Перейти до панелі інструментів
миллениум

Якось я милувалася неймовірним краєвидом і мені спало на думку знімати свої подорожі Україною, розповідати людям про красу нашої землі та досліджувати цікаві місця. Адже ми багато чуємо про обласні центри та великі міста нашої держави, але зазвичай мало знаємо про маленькі, затишні районні містечка та славні села. Саме там зберігається наша історія, наше коріння, бере початок наша культура. Так народилася моя програма — «Мандри країною з Лілією Рубан».
Я проїхала всю Україну із заходу на схід, із півдня на північ. На власні очі побачила, яка велична наша держава – красива, багата, різноманітна, з цікавою історією! Відзняла 105 випусків програми, у яких ближче знайомила глядачів з рідною країною, розповідала про те, чим славиться наша земля, показувала маленькі міста та цікаві села, де збереглись наші традиції та звичаї, культура, мова, національна спадщина.
Уявіть собі, разом зі мною у подорож вирушили як мінімум 77 тисяч глядачів! Саме стільки підписників має сторінка програми «Мандри країною» у мережі «Фейсбук».
На мою думку, люди — головне надбання нашої держави. Цікаві, привітні, гостинні, талановиті, сильні духом, з відкритим серцем і широкою душею — такими я побачила українців під час своїх мандрів. І абсолютно весь світ переконався у цьому з початку повномасштабної війни.
Наші воїни — це просто мегатитани, мегагерої! Низький уклін їм за нашу свободу і захист у такі нелегкі часи! Наші волонтери — винахідливі та незламні. Величезна подяка тим, хто не здається, не опускає руки і продовжує допомагати бійцям на фронті, переселенцям, людям з інвалідністю, пенсіонерам, сиротам та усім постраждалим.
На жаль, через війну мені довелося зупинити професійні зйомки та поставити на паузу вихід програми «Мандри країною». Але я не припинила подорожувати! Зараз потроху знімаю на мобільний телефон. І безперечно мрію про нашу Перемогу, про розквіт нашої держави, а найголовніше — про популяризацію туризму в Україні.
Хочу, щоб до нас приїжджали люди з усього світу милуватися нашими краєвидами, доторкнутися до нашої славної історії! Я докладу всіх зусиль, щоб масштабувати туристичні маршрути по Україні та разом із туристичними агенціями розвивати цю важливу для нашої економіки галузь.
Вірю, що незабаром так і буде!
Пишайтеся тим, що ви — українці! Цінуйте свою національну спадщину! Вірте у ЗСУ і Слава Україні!
З любов’ю —Лілія Рубан —
продюсерка, ведуча і авторка програми «Мандри країною»!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями