Перейти до панелі інструментів
миллениум

Дівчинка Кристина з маленького села на Харківщині сьогодні не просто стала знаним фахівцем. Вона дійсно рятує тіла й психіку людей. Половину свого життя наша гостя була туристом у багатьох країнах, бо вивчилась на географа. Напевно, саме тому, вона почала займатись тілесним та духовним розвитком. Сьогодні ми знайомимо вас з Кристиною ЗАКУТНЬОЮ. Перед вами сертифікований кінезіолог та психосоматолог. Але ж справа не в практиці, а результатах. Прочитайте статтю, впевнені, ви будете вражені.
«6 липня в Києві відбудеться зустріч з вами, де я надам чіткі інструменти для досягнення будь-якої вашої мрії. Це про намір. Це про мої практики, які я протягом багатьох років відпрацьовувала. З цими практиками я зцілила себе та зцілюю інших».

– Кристино, Ваша діяльність досить незвична для розуміння більшості людей. Почнімо бесіду з того, що саме Ви пропонуєте?
– Дякую, проте я насправді дуже простий спеціаліст. Люди у більшості своїй звикли усе ускладнювати. Кінезіологія тільки звучить складно. Це досить зрозумілий та простий інструмент. Кінезіологія досліджує взаємодію нашого організму з навколишнім середовищем, глибинно вивчає нервову системи людини. Сьогодні кінезіологи та психосоматологи досить популярні, бо на прийомі у цих фахівців можна вирішити безліч проблем зі здоров’ям фізичним, стосунками, фінансовими блоками, дитячими травмами, страхами щодо розвитку. Наведу приклад. За дві години роботи з жінкою приблизно 35 років її життя вже за два місяці потому змінюється неймовірно кардинально в позитивному сенсі.
– Яким чином Ви особисто здобули знання про власні можливості цілительства?
– Я з дитинства відзначала у собі особливе бачення світу. Разом із тим я розумію, що будь-який талант необхідно опанувати, отримати необхідні знання, які допоможуть його реалізувати. Відчуваючи це, я пішла в професію реабілітолога, потім остеопата, кінезіолога, нутриціолога, йога-тренерство (дихальні та фізичні вправи)… На завершення цього процесу я вирішила додати знання у психосоматології, бо розумію, що психіка є кермом нашого тіла. Допоки ми не змінимо мислення, ми не змінимо тіло й психологічні травми.
– Авжеж, усіх зацікавлять результати Ваших клієнтів. Поділіться топовими.
– Найцікавіший випадок стався з моєю клієнткою, яка мала онкологію грудей. Вона звернулась до мене вже після хіміотерапії. Усі показники фізіологічні були неймовірними навіть для лікарів після сеансів зі мною. Буквально за два місяці ми вичистили її організм від ракових клітин. Її лімфатична система стала просто ідеальною. Другий кейс про дівчину з Кореї з кістою в 9 см. Ми працювали лише один сеанс. Далі ви будете вражені, на наступний день ця кіста мала 2 см і операцію скасували. Зараз вона планує вагітність. У мене насправді понад 3000 кейсів, які не просто вражають, а дійсно дарують людям шанс на щасливе та здорове життя.
– Чи має місце у Ваших практиках для клієнтів випадки «відкату»? Коли людина працювала, трансформувалась, чогось досягла, але повернулась до початкової точки? Як з цим бути?
– У моїй практиці такого не було. Бо ми пропрацьовуємо з людиною первинну травму. Допоки ми будемо працювати просто з симптомами, тренувати тіло, займатись нутриціологією, працювати тільки з психікою – гарного результату не буде. Моя методика про те, щоб пропрацьовувати усе одразу. Авжеж, це ресурсно затратно, але те, що я бачу зміни вже на наступний день у моїх клієнтів – то повноцінна зміна вектору життя. Це квантовий стрибок в прямому сенсі. Наприклад, вчора в мене була дівчина, яка пережила в 15 років сексуальне насилля. І після сеансу вона пише мені, що вперше за багато років спокійно спала. Їй вперше в житті не було боляче займатись сексом з чоловіком. Розумієте тепер, чим я займаюсь?! Ми виводимо організм на наступний левел.
– Скажіть, якими здібностями та рисами характеру варто володіти, аби з Вашою допомогою досягти бажаного успіху?
– Ми всі унікальні, маємо унікальні риси, унікальні історії та життя. Підсилювати варто конкретно ваші здібності, які ви вважаєте найкращими. З допомогою моїх практик людина підсилює те, що їй дійсно дається легко. Тому що там, де легко, значить для вас усе готово. Так закладено Богом, Всесвітом, Долею тощо.
– Кристино, в чому криється секрет досягнення мрії, на Ваш погляд?
– Секрет у силі наміру. Це не побажання, яке ми пишемо на листочку. Намір – це точне розуміння того, що це буде у вашому житті. Я вперше зрозуміла, що таке сила наміру у 22 роки. Я жила у В’єтнамі і прагнула покласти на свій рахунок деяку велику суму коштів. За рік я вже поклала цю суму на свій рахунок. Але ж усе це завдяки розвитку та вивченню нестандартної літератури. Впевнившись у тому, що я здатна, вирішила допомагати й іншим. Вірте та працюйте.
kristina_zakutnia

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями