Перейти до панелі інструментів
миллениум

Доля часто випробовувала її на міцність. Шукаючи відповіді на власні питання, РУЗАНА МЕЛІКЯН захопилася нумерологією. Тепер допомагає іншим людям розкрити їхній потенціал і знайти точку зростання в усіх життєвих сферах. І все це лише за допомогою дати народження!

– Рузано, у Вас понад 17 років досвіду роботи вихователем. Як Ви прийшли в нумерологію?
– У 32 роки я захворіла на рак крові, гострий лімфобластний лейкоз. За рік такий самий діагноз поставили моєму молодшому братові. На жаль, його врятувати не вдалося…
Ночами я ридала в подушку, задихаючись від болю і відчуття несправедливості… Дуже боялася залишити своїх трьох дітей. Але в один момент вирішила жити тут і зараз, як хоче моя душа! Проходячи курс хіміотерапії, я закінчила педагогічний коледж. Мене вже готували до пересадки кісткового мозку. Але, дякувати Богу, настала довгоочікувана ремісія! Я повернулася до своєї улюбленої роботи, а згодом успішно закінчила Бердянський державний педагогічний університет.
І це лише частина моїх життєвих випробувань… Я весь час задавала собі питання: «Чому? Для чого? Що я маю зробити?».
У 2021 році захопилася нумерологією. Мене вразило, скільки інформації можна дізнатися про людину за датою її народження. А завдяки кармічній нумерології я знайшла відповіді на всі свої запитання.
– Як числа пов’язані з долею людини?
– Числа оточують нас усюди: номер будинку, телефону, машини, пам’ятні дати… Усе це – егрегори, які несуть велике смислове навантаження.
Дата народження має величезний вплив на життя людини і приховує в собі унікальну інформацію. Якщо її розшифрувати за допомогою нумерологічних знань, то можна побачити різні аспекти життя людини, характер, таланти, кармічні завдання, місію цього втілення, минуле і майбутнє.
– Якими інструментами Ви користуєтесь?
– Я використовую кармічну нумерологію, метод п’ятикутної зірки. Вона символізує п’ять елементів: землю, воду, вогонь, повітря та дух.
Кожна душа приходить на Землю, щоб виконати свою місію. Але перед цим потрібно пройти певний шлях — привести п’ять основних сфер життя в баланс. У кожній сфері нас чекають свої уроки, проходячи які, ми здобуваємо досвід, нові якості й таланти.
Паралельно вивчаю психологію, нейропсихологію і біоенергетику. Планую використовувати їх як додаткові інструменти у наставництві.
Мені достатньо знати лише дату народження людини, щоб побачити її дорожню карту життя, підсвітити сильні та слабкі сторони, допомогти стати кращою версією себе!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями