Перейти до панелі інструментів
миллениум

Психологиня, енергохіллер, авторка т-ігор… Ця інформація може здатися поверхневою, але вам варто прочитати інтерв’ю. Ми спілкуємося з неймовірною жінкою. Просто перейдіть за посиланням — і усе зрозумієте. Шановні читачі, Маргарита ПОЙДИН – чарівниця вашої підсвідомості.

– Маргарито, Ваш контент просто неперевершений. Він сповнений оптимізмом і любов’ю до життя. Чи завжди так було?
– Дякую, проте так було не завжди. Я пройшла через неприйняття себе в кадрі і почуття огиди… Але, ймовірно, внутрішній стрижень і фонова любов до життя, які були в мене завжди, привели до того, ким я сьогодні є. Завжди прагнула транслювати цю любов, всупереч усьому. В мене було безліч курсів, книжок, наставників, ретритів… І зрештою я наважилась створити власну трансформаційну гру. Це стало несподіванкою навіть для мене. Я раніше мала досвід тренінгів, оскільки за освітою викладачка англійської мови. Це допомогло мені створити тренінг з розвитку в духовному напрямку.
– Сьогодні Ви пропонуєте найдієвіші практики, щоб людина вийшла на новий рівень життя в усіх сенсах. Про що саме йдеться?
– Моя особливість, мабуть, у творчому підході. Я маю здатність компонувати знання, які отримала, і, пропустивши їх крізь себе, створювати щось нове. Цей процес дає найкращі результати. Я можу створити нейролінгвістичну вправу, яка позбавляє блоків та упереджень, або трансформаційну гру, яка допоможе людину у досягненні її мети. Наразі маю шість авторських трансформаційних ігор, серед яких дві створені саме для тренерів.
– З якими запитами здебільшого працюєте?
– Якщо детально, запити бувають дуже різні — з усіх сфер життя. Але їх можна об’єднати в формулювання: «людина знаходиться в ступорі». Це коли люди приходять, опускають руки і не знають, що робити далі. Сам процес змін, нестабільність у минулому та страх перед майбутнім багатьох травмують. Разом ми перевертаємо те, що витягало з людини енергію, на ресурс для створення нової. Обставини не змінюються, але людина починає дивиться на них як на нові можливості. Це стосується ставлення до обставин і пошуку користі для себе, нових можливостей.
– Світ змінюється доволі швидко, особливо останнім часом. Як Ви прокоментуєте стани людей, які гальмують чи бояться рухатися далі?
– Люди — це накопичувальна система. Вони живуть та накопичують власний досвід. Негативний досвід часто створює блоки та упередження, через що людина намагається уникати нового. Якщо, з точки зору самопрограмування або езотерики, «очистисти» свідомість від негативних емоцій, поступово відновиться довіра до світу та до людей. З’явиться бажання пізнавати нове. Таким чином людина може отримати відновлення ресурсу і почати рухатися вперед і розвиватися.
– Які найголовніші поради дасте нашим читачам, щоб не нехтувати можливостями, не боятись розвитку та жити повноцінним життям?
– Практикувати, практикувати і ще раз практикувати. Це про стан радості. Спочатку це може здаватися дивним, коли людина, наприклад, посміхається перед дзеркалом і каже собі: «Усе добре, я тебе люблю…» Але запевняю, вже на десятий день почнуться дива. Усе почне змінюватись, і людина почне посміхатись щиро. Інший варіант – практикувати стан насолоди. Йдучи тими самими вулицями, тими самими дорогами, вдихаючи те саме повітря, фіксуйте момент. Насолоджуйтеся. Перші десять разів у вас у голові звучатиме: «Що за дурість, навіщо це роблю?». Але згодом ви почнете черпати з цього ресурс. І як тільки прийде усвідомлення, почнуться зміни.
Не прагну донести до вас свої здобутки чи досягнення. Я маю дар відчувати людину та зчитувати інформацію на рівні вібрацій, міміки та рухів. Знаю, яке питання поставити, щоб ви перевернули своє життя та знайшли власну мету.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями