Перейти до панелі інструментів
миллениум

Ця жінка випромінює неймовірну енергію. В її руках усе оживає, стає дійсним і має перспективи. Ольга АЛЬОШКІНА – жінка-приклад, жінка-досягнення, жінка-успіх, яка випромінює прагнення до краси та життя. Та не все в житті, як зізнається наша гостя, дається легко. За 25 років професійного розвитку вона стикалась з багатьма випробуваннями. Сьогодні, в річницю своєї діяльності, чарівна Ольга ділиться своїми досягненнями та надихає!

– Ольго, цієї осені Ви святкуєте 25 років своєї професійної діяльності. Прийміть наші щирі вітання! І перше питання стосуватиметься Ваших подальших планів.
– Дякую за привітання! Так, цього року я святкую 25 років професійного досвіду в естетичній косметології. Це довгий шлях, завдовжки в життя. Моя кар’єра складалася дуже цікаво, я зустрічала і продовжую зустрічати цікавих людей, які стали провідниками у світ естетики та краси. У цей складний час не зупиняюся і впевнено йду далі разом із моєю сім’єю та командою до нових досягнень. Ми розширюємо бізнес, який почали з нуля під час війни. Зараз відкриваємо бутик професійної косметики та школу для навчання майбутніх фахівців-естетистів.
Наша компанія AGORA – це крок уперед. Бізнес став сімейним, і ми вирішили поєднати два проєкти: AGORA Beauty та AGORA Butik (власницею є моя донька Вікторія). Плануємо заявляти про себе як AGORA GRUP. До речі, директором AGORA Beauty є мій син Антон Андрійович. Крім того, у наших планах є запуск ще одного проєкту.
Проєкт зосереджений на наданні послуг із підбору виключно професійної лікувальної косметики для догляду за шкірою обличчя та тіла. Це бренд, який вперше вийде на ринок України. Я впевнена, що він посяде гідне місце серед моїх пацієнтів і клієнтів.
Ми робимо акцент на нових лінійках преміум- та бізнес-класу. Також у нас будуть представлені нові засоби з трихології волосся, догляду за шкірою голови та відновлення волосся.
– Розвиток протягом чверті століття здається справжнім викликом. Скажіть, які періоди були для Вас найкращими та найважчими?
– У мене дуже цікава історія становлення в естетичній косметології. Можу навіть написати про це книгу. Можливо, колись мені це вдасться. Скажу одне: усе, про що я мріяла, до чого прагнула, збулося й продовжує збуватися. У мене дуже довга та насичена кар’єра. В ній переплетено все: розвиток, успіх, заздрість колег, зрада, але набагато більше хороших світлих моментів і людей. Моя книга була б про тих, хто вміє злетіти, впасти, витримати удари в спину і знову піднятися… Вірю, що у мене дуже сильний янгол-охоронець. Я впевнена, що він мене оберігає!
– Як вважаєте, чому жінки та чоловіки довіряють саме Вам свої обличчя та тіла?
– Чому мені довіряють? Скажу так: мої пацієнти відчувають мене, як і я їх. Я несу красу, а отже – добро. До мене завжди притягуються люди з таким самим мисленням та світосприйняттям. Я люблю свою роботу, людей, сім’ю. Випромінюю енергію, любов, доброту, професіоналізм, підтримку, часто навіть психологічну. Я дорожу кожним пацієнтом, і вони це відчувають і довіряють мені. Вдячна Богу, що можу допомагати та гідно нести свою місію по життю.
– Ми не перестаємо захоплюватися Вашими досягненнями. Знаємо, що не збираєтеся зупинятися! Нещодавно Ви отримали нову міжнародну сертифікацію в Стамбулі. Поділитесь деталями та враженнями?
– Так, залюбки. Ще одна моя мрія здійснилася. Я стала учасницею курсу в Стамбулі. Це було неймовірно! Я дуже вимоглива людина в професійному сенсі, тому підтвердити свої професійні якості на міжнародному рівні у професора пластичної хірургії було незабутньо. Я це зробила і дуже вдячна долі за шанс. І на цьому не збираюся зупинятися.
– Ольго, ще раз прийміть наші привітання. Але на завершення не можемо залишити наших читачів без Ваших актуальних порад щодо збереження краси восени та взимку.
– Осінь – час змін. Як листя опадає з дерев, щоб навесні відновитися і розквітнути з новою силою. Так і наша шкіра зараз потребує оновлення, живлення та відновлення. Незабаром у мене з’явиться новий апарат для омолодження, оновлення та регенерації. Тож, шановні, у нас попереду багато роботи. Не буду довго розповідати – просто приходьте та спробуйте самі!
Підбір правильних програм і догляду в осінньо-зимовий період забезпечить вам приголомшливий результат навесні!
Жінка – це весна, гармонія та краса. Бажаю всім українкам зробити правильний вибір для себе і своєї шкіри.
AGORA Beuty – запорука красивої шкіри. Я відкрита для консультації для кожної з вас!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями