Перейти до панелі інструментів
миллениум

Ганну СТОРЧЕУС ви знаєте доволі давно. Вона — експертка нашого видання та жінка, яка пройшла неабиякі випробування долі. Сьогодні вона хоче коротко розповісти про себе та познайомити вас з чарівною пані Тетяною. Далі буде!

– Вітаю, шановні читачі! Мене звати Ганна Сторчеус. Я з Києва, але вже понад вісім років живу в Німеччині. Разом з чоловіком виховую чотирьох дітей.
Мій професійний шлях розпочався у 1998 році і триває вже понад 26 років. Після закінчення Міжнародного науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая почала працювати юристкою в «Укргазпромі».
З 2005 року я — член Національної асоціації адвокатів України, а з 2022 року стала членом Адвокатської палати Дюссельдорфа. Це дало мені змогу розвивати свою кар’єру як в Україні, так і в Німеччині.
Понад 15 років очолюю успішний сімейний бізнес, який спеціалізується на експорті металобрухту та логістиці. За цей час наша компанія стала лідером у своїй галузі на українському ринку.
Наразі я продовжую розвивати компанію в Дюссельдорфі, поєднуючи юридичну практику з підприємницькою діяльністю.
Я прагну бути прикладом для співвітчизників, тому виокремлю свої цінності: чесність і стабільність — це ключові принципи, яких дотримуюсь як в особистому, так і у професійному житті. Переконана, що основою тривалої співпраці, є прагнення до взаємної підтримки, розвитку та спільних цілей. Такий підхід допомагає мені будувати ефективні професійні та партнерські стосунки.
Я відкрита до нових контактів і готова обговорювати можливості взаємовигідного партнерства. З нетерпінням чекаю на діалог із тими, хто поділяє подібні цінності та прагне досягти довгострокового успіху.
Ми сильні та здатні на все. Україна — це нація сміливих та рішучих людей. Наша історія наповнена випробуваннями, але ми завжди підіймалися й шли вперед. У ці складні часи ми доводимо всьому світу, що нам під силу будь-які виклики. Я закликаю всіх не боятися нових висот, бо разом здатні подолати будь-які перешкоди. Ми будуємо майбутнє, де кожен українець буде пишатися тим, що він є частиною сильної та незалежної нації. Ми — ті, хто йде вперед, попри труднощі, і хто створює нові можливості для себе та своїх близьких.
Далі я хочу познайомити вас із видатною людиною, незламною українкою, сильною, незалежною особистістю, яка водночас, на мою думку, є прекрасною, тендітною та красивою жінкою — Тетяною БЕРНАВСЬКОЮ.
– Вітаю, шановні читачі! Дякую, що проявили зацікавленість у моєму досвіді. Дякую, Ганно!
Мене звати Тетяна Бернавська. Я українка, прикладний науковець, терапевт, підприємець, член міжнародних організацій. Вже понад 24 роки живу в Німеччині. Сни я бачу німецькою, але молюсь виключно українською.
Мені, як і багатьом, було досить складно створювати власну справу та розвивати її. Бували моменти, коли щось давалось легко, а були й такі, коли життя на чужині видавалося нестерпним. Однак, я переконана, що найголовніше криється в нашому українському ДНК. Воно створює бажання бути вільною та незалежною. Здається, це наша природна необхідність.
Завдяки цьому усвідомленню та досвіду я створила унікальну авторську методику, яка допомагає людям зменшити біль у спині. Важливо те, що це стосується саме ментальних проблем. Це про психіку, депресії… Усе це пов’язано! Запевняю.
Один з головних продуктів, які просуваю на ринку — це навчання. Я пропоную лікарям, терапевтам, ортопедам, психотерапевтам підвищувати кваліфікацію та допомагати людям.
Вважаю своєю перевагою те, що продаю просту авторську методику, яка є безумовно корисною, швидкою й ефективною. А мій авторський пристрій, впевнена, багатьох здивує. Його можливості вражають навіть найдосвідченіших фахівців. Мої колеги охарактеризували його як «українська душа та німецька якість».
Буду рада відповісти на усі ваші запитання.
Звертайтесь.
Слава ЗСУ!
P.S. Якщо ви маєте власні клініки, реабілітаційні центри тощо, запрошую вас до навчання.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями