Перейти до панелі інструментів
миллениум

Секрет успіху кав’ярні криється не лише у самій каві. Головні ролі все частіше відіграють інтер’єр, естетика та сервіс закладу. Одне з таких місць нещодавно з’явилося в Умані. Власниця найінстаграмнішої кав’ярні міста розповіла як втілила свою мрію в реальність.

– Анно, добрий день. Ви нещодавно відкрили власний заклад. Як прийшли до думки, що потрібно створити власну справу? І чому саме кав’ярня?
– За освітою я юрист. Свого часу навіть і не уявляла, що працюватиму в іншій сфері. Але у 2019 році повернулась у рідне місто Первомайськ і захотілось зробити затишне місце для людей, де сім’ї могли б кайфувати та відпочивати від рутини. Спочатку моїм бізнес-проєктом був ресторан. Але, на жаль, війна внесла свої корективи, і чоловік запропонував почати з меншого проєкту – кав’ярні. А далі все якось так закрутилося-завертілося, що про інші точки на карті навіть і не думала, і вибір локації зупинився на території ЖК «Riverside» у місті Умань.
І моє бажання стало моєю реальністю!
Я ніколи в житті не готувала каву і не відчувала пристрасті до неї. Але страх породжує цікавість, а далі дії, які ведуть до результату..
– Який стиль закладу Ви обрали? У чому його унікальність? Чи є якась особлива фішка саме у Вашій кав’ярні?
– Коли ми тільки починали працювати над проєктом, роздумувала, яким мав би бути заклад, щоб я захотіла туди прийти, щоб мені там сподобалося. І найголовніше, я хотіла, щоб люди сюди повертались і відчували себе, як вдома. Насолоджувалися краєвидами та естетикою довкола. І це правда, мене оточує все красиве. Я люблю створювати красу навколо!
– Кав’ярні третьої хвилі – це заклади, де, зазвичай, ставлять на перше місце якість продукту. А як у Вас? Що найголовніше у підході до роботи?
– Це було одним з найважливіших чинників: смачна кава, яку б я теж хотіла пити.
Якщо людина спробує якісної, гарно приготованої кави, то, повірте, їй буде дуже складно знову повернутися до чогось іншого.
– Чим будете дивувати клієнтів? Можливо альтернативними методами приготування кави? Авторськими коктейлями, тістечками?
– Сучасним дизайном та гідним рівнем закладу. В DETECTOR coffee затишно, смачно, стильно. Позиції в меню зможуть задовольнити смаки навіть найбільш вибагливих гурманів.
– Як обираєте каву та інші продукти для свого закладу?
– Концепція мого закладу передбачає більш усвідомлений підхід: від закупки сировини до самої подачі напою. Наші гості готові заплатити більше за якість, оскільки кава – це насолода. Сьогодні просто смачної кави вже недостатньо. Цінується сервіс, інтер’єр, атмосфера та філософія кав’ярні.
– Розкажіть, яка Ваша формула успіху? Чи є якісь правила, з якими йдете по життю?
– Складного шляху при відкритті не було. Було бажання зробити так, щоб людям подобалося, хотілося робити гарно, по-своєму. Працюю й постійно думаю, що ще додати, як покращити. Люблю робити все в кайф, на благо людей. Я навіть помічаю, що цю тенденцію перехопили інші заклади. І вважаю це успіхом, бо якщо тебе повторюють, то ти на правильному шляху.
Вірю у життя, любов і Бога.
Моя головна ідея – не беріть все на себе. Бо тоді ви будете дійсно робити все, але потрошку. А так не ефективно. Тому раніше я працювала щодня, а наразі я навчилася делегувати.
– Які у Вас плани щодо розвитку бізнесу?
– Планую масштабувати свою справу й відкрити франшизи DETECTOR coffee в різних містах України.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями