Перейти до панелі інструментів
миллениум

КРІСТІНА МОНАСТИРСЬКА заробила з нуля більше 2 млн грн та самотужки побудувала життя своєї мрії в США! Тепер вона – бізнес-наставник та експерт, яка допомагає сотням інших людей повірити в себе, розвивати власний бренд та працювати з мисленням! Як їй це вдалося? У чому криється секрет успіху, на думку Крістіни? Читайте у нашому відвертому інтерв’ю!

– Крістіно, раді знайомству! Розкажіть про себе. Звідки Ви? На кого вчилися?
– Я родом з невеличкого міста Умань. Закінчила 11 класів школи. У червні у мене був випускний, а у липні я уже була вагітна. Тому я одразу розуміла, що буду працювати на себе. Вагітною я закінчила школу перукарського мистецтва, навчання було нетривалим, і відразу після цього почався мій декрет. Я завжди бачила себе у б’юті-сфері, але спершу мріяла стати перукаркою. Зовсім скоро зрозуміла, що то не моя історія. Коли моєму синочку вже було 2 роки, мене зацікавили нігті. Я стала майстром манікюру і відкрила свій невеликий кабінет, потім студію краси. Незабаром я змогла створити 2 в 1 – студія-школа краси.
За півтора року до повномасштабного вторгнення я переїхала до Києва. І там також відкрила студію краси. Загалом, я маю вже 10-річний досвід роботи у б’юті-сфері. І протягом цього шляху розвиваю особистий бренд.
Зараз я також допомагаю іншим дівчаткам будувати і розвивати особистий бренд у різних сферах – астрологам, нумерологам, психологам, фотографам, стилістам, юристам, лікарям, які консультують онлайн, коучам.
– Як Ви опинилися в США?
– Я була змушена покинути Україну, коли почалася повномасштабна війна. У перші дні ворожого вторгнення виїхала до Польщі, перебувала там 10 місяців. Намагалася працювати, але як і всі була дещо розгублена. В страху, в таких хвилюваннях не знала, що буде далі. Тоді вирішила податися на програму підтримки українців у США – Uniting for Ukraine (U4U). І ось вже півтора року проживаю за океаном.
– Чому обрали саме власний бізнес? Чи не було вагань?
– Я знаю, що таке бізнес, з самого малечку. Ще коли мені було 10-12 років, я допомагала мамі та бабусі з продажами, бо вони у мене теж підприємці. Тому така підприємницька жилка передалась мені по-спадковості. Я знаю як продавати, як комунікувати з людьми. У мене завжди це дуже гарно виходило. Пам’ятаю, як маленькою продавала кошенят, щоб заробити собі на ролики. Мій тато помер, коли мені було 2 роки, тому саме мама і бабуся займалися моїм вихованням і вклали в мене всю свою душу і знання.
– Як Вам вдалося відкрити Ukrainian beauty studio за кордоном?
– Я мала великий накопичений потенціал: у мене вже було чотири студії в Україні і відкрити п’яту було набагато простіше – бо я знала, що робити, які кроки виконувати. Єдине, у США потрібно мати багато ліцензій. На студію – одна ліцензія, на те, що ти будеш там працювати – інша ліцензія, на тату, перманент – третя ліцензія. Біовідходи тут треба вивозити

окремо, тому на утилізацію сміття теж необхідний додатковий дозвіл.
Коли я приїхала в США, у мене не було якихось грошей, щоб відразу відкрити свою студію. Я починала з нуля. Спершу працювала на доставці їжі, займалась оформленням документів, відкладала зарплату, щоб придбати меблі. І лише потім орендувала приміщення.
Нині у моїй Українській студії краси працює двоє дівчаток. Я делегувала їм розвиток цього бізнесу, оскільки зараз працюю більше онлайн, займаюсь власним брендом та наставництвом.

– Які трансформації Ви пройшли, перш ніж стати експертом з особистого бренду та мислення?
– Трансформації шалені, бо йти по такому шляху досить страшно, адже потрібно швидко масштабуватися. Щоб реалізувати себе, я йду в медіапростір, заявляю про себе, показую більше себе в соціальних мережах, висловлюю свою думку, не боюся якогось хейту, при цьому вчу інших людей, передаю їм досвід. Важливо знати, як правильно упакувати свій досвід, як донести своїм учням суть свого наставництва так, щоб вони одразу почали заробляти свої кошти. Для мене це неймовірно важливо, щоб вони заробляли одразу на навчанні.
Я перейшла на таку гілку реальності, де я проявлена, успішна, багато заробляю – і від цього шаленого росту просто трусить зсередини. Днями я була на екранах у Нью-Йорку на Таймс-сквер. Але ще місяць тому я навіть мріяти про це не могла. Публікації в журналах, зокрема на обкладинках – це для мене неймовірний розвиток. І коли я йду за своїм покликання, допомагаю ще більше людям, служу людям, то я відчуваю як швидко росту. Коли ти приймаєш рішення іти в свій розвиток, іти страху назустріч, то навколо тебе абсолютно все змінюється.
– У чому вбачаєте свою місію наставництва? Що Ви можете дати людям зараз?
– Моя місія – допомагати людям, служити людям, виводити їх на новий рівень життя і на новий рівень мислення. Тобто, що було вчора – залишилося там, а зараз треба будувати свою реальність, де людина успішна, щаслива, багата, красива, реалізована.
Мій код успіху – давати людям знання, які вони одразу можуть монетизувати у своєму блозі. Я прагну перевертати людям їхнє мислення, щоб у них автоматично покращувалося і здоров’я також. Адже дуже багато хвороб, які ми собі придумали, існують лише у нас в голові. І з цим також потрібно працювати.
Якщо людина приходить до мене, я комунікую не тільки з нею, я працюю з усім її родом, з її програмами. Я забираю її старі програми і роблю їй нові для покращення життя, реалізації, багатства, успіху. Після роботи зі мною, у людини кардинально змінюється все навколо: покращується якість сім’ї, стосунки з чоловіком, хлопцем, з дитиною, з мамою, з татом. Це все дуже глобальна робота як з мисленням, так і з особистим брендом. Бо особистий бренд – це продажі, запуски, а мислення – це більше робота з мізками, світосприйняттям.
Моє завдання наставляти людей і покращувати їхнє життя в усіх сферах: фінансах, здоров’ї, у стосунках, проявленості і реалізації.
– Які три обов’язкових складових успіху, на Вашу думку?
– Перше – це вчитися. Друге – монетизувати ці знання. Тобто, одразу заробити гроші на цих знаннях, які ти отримуєш. Насправді, ми дуже багато якої інформації знаємо, але не вміємо її застосовувати. І третє – не боятися проявитися. Іти в свою реалізацію, не зупинятися на невдачах, переступати ці невдачі, крокувати чітко до своїх цілей.
Якщо говорити про розвиток особистого бренду, то треба йти в медіа, працювати з рекламою, працювати над своїм особистим стилем. Тобто, робити з себе бренд, який ви будете просувати. Чим більше ви будете вкладати в себе, тим більше ви будете заробляти і скоріше станете успішним.
– Поділитесь планами на цей рік? Про що мрієте?
– Плани масштабні, глобальні. Мені хочеться служити людям. Щоб у мене було ще більше учениць, щоб я їх наставляла, вела шляхом до успіху, щоб вони ще більше заробляли грошей, щоб більше реалізувалися. Зараз мій фокус – навчання інших, коли я їм передаю свій досвід. Мене це ще більше мотивує, надихає. Звичайно, я буду монетизувати ці гроші в просування, реалізацію себе. Буду всюди виступати, щоб про мене дізнавалося ще більше людей. Працюватиму, не зупинятимусь, проявлятимусь ще більше й більше, робитиму якісний контент, закуплятиму рекламу, більше йтиму в медіа, щоб з кожного куточка про мене чули і знали. Знали, що є така людина, яка може допомогти іншій людині вийти на новий рівень життя, допомогти повірити в себе. Я знаю як рухатися, як розвиватися і бачу силу в кожній людині.
– Які рекомендації залишите нашим читачам?
– Читачам я порекомендую, щоб вони слухали свою душу, бо вона підказує нам дуже багато всього. Я дуже люблю медитації, спорт. Коли ми заземляємося, займаємося спортом або під час медитації, ми працюємо зі своєю підсвідомістю і починаємо краще себе чути.
Я бажаю всім йти за своїм покликом, розкривати свій потенціал. Коли ти робиш дійсно те, що хочеш, то і гроші даються легко. Люди, які йдуть за покликом, завжди живуть у любові та відчувають смак цього життя.
Не живіть за принципом «щастя любиш тишу», а навпаки – діліться, проявляйтеся, показуйте, що ви можете дати цьому світу. Служіть іншим людям, допомагайте, адже тоді Всесвіт дасть вам врази більше. Робіть те, що відгукується вам. Бо коли ви готові робити щось безкоштовно, тоді це дійсно ваше призначення.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями