Перейти до панелі інструментів
миллениум

Робити астрологічні прогнози може кожен! Для цього не обов’язково бути астрологом або мати природній дар – впевнена наша героїня Лія Лагуз. Успішна астрологиня з 10-річним досвідом, авторка багатьох здійснених прогнозів поділилась з нами своєю історією. Незабаром Лія запускає свій курс, на якому навчатиме усіх бажаючих технікам і секретам хорарної астрології. Тож, що потрібно, аби вміти точно передбачати майбутнє – читайте далі.

– Добрий день, Ліє! Розкажіть як Ви стали астрологом?
– Ще зі школи мені дуже подобалась астрологія. Я мріяла про те, щоб потрапити до астролога і зробити свою натальну карту. У 2014 році ця мрія здійснилась – я потрапила на консультацію до харківської астрологині. Я завжди знала, що астрологічна консультація це щось неймовірне, але коли отримала свою – я була в шоці. Як таке взагалі можливо?! Мені розказали все: мої таланти, мої сильні сторони, де мої гроші, де моє кохання, що мені заважає рухатися вперед, яке є моє призначення. Я була шокована тим, як чітко все показує натальна карта. Тоді я зрозуміла: я також хочу цьому навчитися! Вже після цієї консультації придбала свій перший курс з астрології. У цьому році я святкувала свій ювілей. 8 травня було рівно 10 років з мого першого навчання.

– Що таке хорарна астрологія? І чим вона відрізняється від звичайної?
– Хорарна астрологія – це дуже класний прогностичний метод! Наразі велика кількість людей приходять саме за хорарними прогнозами, адже вони мають особливість: хорарний прогноз не потребує часу народження клієнта, що є однозначно плюсом, бо не всі знають свій точний час народження. Що робить хорарна астрологія? Вона відповідає на питання. За допомогою хорару можна отримати відповідь на майже будь-яке питання, наприклад:
Чи кохає мене Сергій?
Як пройде переліт?
Коли краще робити операцію?
Чи вийде виїхати, емігрувати?
Чи є в нього коханка?
Чи живий Михайло?
Загубила обручку. Де вона?
Чи варто вкладати гроші в цей бізнес?
Це лише деякі приклади питань, на які може дати відповідь хорарний астролог. Взагалі запити доволі різноманітні та цікаві. Це напрям, який найбільше полюбляють мої клієнти в інстаграм та інших моїх соціальних мережах.

– З якими питаннями до Вас найчастіше звертаються клієнти?
– В основному це прогнози. Натальна карта звісно також, але все ж таки у мене прогностика. Я завжди показую як точно можна спрогнозувати події за допомогою астрології. У 2022 році я писала в сториз точні дати ракетних обстрілів. Звичайно така інформація допомагала багатьом підготуватися до цих подій, наскільки це взагалі було можливо. Ну, і звичайно хорари. Саме цей вид прогнозу відповідає на актуальні сьогодні питання. Чи живий? Чи можливо виїхати? Та інші такого плану…

– Наскільки точні прогнози надає хорарна астрологія? Розкажіть якісь випадки здійснення Ваших передбачень.
– Звичайно у хорарному методі є тонкощі в роботі астролога, але професіонал завжди може побачити певні нюанси і зробити коректний прогноз. Мені дуже імпонує цей вид прогнозування ще тому, що карта допомагає астрологу і показує технічно наскільки астролог може бути впевненим у своєму прогнозі.
До речі, в інстаграм я прогнозую багато подій за допомогою хорарів. Наприклад, «Євробачення» 2022 року, де Kalush отримав перше місце. Про перемогу Kalush я також писала заздалегідь, до отримання результатів «Євробачення».
Також був у мене випадок: звернулася клієнтка 24.01.2022 р. з питанням щодо повернення в Україну з Ізраїлю. Тоді, рівно за місяць до початку повномасштабного вторгнення, я їй сказала, що зараз не треба, адже карта показала мені війну в Україні. Тож моя клієнтка залишилася в Ізраїлі на той момент. Таких випадків було багацько, адже саме хорари я використовую з початку 2021 року.

– Розкажіть про Ваш курс. Для кого він?
– Наразі, 15 липня у мене стартує курс з хорарної астрології. Цей курс підійде будь-якій людині, яка дуже хоче навчитися прогнозувати і допомагати людям. Величезний плюс у тому, що для того, щоб зрозуміти цю техніку і навчитися робити чіткі, правильні прогнози, не потрібно бути астрологом. Тобто на цей курс може прийти початківець з нуля.
Маю дівчат, які вже пройшли цей курс і значно збільшили потік клієнтів. У деяких вже є черга на консультації на декілька місяців вперед. Це, мабуть, мрія астролога – мати чергу! Але я скажу так: на сьогодні таку чергу і дійсно великий прибуток може дати швидко тільки хорарна астрологія. Так як це конкретний, чіткий інструмент, за яким повертаються люди багато разів.

– Що потрібно аби стати астрологом? Потрібно мати особливий дар від природи чи спеціальні знання?
– Щоб стати астрологом не треба мати дар чи якісь особливості в натальній карті. Тут, перш за все, важливо любити людей і цей інструмент. Треба розуміти, що досконале володіння інструментом потребує часу і залучення. І багато-багато практики, яку я завжди даю на своїх курсах.
Записатися на курс «Хорарної астрології» можна за посиланням у профілі на моїй сторінці в інстаграм: @lia.laguz.

Овни – в цьому місяці вас очікує вирішення питань з нерухомості. Багато Овнів переїдуть, емігрують, або навпаки повернуться на свою Батьківщину. Липень для вас гарний місяць для придбання або продажу нерухомості, тож якщо у вас були такі плани, саме час їх реалізувати! А вже ближче до кінця місяця на перший план вийдуть питання роботи та кар’єри. Ви отримаєте ясність і результати в цих питаннях. Вас може очікувати завершення робочих проектів, ясність куди рухатися далі, новий бізнес. Якщо ви планували змінити сферу діяльності або розширити, то Липень буде найкращим місяцем для цього!

Тельці – цей місяць буде повний активності та нових можливостей, знайомств. Гарний період для нових навчань, натворкінгу, різноманітних колаборацій, заключення нових проектів. Гарний час для придбання новенького авто, якщо ви планували це зробити, зараз саме час. А вже ближче до кінця місяця актуальними стануть питання еміграції, подорожей, будь-які закордонні питання. Навчання, які ви почнете в цьому місяці, принесуть вам дуже гарні результати. Скористайтеся цим часом для саморозвитку!

Близнюки – Липень для вас про гроші та нові джерела прибутку. Найкращий час для активності, в тому числі і фізичної. Саме і цьому місяці будьте відкриті до нових пропозицій, вони можуть принести вам неочікувані, але дуже приємні фінансові результати. Якщо ви маєте власний бізнес, то саме вас трішки підвищити ціни на свої товари/послуги. А ближче до кінця місяця мова вже піде про великі надходження від ваших клієнтів.
Великим плюсом є те, що Юпітер – планета можливостей, розширення, в тому числі і фінансового йде по вашому знаку зодіаку і буде приносити подарунки і нові можливості кожному представнику знака Близнюки до Червня 25 року. Готуйтеся до приємних подій у своєму житті!

Раки – Липень для вас це місяць нових починань, особливо з 6.07. Це найкращий час для будь-яких ваших нових справ: для нової роботи, нових проектів, нових відносин, нового навчання та ін. Починається ваш новий річний цикл і надважливо на цьому етапі зробити хоча б декілька кроків, які необхідні для реалізації ваших цілей в цьому році. Ваші результати будуть залежати від тих ваших дій, які ви зробите у період з 6.07 до 20.07. Скористайтеся цим періодом і живіть свій найкращий час вже зараз!
А вже в кінці місяця на вас очікує кульмінація у відносинах. Багато Раків вийдуть заміж/одружаться або знайдуть свої половинки саме в цей період. Це вас найкращий час!)
Леви – перша частина Липня для вас місяць перезавантаження та зупинки. Вам зараз просто необхідно зарядити свою батарейку і наповнитися енергією для нових починань, які на вас очікують вже у Серпні. Зірки вам рекомендують зупинитися і відчути – чого бажаєте саме ви? Яких результатів мрієте досягти? Зараз час проаналізувати свої цілі на майбутнє і подумати як ви можете їх реалізувати. Будь-яке перенапруження може призвести до втрати сил та енергії вже ближче до кінця місяця, можна навіть захворіти на цьому фоні. Тож, наразі, для вас час зупинки у будь-яких соціальних процесах. Готуйтеся до свого нового циклу!

Діви – Липень для вас час, коли ви зможете проводити багато часу зі своїми друзями або однодумцями. Це активний місяць, коли варто подумати про майбутнє і прописати плани, які ви бажаєте реалізувати у найближчий час. Відпочинок, спілкування та активність – вайб першої половини Липня для вас. Ближче до кінця місяця, на вас чекають романтичні побачення під зірками в теплі вечори. Найкращий місяць для відпочинку та повного релаксу. Також весь цей місяць для вас будуть актуальні темі дітей. Якщо є плани завагітніти, то зараз у вас є всі шанси!)

Терези – перша половина Липня активізує теми роботи/кар’єри. У вас може з’явитися нове джерело прибутку. Будьте уважні до пропозицій по роботі, зараз гармонійний час для вас у цьому питанні! Саме Липень стане знаковим для багатьох Терезів, адже зараз буде відбуватися зміна статусу – це може бути шлюб або розлучення, народження дитини, зміна професії, зміна вектору розвитку в цілому. Липень для вас є часом отримання результатів, тож про відпочинок подумаєте трохи згодом. А кінець місяця принесе актуальність питань переїзду/еміграції та нерухомості, вирішення питань, які стосуються ваших батьків. Середина літа для вас дуже серйозна та продуктивна!

Скорпіони – у липні час подорожувати та навчатися чомусь новому. Ідеальний час для розвитку та розширення горизонтів у всіх можливих значеннях. Всі ваші майбутні результати цього року, залежать від того, наскільки потужний ресурс ви вкладете у себе влітку. Не бійтеся ризикувати, будьте відкриті новому і все складеться для вас найкращим чином. Кінець Липня принесе вам багато активності, спілкування, нових знайомств і можливостей. Погоджуйтесь на будь-які пропозиції та колаборації щодо вашої діяльності, адже це дуже скоро принесе вам неймовірні результати! Також, після 21.07 для вас гарний період для купівлі авто.
Стрільці – перша частина липня може принести вам неочікувані події у житті, які будуть для вас точкою росту та внутрішньої трансформації. Липень для вас гарний період для того щоб ризикувати, йти у власні страхи і, в такому разі, ви отримаєте бажане! Також це гарний період для того щоб зануритися у таємне, загадкове, езотеричне, не однозначне. Очікуйте збільшення фінансової підтримки в цьому місяці, гроші будуть приходити із різних, навіть найнеочікуваніших джерел. А вже кінець місяця може принести зміну джерела вашого прибутку. Багато Стрільців цього місяця кардинально змінять свою сферу діяльності.

Козероги – липень для вас місяць відносин, при чому як з іншими людьми, так і до себе. Починаючи з 6.07 будуть вирішуватися ваші відносини як у особистому житті, так і в цілому з соціумом. Не переймайтеся якщо хтось піде з вашого життя в цей період, тому що так і повинно бути. Наразі вам необхідно звільнити місце для нових людей у вашому житті, які будуть сприяти виключно вашому розвитку. Саме в Липні багато Козерогів одружаться/вийдуть заміж або назавжди розірвуть свої відносини. Треба пам’ятати головне – все виключно як має бути! А вже з кінця місяця весь акцент буде на вас самих. Тут ви зробите висновки до власного відношення до себе, вибудуєте міцні кордони і свій подальший вектор розвитку.

Водолії – на початку місяця вас може супроводжувати велика кількість обов’язків і нестача сил. Зірки рекомендують посилити фізичні навантаження, аби знизити ризики по здоров’ю. Наразі необхідно намагатися утримувати себе в емоційному балансі, це дуже повпливає на всі сфери вашого життя. Не спішіть, займіться собою, а вирішення важливих питань відкладіть до середини серпня.
Друга половина місяця підсилить всі ці стани. Такі енергії рекомендують зупинитися і проаналізувати своє життя і ваші плани на майбутнє. Візьміть тайм аут і просто добре відпочиньте цього місяця!

Риби – липень для вас є часом відпочинку, романтичних побачень та творчих процесів у вашому житті. Це найкращий період для того щоб добре відпочити і провести час у веселій компанії друзів або рідних. Якщо ви ще не маєте другої половинки, то зараз є всі шанси її зустріти. Також влітку для вас актуальні будуть питання, які стосуються дітей та вагітності. У кінці місяця на вас очікує багато нових вражень та знайомств з цікавими людьми. Будьте відкриті новим можливостям та щасливим подіям. Саме зараз у вас час здійснення бажань. Мрійте навіть якщо наразі ваші мрії здаються неможливими! Зірки зараз на вашій стороні!)

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями