Перейти до панелі інструментів
миллениум

Лайф коуч, жіночий ментор, арт хілер. Авторка методики Трансформації реальності через сакральну геометрію. Авторка унікальної Програми персонального наставництва «Мандала щасливоі жінки»

– Наталю, що для Вас означає сакральна геометрія?
– Для мене це і абсолютно точна наука, і витончене мистецтво, і найповніша бібліотека знань про будову Всесвіту. А ще – це спосіб змінювати своє життя через творчість!
– Ви використовуєте сакральну геометрію в роботі з людьми?
– Так! І доволі успішно, судячи з відгуків моїх клієнтів.
За роки роботи з людьми через сакральні символи проведено величезну кількість майстер класів та онлайн марафонів і створено низку курсів. Тож, і я сама, і дуже багато людей переконалися в тому, що сакральна геометрія є насправді квантовим і високовібраційним інструментом, який дозволяє працювати з будь-яким запитом і досягати результату красивим і максимально екологічним шляхом. 
– Як саме Ви працюєте з людьми через символи?
– Залежить від запиту і від формату нашої взаємодії. За кілька років у мене вибудувався цілком конкретний алгоритм, який включає кілька етапів.
Перший з них полягає в налаштуванні мене самої і енерго-інформаційного Поля до взаємодії з клієнтом або групою. Тут у мене, як і у кожного майстра, є свої методи.
На наступному етапі уже відбувається наша спільна робота з Полем, у ході якої ми буквально насичуємо його змістами і сенсами щодо обраної теми.
Третій етап включає безпосереднє створення сакрального символу. І це вже справжній ритуал, який ми проводимо і проживаємо разом з учасниками! Це неймовірно красиво і це варто спробувати!
– А що відбувається далі? Як малюнок може допомогти у вирішенні питань?
– Найчастіше беремо за основу існуючу матрицю одного із потужних сакральних символів, наприклад, класичну Квітку Життя, Куб Метатрона, фігуру Тора тощо.
Малюючи її, ми занурюємося в медитативну практику візуалізації та матеріалізації власного наміру.
Коли креслимо структуру символу, буквально проявляємо та структуруємо таким чином наш запит. Далі додаємо кольори та ніби наповнюємо малюнок своєю унікальною енергією. Потім працюємо над графікою або вводимо додаткові елементи, роблячи свій символ неповторним і унікальним. 
Створений власноруч символ випромінює закладені в нього вібрації назовні. Він потужно працює з нами та нашим простором, поступово змінюючи все, відповідно до задуму Творця. Адже сакральні символи є втіленням найвищої гармонії та порядку.
Малюючи сакральні символи, ми створюємо свою нову реальність!
– Тобто намальовані символи потім взаємодіють з нами?
– Так, правильно! Про це, до речі, дуже добре знали наші пращури, коли оздоблювали свій одяг, предмети побуту, зброю і свої домівки певними сакральними знаками. Вони точно володіли знаннями про силу символів, як оберегів або активаторів. 
– Цікаво! Які формати роботи з клієнтами є найбільш ефективними?
– Я працюю як індивідуально, так і з групами у форматі майстеркласів. Але моєю найулюбленішою формою є онлайн-марафони! У динамічному груповому Полі утворюється значно більший заряд енергії для вирішення будь-яких питань! Учасники працюють зі своїми особистими запитами, але завжди присвячуємо результати нашої спільної роботи більшій кількості людей і розвитку планети в цілому. Це працює як надпотужний каталізатор і прискорювач процесів!
– Як можна стати учасником Ваших заходів?
– Можна приєднатися до мого телеграм-каналу «Сакральна геометрія, Всесвіт і Я». Тут же або на моїх сторінках в інстаграмі й у фейсбуці можете знайти анонси запланованих заходів. А на моєму сайті викладено повний перелік послуг і продуктів. Ви можете придбати деякі з проведених наживо марафонів або майстеркласів у вигляді онлайн-курсів і пройти їх у зручному темпі.
– Яка найбільша користь від малювання сакральних символів?
– Проживши цей досвід хоча б одноразово в Полі майстра, люди отримують потужний інструмент взаємодії зі своїми намірами, бажаннями, цілями. А коли вони відчули і усвідомили себе співтворцем (адже малювали справжні божественні символи!), то охоче беруть навичку в свою реальність – стають Творцем свого життя!
– Чи треба мати якісь навички з креслення або вміти малювати, щоб створити свій сакральний символ?
– Абсолютно ні! Потрібно лише мати справжнє бажання!
– Що хочете побажати своїм учням або клієнтам?
– Перш за все – миру і гармонії всередині себе. І хай щасливих людей, Творців свого життя, стає більше!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями