Перейти до панелі інструментів
миллениум

Переможниця конкурсів краси, телеведуча, блогер, власниця агенції Guzeeva PR Анна Гузеєва отримала нагороду “Україна починається з тебе!” в номінації Топ-100 видатних жінок України 2024! Церемонія нагородження, яка проходила у Premier Palace Hotel, зібрала величезну кількість талановитих успішних людей, бізнесменів, телезірок, професіоналів різних сфер діяльності.

Анно, вітаємо вас! Розкажіть про ваші враження від отримання нагороди.
В першу чергу хочу подякувати за організацію цієї премії медіа холдингу Millenium. Це чудово, коли наші українські медіа підтримують наші же українські проекти, наших талановитих людей, бізнесменів і бізнесменок. Чесно кажучи я була вражена тією кількістю людей, які були присутні на церемонії нагородження. Це професіонали абсолютно різних напрямків. Я познайомилась з цікавими особистостями. А нові знайомства для мене, як для власниці PR агенції – це нові зв’язки і нові можливості.
Я пишаюсь тим, що потрапила у топ-100 видатних жінок України! Бути жінкою і мати свій власний бізнес – це непросто. І я рада, що колись не побоялась здійснити свою мрію і відкрила свою агенцію. Для мене ця нагорода – стимул працювати ще більше і ще більше вкладати в себе! Як власниця PR агенції можу з твердістю сказати, що українські жінки, дівчата надзвичайно талановиті, сильні і працьовиті. Потрібно тільки підсвітити їх і вони засяють як справжні зірки! Саме цим і займається моє агентство.
Ця нагорода мене можна сказати надихнула і я вирішила відкрити новий напрям у нашій агенці – ми, можна так сказати, вриваємось у шоу бізнес! Якщо раніше ми працювали переважно з моделями, допомагали дівчатам потрапити на обкладинки популярних журналів, брати участь у конкурсах краси, різних проектах. То тепер ми запрошуємо усіх музично обдарованих талантів для просування їх у медіа просторі вже як артистів, починаючи від перших сходинок написання пісень та створення арт-проєкту, закінчуючи появою на телебаченні, радіо, зйомками кліпів та інтерв’ю з журналістами. У нас є зв’язки з найкращими студіями звукозапису, сонграйтерами. Ми прагнемо створювати унікальних артистів, особливу увагу звертати на стиль і естетику кожного клієнта. Тож, користуючись нагодою, запрошую усіх, хто завжди мріяв почати свій шлях в шоу бізнесі, зробити це разом з нашою командою!
Саме тому я вбачаю в цій нагороді “Україна починається з тебе” підтвердження того, що ми рухаємось в правильному напрямку. І бажаю аби наші клієнти ставали пізнаваними артистами, моделями і також потрапляли у ТОПи модельного і шоу бізнесів!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями