Перейти до панелі інструментів
миллениум

Відома підприємиця, власниця мережі магазинів і торгової марки ARIN у Києві, ІРИНА МАТЕЙЧУК, увійшла в «ТОП-100 видатних жінок України 2024» за версією міжнародного проєкту для успішних людей MILLENIUM CLUB! Своїми враженнями від першої зустрічі з резидентами клубу бізнесвумен поділилася з нашим журналом!

– Ірино, перш за все, вітаємо Вас з почесною нагородою! Що вона означає для Вас?
– Я була номінована в «ТОП-100 видатних жінок України 2024». Для мене це велика честь. Протягом майже трьох років повномасштабної війни кожен із нас робить усе можливе для країни — захищає її на різних фронтах: в окопах і в тилу. Я зробила свідомий вибір: залишилася вдома, в Україні, нікуди не виїжджала і продовжую свою діяльність, сплачую податки, створюю робочі місця, несу красу у цей світ, творю і розвиваюся. Приємно, що мою працю помічають і цінують! Тому визнання і нагорода для мене дуже важливі.
– Які враження залишилися у Вас після зустрічі з резидентами Millenium Business Club цієї осені у Києві? Що найбільше сподобалося?
– Враження тільки позитивні! Я вперше була на такому заході, і мені все дуже сподобалося: і бенкет, і урочиста частина, під час якої нам вручали нагороди. Через різні обставини, зокрема з міркувань безпеки, учасників було не так багато, але ми всі відчували себе як одна родина. Вдалося добре познайомитися одне з одним, поспілкуватися.
Дякую артистам, які допомогли трохи відволіктись від сумних подій, що зараз відбуваються в країні. Вдячна організаторам за можливість бути присутньою на такій чудовій події, попри важкі часи для всіх. Бізнесу зараз дуже складно, але вечір зустрічі резидентів Millenium Business Club додав оптимізму, надихнув творити, не зупинятися, не падати духом, створювати нові колекції. Захід також викликав відчуття, що незабаром негаразди нарешті закінчаться, і ми святкуватимемо перемогу!
– Резиденти Millenium Business Club — справжні професіонали своєї справи, ідейники, натхненники, патріоти своєї країни! Розкажіть про свої бізнесові орієнтири.
– Якраз зараз я досліджую петриківський розпис. Символічно, що саме на зустрічі Millenium Business Club я познайомилася з художницею, яка створює артгалерею у Дніпрі. Вона дала мені цінні поради, підказала чимало ідей, які допоможуть мені краще розкрити тему, що мене цікавить. Це було дуже приємно і неочікувано. Я лише зробила запит у Всесвіт і одразу ж отримала те, що шукала: нові контакти й ідеї для майбутнього проєкту, а також трохи відволіклася від повсякденних справ.
– Що б Ви побажали нашим читачам на завершення нашої розмови?
– Звісно, хочу, щоб цей весь жах якнайшвидше закінчився і настав мир. Бажаю усім українцям щастя, добра і натхнення! Щоб вистачало сил і стимулу до перемоги — не тільки у війні, а й у подоланні внутрішніх перепон, які є у кожного з нас. Тримайтеся, ніколи не здавайтеся і знаходьте найкращі шляхи та рішення, коли доля випробовує на міцність!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями