Перейти до панелі інструментів
миллениум

Завідувач відділу мікросудинної, пластичної та відновлювальної хірургії, судинний лікар-хірург. Кандидат медичних наук. Досвід понад 20 років

Євген СИМУЛИК – ім’я, яке в медичних колах асоціюється з майстерністю, відданістю та безмежною любов’ю до своєї професії. Цей талановитий хірург не просто щодня творить дива на операційному столі, а, у прямому сенсі, рятує життя цивільних та українських військових.

Шлях у медицину нашого героя розпочався ще в дитинстві, коли він вже чітко розумів, що місією його життя стане допомога людям. Саме ця мрія й привела юнака на лави медичного університету, де він з особливим захопленням вивчав хірургію.
Сьогодні пан Євген один з найдосвідченіших хірургів у своїй галузі. Його руки, які колись тримали скальпель під час складних операцій з естетики тіла, тепер рятують життя наших поранених на фронті захисників. Він оперує по 12–14 годин на добу, виконуючи найскладніші операції.
Варто зазначити, що пан Євген постійно вдосконалює свої навички, освоюючи новітні методи лікування. Він активно співпрацює з провідними світовими фахівцями, впроваджує у свою практику інноваційні технології. Завдяки його таланту та наполегливості, вдалося врятувати життя багатьох бійців, які, здавалося б, були приречені.
За свою віддану службу та високий професіоналізм Євген Володимирович неодноразово був нагороджений державними нагородами. Його ім’я відоме далеко за межами України. Колеги глибоко поважають за знання, досвід та людські якості. Пацієнти ж називають Євгена Володимировича не інакше, як «подарунком долі».
На сьогодні бригада Євгена Симулика поставила на ноги вже сотні бійців із найскладнішими травмами. Вони продовжують невпинно працювати, адже розуміють, що покликання треба реалізувати в будь-яких умовах, навіть під ворожими обстрілами.
Хтось колись сказав, що робота хірургів схожа на роботу саперів – один невірний рух, і може статись трагедія. Але пан Євген добре розуміє, що не має права на помилку. Він продовжує щодня рятувати життя тих, хто на собі відчув важкі удари війни або ж прагне вдосконалити своє тіло.
За словами лікаря, основним завданням пластичної хірургії є зміна зовнішності з естетичних, емоційних і психологічних міркувань пацієнтів, а в окремих випадках і повернення людини до нормального життя після реконструктивних операцій з усунення наслідків важких травм чи невдалого лікування.
Щодо пластичної хірургії до пана Євгена наразі частіше за все звертаються люди з запитами: ринопластика (пластика носа), септопластика (виправлення носової перегородки), блефаропластика (пластика повік), а також підтяжка молочної залози, мамопластика, підтяжка стегон, ліпосакція, ліпофілінг, корекція гінекомастії (у чоловіків) тощо.
Про свої професійні досягнення Євген Володимирович завжди говорить без пафосу. Його скромність лише підкреслює високий рівень професіоналізму. Він не просто лікар, а справжній майстер своєї справи, який постійно вдосконалюється та слідкує за останніми досягненнями медицини.
Неймовірно тактовний та щирий зі своїми пацієнтами, він здатний знайти підхід до кожного, незалежно від складності ситуації. Про це свідчить безліч відгуків вдячних пацієнтів, які відзначають не лише високу кваліфікацію лікаря, а і його людські якості.
Наша редакція щиро дякує пану Євгену за його неоціненний вклад в українську медицину, за міцні руки, чистий розум та щире прагнення бути корисним українському суспільству.

ДОСЬЄ: Закінчив з відзнакою медичний факультет Ужгородського національного університету в 2002 році. У 2002–2004 роках проходив інтернатуру за фахом «Хірургія» на факультеті післядипломної освіти Ужгородського національного університету.
З 2002 по 2004 рік навчався в магістратурі.
У 2004 році працював лікарем-хірургом ЦРЛ м. Хуст Закарпатської області.
У 2004–2006 роках пройшов клінічну ординатуру на базі Інституту хірургії та трансплантології ім. О. О. Шалімова АМН України.
З 2006 по 2015 рік працював хірургом відділення мікросудинної та пластичної хірургії Національного інституту хірургії та трансплантології ім. О. О. Шалімова НАМН України.
З 2015 року по теперішній час є науковим співробітником відділу мікросудинної, пластичної та відновлювальної хірургії Національного інституту хірургії та трансплантології ім. О. О. Шалімова НАМН України.
У 2016 році захистив кандидатську дисертацію на тему «Абдомінопластика: хірургічна корекція та профілактика ускладнень».
Сертифікований за фахом «Хірургія», «Судинна хірургія», «Отоларингологія», «Трансплантологія».
Член Всеукраїнської асоціації пластичних, реконструктивних і естетичних хірургів та член Асоціації хірургів Києва та Київської області.
Автор понад 30-ти наукових робіт. Має 11 авторських свідоцтв на корисну модель нових способів хірургічних операцій.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями