Перейти до панелі інструментів
миллениум

Її діяльність — це не просто робота, а спосіб життя! Відома психологиня, тренерка та практик з багаторічним досвідом, НАТАЛЯ КУЧЕРЕНКО відкрила унікальний Центр розвитку психології! Яка його місія? Про це, а також про шляхи виходу з кризових ситуацій, поговорили із пані Наталею у нашому інтерв’ю.

– Пані Наталю, вітаємо! Ви у професії вже понад 25 років! Чому своїм призначенням обрали допомагати людям?
– Психологією я зацікавилася завдяки знанням, отриманим від бабусі, та бажанню допомагати та рятувати людей. Пішла навчатися з подругою за компанію у віці, який багато хто вважає досить «пізнім», – у 36 років! До цього навіть не мріяла про психологію, адже у 90-х роках її в Україні фактично не існувало. Сьогодні розумію, що це було інтуїтивне рішення, яке не могла собі пояснити, але мені було дуже цікаво вчитися.
Я люблю свою справу, вона дає мені стимул щоранку з радістю чекати на спілкування з людьми, які потребують допомоги і не можуть самостійно знайти вихід зі складних ситуацій. Кожен сеанс і кожен клієнт, який звертається зі певним запитом, вчать мене новому. Ми разом, «тримаючись за руки» у метафоричному сенсі, йдемо до вирішення поставлених завдань.
– Нещодавно Ви відкрили власний Центр психології. Яка його місія?
– Центр розвитку психології – це простір, де обмінюємося позитивним досвідом у вирішенні психологічних проблем, теплом, емоціями та знаннями. Ми вчимося розуміти себе та своє оточення, вибудовувати здорові та щасливі стосунки.
Можна роками шукати відповідь на запитання «Хто я?» та витрачати час і енергію на вирішення внутрішніх та зовнішніх конфліктів. Об’єднуючи людей у Центрі розвитку психології, ми створюємо атмосферу підтримки та безпеки, де кожен може:

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями