменшується до незначних розмірів, і людина одразу робить те, чого давно боялася.
Додам також техніку «5 питань». Пишеш, чого боїшся, і ставиш собі питання: «Що найстрашніше станеться, якщо я це зроблю?»
Відповідаєш, а потім питаєш себе: «І що тоді?». Відповідаєш знову: «І що тоді?» — і так далі, поки не зрозумієш, що страх ірраціональний, і те, чого боїшся, насправді не має реальних загроз.
ПОШУК АУДИТОРІЇ
Початківці часто думають, що їм потрібно сподобатися всім, бо навколо багато більш досвідчених експертів, які вже круто проявились. Але я завжди нагадую, що кожна людина унікальна. Тому у кожного буде своя аудиторія. Важливо відповісти собі на питання: «Що я хочу транслювати?» Визначившись, ви обов’язково знайдете свою аудиторію. Проте наголошу, що важливо бути собою, бути справжнім — люди це відчувають. Також важливо вирішити, з ким саме ви хочете працювати. За допомогою контенту та донесення сенсів відбудеться фільтрація, і ви притягнете потрібну вам аудиторію.
АРГУМЕНТИ ПРО ВЛАСНІ ПЕРЕВАГИ
Часом з цим дуже важко визначитись. Ми іноді самі себе знецінюємо. Наші таланти і сильні сторони завжди з нами, тому нам здається, що це щось звичайне й зовсім не унікальне. Але співпраця з іншими колегами допомагає помітити, що ми робимо по-іншому. У цьому також допомагає зворотний зв’язок від клієнтів. Наприклад, я часто чую, що поряд зі мною люди почуваються спокійно. Для мене це було несподівано, але коли про це говорять клієнти, які мали досвід спілкування з іншими експертами, я можу вважати це своєю перевагою.
Колеги теж характеризують мене як дуже позитивну та структуровану людину. Клієнти часто кажуть, що після роботи зі мною, у них у голові все розкладається «по поличках». Так я зрозуміла, що структурність мислення — моя сильна сторона.
Отже, висновок: збирайте зворотний зв’язок про себе та робіть висновки, спостерігаючи за роботою колег.
ПОДОЛАННЯ ПРОБЛЕМ
Якщо не брати до уваги страхи, то існує проблема нерозуміння поетапності та структури ведення сторінки. Я теж із цим зіткнулась, але заспокоїлася, коли зрозуміла, що та за чим потрібно робити, щоб досягти результату — продажів. Для цього я проводжу вебінари, де пояснюю етапи та кроки, а також тривалість шляху до монетизації.
ГОЛОВНІ ПРАВИЛА ВЕДЕННЯ БЛОГУ
Часто блогерам заважає перфекціонізм. Я завжди кажу, що краще зробити на «трієчку», ніж не зробити взагалі, бо «не ідеально». Додам ще бажання швидких результатів — це часто відбувається через нерозуміння етапів і часу, необхідного для отримання перших прибутків. Наголошу, що маю ефективний вебінар у запису, який допоможе зрозуміти, який етап ви пропустили, що ще не зробили, щоб рухатись до мети без вигоряння чи невиправданих сподівань.
КЛЮЧОВЕ
На всіх етапах ведення блогу я раджу мати коучингову підтримку, щоб працювати над своїми страхами, внутрішніми блоками та заборонами на рівні підсвідомості… Продаж своїх послуг — найкраща діагностика власних слабких місць, які потрібно усунути, щоб рости й масштабуватися, не застрягаючи на одному місці.
ДІЙТЕ!

https://www.instagram.com/pani.olena_coach/

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями