Перейти до панелі інструментів
миллениум

Юристка за спеціальністю, коучиня за покликанням. Ментор жіночого мислення Ірина Гомон, випускниця міжнародного університету коучингу допомагає жінкам розкрити свої здібності, зрозуміти власне призначення, самореалізуватися та віднайти гармонію в житті.

– Добрий день, Ірино! Розкажіть, з чого почалось Ваше захоплення коучингом?
– Почну з маленького відступу. Я українська жінка, мені 34 роки, мама трьох діточок, кохана дружина та щаслива людина. Маю юридичну освіту, освітній ступінь магістра. Працювала у відділі державної виконавчої служби Міністерства юстиції України. Також маю знання та навички у сфері медіації.
Як і у всіх, у моєму житті стався переломний момент під час повномасштабної війни. Ми з сім’єю виїхали до Болгарії. Спочатку було нерозуміння, шок та очікування повернення додому. Але, на жаль, місяці летіли, а мої очікування так і залишалися лише очікуваннями! Я постійно думала про те, як себе знайти в іншій країні і в той же час не бути прив’язаною до місця. З вересня 2022 року проходила різні навчання, щоб дослідити себе як особистість. Пройшла курс з медіації. У лютому 2023 року, коли із сім’єю переїхали до Румунії, натрапила на COACHING UP UNIVERSITY і почала навчання. Закінчивши 10 місяців навчання коучингу, я не зупинилася і пішла далі на поглиблений рівень, а саме: пройшла навчання з енергії достатку та ченнелінгу – для більш глибинної і чутливої роботи з клієнтами.
– Як Вам вдалось досягти такого рівня самосвідомості?
– У кожного з нас є декілька гілок реальності, кожен обирає для себе свою!
Замість сидіти в соцмережах, я навчалася: підвищення кваліфікації в юридичній професії, вивчення психології виховання дітей, навчання з медіації, коучингу й айфонографії, навчання з енергії достатку та ченнелінгу.
Замість клубів, алкоголю та сигарет – біг, зал, йога, танці, жіночі заходи спрямовані на трансформацію, релакс, догляд за тілом. Замість серіалів – читання книг і корисних статей. Замість посиденьок з подружками та обговорення речей, на які йде злив енергії, – медитації, віпасана, дихальна практика, ведення щоденнику стану, складання плану власної реалізації та стратегії.
– Чому людям так важко виходити із зони комфорту? Навіщо це потрібно робити?
– Маю цікаве трактування: ми маємо у голові супротивника набагато міцнішого, ніж ворог ззовні. Наш мозок знаходиться у стані захисту настільки, що створює нам блоки, тобто програми та установки, яким ми слідуємо, бо вважаємо це істиною! Тому, якщо зіштовхуємося з якоюсь неприємною ситуацією на життєвому шляху, багато хто закривається у своєму коконі стабільності. Усвідомлено виходячи із зони комфорту, ми беремо верх над нашим супротивником, тобто починаємо ним керувати, вкладаючи у підсвідомість ту істину, яку створюємо для особистого розвитку. Такі кроки зрощують проявленність в усіх життєвих сферах: починаючи від встановлення особистих кордонів до реалізації у життєвих сферах.
Маленька порада для тих, хто бажає вийти із зони комфорту: один раз на тиждень купуйте продукти, які ніколи не споживали, якщо не ходите до ресторану. Введіть собі нову традицію – хоча б раз на місяць готуйте нову страву. Підберіть для себе новий незвичний аромат або одяг, експериментуйте зі стрижкою, поїдьте до міста чи країни, де ще не були. Робіть щось незвичне у повсякденному житті, щоб розширити свою ємність.
– Як зрозуміти чого хочеш досягти у житті?
– Спочатку пізнати себе! Познайомитися із собою справжньою, із внутрішнім Я! Задуматися над такими питаннями: «Хто я? Чого прагну? Якою себе бачу Я? Якою мене бачить оточення? Мій стан на даному етапі життя? Що для мене сенс життя?» Усі відповіді записати у блокноті, і потім над кожним проводити рефлексію!
Поглянути на себе у дзеркало і виписати у блокнот, що подобається, а що ні. Наскільки ви відчуваєте своє тіло? Наскільки з ним живете в гармонії? Це не тільки про зовнішній вигляд, а більше про тонку взаємодію із вашим тілом. Коли воно хворіє та знесилене і ,навпаки, коли бадьоре та здорове, що ви відчуваєте?
Працювати зі своїм мисленням, розширювати світогляд, пізнавати постійно щось нове, експериментувати, ризикувати, фокусуватися у моменті.
Працюйте над пізнанням себе, мисленням, тілом, і світ відкриє для вас неймовірні життєві горизонти.
– Що таке внутрішня опора? Яка вона у Вас?
– Внутрішня опора – це про довіру до себе, про непохитну внутрішню підтримку, про тверду позицію, про рішучість, впевненість при будь-яких життєвих обставинах, не зважаючи на зовнішні фактори! Щоб вибудувати опору, потрібен доволі тривалий період часу, але на це здатен абсолютно кожен! Внутрішня опора вибудовується на знаннях про себе, власні бажання, мрії та розумінні того, що є неможливим або забороненим особисто для вас. Стосовно моєї внутрішньої опори, то скажімо так: якщо людина вже на шляху особистісного розвитку, тут 100% є внутрішній непохитний стержень! Якщо метафорично, то моя внутрішня опора – це велика, сяюча, прозора куля зі стальною силою, невидимою для інших.
– Із питаннями, з яких сфер життя, можна до Вас звертатися за консультацією?
– Я працюю з жіночим мисленням. Тобто це про стосунки в першу чергу з собою, далі – з чоловіком, дітьми та зовнішнім оточенням.
Я даю інструменти, які допомагають жінкам у всіх життєвих сферах. Це про побудову свого кожного земного дня в тому ракурсі та з тими цінностями, яких бажає для свого комфорту кожна жінка. Зі мною жінка отримує повний апгрейд!
iryna_coach.icf

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями