Перейти до панелі інструментів
миллениум

Покращити здоров’я, психологічний стан, збільшити прибутки і кардинально змінити життя на краще. Це можливо завдяки тета-хілінгу – впевнена наша наступна гостя Мирослава Дзяпко. Сертифікована тета-практик, входить у десятку кращих інструкторів методу «Божественного вирівнювання», наставниця та співвласниця бізнесу поділилась історією своїх неймовірних трансформацій!

– Добрий день, Мирославо. Розкажіть свою історію знайомства з тета-хілінгом. З чого почалось Ваше захоплення?
– Познайомилась з тета-хілінгом під час нашестя COVID-19. У мене був нелегкий період: хвороби, напружені стосунки з чоловіком, депресивний стан. Ніби все було, але я не отримувала задоволення від цього. І одна подруга порадила подивитись Світлану Жилюк і Наталію Шнайдер. Два роки я просто спостерігала за ними, слухала ефіри, медитації. За час проведений у їхньому полі у мене проходили трансформації, і моє життя потроху змінювалось. Я майже не хворіла, ми багато їздили відпочивати, син вступив на омріяний факультет ІТ-технологій. Але все одно відчувала, що не реалізую своє призначення, що мене чекає щось грандіозне.
Записалась на танці і почала вивчати IT. І тут почалась війна в Україні. У цей час купую автомобіль з салону: медитації ж працювали, а я не знала ще про це. Я соромилась їздити на новій машині, не відчувала ні від чого задоволення. Тоді у моєму житті з’явився тета-хілінг. Завдяки йому знайшла відповіді на свої питання, які задавала останні 20 років: чому були проблеми з вагітностями, чому хворіла, чому не клеївся бізнес.
– Коли зрозуміли, що хочете займатись цим професійно і допомагати іншим людям?
– Коли побачила, як тета-хілінг змінив мене, як у мене почали здійснюватися бажання, змінився психологічний стан, покращилися стосунки, стала менше хворіти, збільшилися прибутки. Я була в захопленні від тета-хілінгу! Тоді, можна сказати, заскочила в останній вагон: пройшла курси з тета-хілінгу, отримала сертифікати, які давали право проводити практики.
Коли почала проводити тета-сесії, діагностики клієнтам, бачила, як вони позбуваються своїх глибинних переконань, грошових блоків, змінюється їхній стан і люди починають діяти: збільшувати прибутки, бути щасливими. Я почала отримувати позитивні відгуки від клієнтів.
Я дарую людям Стан. Коли змінюється внутрішній стан, змінюються реакції на ситуації, а потім і самі ситуації. Людина навчається відчувати емоції та почуття на новому рівні, обирає собі нові моделі поведінки та мислення і, як результат, це допомагає їй у досягненні цілей. Ми знаємо наскільки важливий психологічний стан для українців у період жахливої війни. Коли виникає дисбаланс в енергіях, відчуття провини, страху, людина не проявляється – починаються хвороби. Давно відомо що першопричина захворювання – це психосоматика, стреси. І тета-хілінг дає змогу виявити цю емоцію і трансформувати її. На тета-хвилях відбуваються справжні дива.
– Що таке «Божественне вирівнювання»?
– «Божественне вирівнювання» – це енергетичний процес за методикою німецького цілителя Алоки Нама Ба Хала (Інститут Крайона), який сприяє вирівнюванню всіх наших структур, молекул, тонких тіл, включаючи фізичне. Вирівнюється і відновлюється вся кісткова система: може стати однаковою довжина ніг, усувається перекос тазу, випрямляється хребет, вирівнюються лопатки, зменшуються больові відчуття при грижах, протрузіях. Окрім того, за допомогою «Божественного вирівнювання» знімаються глибинні переконання, блоки, піднімається самооцінка, з’являється енергія, зникають головні болі, знижується рівень стресу.
Я інструкторка тета-хілінгу і навчаю майбутніх практиків цієї методики.
Через «Божественне вирівнювання» допомогла собі в першу чергу, оскільки страждала на мігрені, болі в спині, ногах, мала протрузії.
Унікальність цього методу в тому, що сеанси можна проводити очно і на відстані – онлайн. Люди в будь-якому куточку світу відчувають енергію, роблять фотографії до і після та дивуються змінам.
– Що б сказали людям, які сумніваються в ефективності Ваших методів?
– Записуйтесь на сеанси, спробуйте та результат вас здивує. У будь-якого методу є прихильники та противники, все залежить від рівня усвідомленості. Кожна людина може взяти стільки енергії, на скільки готова. У одних відбуваються миттєві зцілення, а у інших результати з’являються пізніше. Енергії діють до 2-3 місяців. У всіх є результати. Комусь достатньо одного сеансу, комусь більше.
– Чому варто обрати Вас, як наставника?
– Наставництво – не лише про створення нового рівня доходу чи здійснення бажань. Це формування стану, це трансформація переконань, блоків, розкриття талантів, унікальності людини, визначення її сили. Для цього потрібен провідник у нову гілку реальності. Я постійно навчаюсь у найкращих, багато вкладаю у свій розвиток як експерта. Люди йдуть на енергію. Якщо імпонує моя енергія, то запрошую вас на групову або індивідуальну програму наставництва. Я допомагаю людям змінювати спосіб мислення. Як результат, відбувається зростання прибутків через роботу з блоками та глибинними переконаннями та через маніфестацію бажаного.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями