Перейти до панелі інструментів
миллениум

Швидкоплинний час змінює усе навколо, проте вічними залишаються українські традиції, які передаються з покоління в покоління. Повертаючись до свого коріння, цьогоріч ми відзначаємо День захисників і захисниць України 1 жовтня.
Сьогодні слова вдячності нашим захисникам прагне висловити Наталія ГУТАРОВА, відомий фахівець, яка разом з усіма українцями працює на нашу перемогу. Її харизма та вміння мотивувати людей об’єднують навколо неї найкращих людей, майстрів своєї справи, створюючи команду, здатну досягати амбітних цілей. Наталія особливо підкреслює роль жінок, які залишилися в Україні та продовжують наближати нашу перемогу. «Під час викликів наші жінки взяли на себе велику місію, вони працюють й будують нове суспільство», — зазначає пані Наталія.
Незважаючи на складні часи та випробування, ця неймовірна українка має мужність розвиватися, виховувати чудових дітей, допомагати нашим захисникам. Її глибоке розуміння потреб суспільства дозволяє ініціювати та реалізовувати проєкти, які позитивно впливають на життя людей. Вона є не лише професіоналом своєї справи, а й активною громадянкою, яка віддає частинку себе на благо країни.
У своїх інтерв’ю обов’язково закликає всіх українців адаптуватися до складних обставин та залишатися справжніми людьми. Адже за переконанням пані Наталії, саме люди є ключовим ресурсом для перемоги України. Тож далі щирі привітання найціннішим українцям від нашої гості.

– Шановні захисники України! Сьогодні, в день вашої шани, ми, українці, знову відчуваємо силу нашого єднання. Ваша мужність, відвага та безмежна любов до Батьківщини надихають нас на нові звершення.
Ви – не просто військові, ви – наші герої, наші янголи-охоронці. Ви захищаєте нашу землю, наших рідних, нашу мрію про мирне майбутнє.
Ви – опора держави. Спокій наших домівок – у ваших надійних, сильних руках.
Ви неймовірно стійкі, сміливі та хоробрі. Нехай ваша служба буде спокійною, мирною, а життя яскравим та довгим. Бажаю, аби у ваших домівках панувало тепло, затишок та любов. Нехай кожен рідний дочекається вас вдома!
Поки є Герої, що захищають мирне майбутнє наших дітей від підступного ворога, ми обов’язково переможемо!
Нехай віра усіх українців оберігає вас від ворожої зброї, а любов до країни не вичерпується навіть у найскладніші миті!
Особливі слова подяки я адресую ветеранам війни. Ваші подвиги – це не просто сторінки історії, це живий приклад для нас і наступних поколінь. Ваша мудрість, досвід і незламний дух надихають на боротьбу за нашу свободу. Ви – справжні герої, які відстояли нашу незалежність.
Низький вам уклін і найкращі побажання здоров’я, довголіття й злагоди. Прийміть щирі вітання та нашу подяку. Найшвидшої нам перемоги!
Дякуємо, підтримуємо та міцно обіймаємо!
Шана й слава захисникам Вітчизни!
Слава Україні!

Молимось за вас, воїни України!
З повагою — Наталія ГУТАРОВА,
директорка комунального підприємства Новомосковської міської стоматологічної поліклініки Новомосковської міської ради, Депутатка Новомосковської районної ради

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями