Перейти до панелі інструментів
миллениум

Як почати життя майже спочатку та досягти успіху, як розвивати бізнес у найважчі часи, як завжди бути успішною – розповідає нам засновниця та генеральна директорка Всеукраїнської маркетингової компанії «ALEKSA TARGET GROUP»»; а також засновниця та директорка закритого клубу бізнесменів України «BUSINESS COMMUNITY UKRAINE», авторка курсів, інструментів та посібників з маркетингу – Олександра ХЛЄБНІКОВА.

– Пані Олександро, ми дуже раді спілкуванню з Вами. Це й цікаво, й корисно нашим читачам. Як Ви визначились зі своєю спеціальністю у житті?
– Дякую за теплі слова та можливість поспілкуватися з вашими читачами!
Визначитися зі своєю спеціальністю було непростим, але дуже цікавим шляхом. Майже 19 років я відпрацювала у державній установі у юриспруденції. Досягла у цьому напрямку найвищих результатів. Однак життя так повернулось, що я захворіла й довелось піти з роботи та приділити увагу своєму здоров’ю. Але я бажала працювати, спілкуватися з людьми. Це мене надихало.
Я записалася на курси в Ukrainian IT School на спеціальність Social Media Marketing, яку закінчила з відзнакою.
На сьогодні я лауреат Міжнародного «Ордену Королеви Анни «Честь Вітчизни», лауреат ордену «За громадську доблесть». Моя маркетингова компанія визнана «Найкращою компанією» у 2023–2024 рр та відзначена Знаком якості України, займається благодійністю.
– Що треба робити для того, щоб завжди залишатися успішною людиною?
– Потрібно постійно працювати над собою та розвиватися в різних аспектах життя. Навчатись, бути дисциплінованим та відповідальним, підтримувати здоровий баланс між працею та відпочинком, бути відкритим для спілкування.
Завжди залишатися успішною людиною – це не лише про досягнення певних цілей, але й про безперервний розвиток, самопізнання та вміння пристосовуватися до змін у житті.
– Ви авторка дуже цікавої книги-посібника з бізнесу. Розкажіть про неї.
– «Стратегії майбутнього» – практичний посібник з маркетингу. Це настільна книга для підприємців, бізнесменів, маркетологів, SMM-ників, таргетологів та власників особистого бренду.
Цей посібник розроблено з метою надання глибокого розуміння сучасних стратегій маркетингу, які допоможуть вам не тільки впевнено орієнтуватися в сучасному бізнес-середовищі, але й досягти успіху в глобальному світі конкуренції.
– Що допомагає Вам завжди бути у ресурсі?
– Мені допомагає баланс у всіх сферах життя, турбота про своє здоров’я та душевний стан, а також любов і підтримка з боку близьких людей, постійний розвиток.
– Які у Вас плани на працю після Перемоги?
– Після Перемоги я бачу великі можливості для відновлення та розвитку українського бізнесу. Війна принесла багато викликів, але вона також відкрила нові горизонти та змусила нас переосмислити підходи до ведення справ. Моєю основною метою після Перемоги буде активне долучення до процесу відновлення країни, підтримка інновацій та розвиток сталих бізнес-моделей, розвиток соціально відповідального бізнесу, інновації та цифровізація, розширення міжнародного співробітництва, підтримка малого та середнього бізнесу.
– Що б Ви побажали нашим читачам?
– Я б хотіла побажати вашим читачам ніколи не втрачати віри в себе та свої можливості. Я впевнена, що все в наших руках, і українці – найсильніша нація.
Слава Україні!!!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями