Перейти до панелі інструментів
миллениум

Більшість людей бояться відвідувати проктолога через неприємні асоціації. І їх, дійсно, чимало. Однак, сучасна проктологія – це зовсім інша історія. Вже багато років в «ОН Клінік Дніпро» найкращі фахівці у цій галузі створюють та вдосконалюють усі умови для того, щоб ваш візит до лікаря був максимально комфортним та безпечним.
Нашого постійного експерта, видатного лікаря-проктолога, головного лікаря «ОН Клінік Дніпро» Анну РУФАНОВУ знає чи не вся Україна, адже вона є провідним фахівцем у питаннях проктології. Сьогодні говоримо про її можливості та принципи в роботі для досягнення найкращих результатів.

– Пані Анно, вітаємо! Ми не одноразово говорили з Вами про сучасний медичний підхід до пацієнтів. Та все ж таки в більшості з них лікар Вашого фаху викликає страх, сором та думки про біль навіть при огляді. Почнімо з головних міфів?
– Вітаю, шановні читачі. Усе вище зазначене абсолютно не про мене! І зараз розповім чому. По-перше, огляд у моєму кабінеті в «ОН Клінік Дніпро» відбувається не в страшному гінекологічному кріслі. Він проходить у зручному положенні на лівому боці, лежачи на кушетці! Пацієнт лише приспускає одяг до колін. Та найголовніше в тому, що прийом проводиться без болю, з використанням найкращих і безпечних знеболювальних мазей.
– А як щодо інструментів? Вони також часто викликають жах у людей.
– Це друга перевага сучасних медичних інновацій та моя. Під час огляду використовую виключно мініатюрні інструменти, які не можуть травмувати слизову. Завдяки зручному положенню на лівому боці, ще раз про це нагадаю, пацієнтам психологічно комфортно. Про це говорять наші опитування та відгуки відвідувачів. Також додам, що для кожного пацієнта використовую тільки одноразові матеріали: покриття на кушетку та оглядовий інструмент.
– Ви згадали психологічний аспект. Люди, які приходять до Вас, не знаються на медицині, часто не розуміють медичні терміни. Як справляєтеся з цим питання?
– Так, дійсно, лікарі досить часто не пояснюють пацієнтам медичної термінології. Але це також не про мене. Після огляду я показую результат діагностики – аноскопію на екрані монітору та докладно, простими, зрозумілими словами описую діагноз. І потім, також доступною для розуміння мовою, пропоную людині варіанти безопераційного вирішення проблеми проктології за допомогою найсучасніших технологій. При наявності показань індивідуально кожному пацієнту підбираю варіанти лікування. Кожен етап плану детально роз’яснюю. Тобто я знаходжу саме ті слова, які будуть зрозумілі пацієнту, що також підтримує комфортність психологічного стану людини. Додам, що психологія в моїй роботі відіграє не останню роль. Це й приваблює українців звертатись саме до мене та нашої клініки.
– Перейдемо до обладнання? Знаємо, що Ваша клініка використовує найсучасніші технології, а чи довгий загалом процес лікування?
– Завдяки активному розвитку медичної галузі та найсучаснішому медичному обладнанню маю можливість проводити безопераційне лікування геморою усього лише за один сеанс з використанням лазерної вапоризації. Простими словами, дана процедура безболісна та не потребує перебування у стаціонарі. Після проведеної маніпуляції людина має можливість одразу ж повернутись на роботу та до звичного життя! І це дуже важливо, адже сучасний світ потребує значної економії часу. До того ж завдяки новітнім технологіям ми маємо можливість поєднувати лікування геморою та анальної тріщини. І все за один сеанс.
– Пропонуємо завершити бесіду питанням про реабілітацію. Як вона проходить?
– Завдяки усьому вище зазначеному ми маємо разом з пацієнтом дуже гарні результати та таку саму безболісну реабілітацію. Наші послуги спрямовані на максимально якісний результат кожного кроку в процесі лікування геморою. Крім того, зі своїми пацієнтами постійно на зв’язку 24/7 та завжди готова допомогти. Обов’язково, окрім самого лікування проктологічної патології, веду пацієнтів до повного одужання, тобто реабілітаційно-відновлювальний період проходжу разом з кожним пацієнтом.
Я сподіваюсь, що змогла вас переконати, тому не зволікайте та обирайте зручний час для візиту в «ОН Клінік Дніпро». Домовитися про зустріч можна зателефонувавши на номер: 0 800 301 730 (цілодобово).
Здоров’я кожного з нас – цінність для України!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями