Перейти до панелі інструментів
миллениум

Проаналізувати та змінити власне життя на краще, подивитися на себе з неочікуваного боку, позбутися зайвого та відкрити перед собою нові можливості! Із цим допоможе ігропрактик та наставниця АНАСТАСІЯ МЕШКЕВИЧ. Лише одна трансформаційна гра з нею може вивести вас на новий рівень і навіть замінити кілька років терапії! Цікаво? Тоді читайте наше інтерв’ю!

– Анастасіє, вітаю! Які трансформації пройшли Ви, з чим зіткнулися у житті, перш ніж стати наставницею?
– Зазвичай до трансформації приводять великі травми та розчарування. Наприклад, тобі перестає подобатися оточення, робота, люди, які поруч із тобою, гроші, що ти отримуєш. І тоді ти «зводиш все до нуля» і починаєш вибудовувати нове життя. Так було і в мене.
З дитинства я відрізнялася від інших. У школі мене сильно цькували за це. Потім я закінчила Львівський національний університет імені Івана Франка з відзнакою, за спеціальністю «політолог-міжнародник, перекладач». Почала працювати спеціалістом першої категорії Відділу міжнародних зав’язків Президії НАН України. І на той час досить впевнено рухалася науковою стежиною. Вступила до Інституту світової економіки та міжнародних відносин НАН України у Києві, достроково написала та захистила кандидатську дисертацію. Та деяким колегам було важко сприйняти мої успіхи.
Я змінила роботу, була асистентом проєкту «Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями» міжнародної організації GIZ (GmbH). А ще працювала у Volkswagen Group в Porsche Finance Group Ukraine.
Зараз я постійно живу в процесі трансформації. І коли мені щось не подобається, а таке буває досить часто, я це перетрансформовую через гру, чи через роботу з різнопрофільними спеціалістами.
– Коли Ви вперше спробували трансформаційну гру? Який ефект отримали?
– Перша трансформаційна гра відбулася приблизно 8 років тому. А гру VIP-формату я спробувала у 2019 році. І вони дуже між собою відрізняються. Зараз у мене є ті та інші.
Найбільш яскравий приклад, де видно, як працюють трансформаційні ігри, стався зі мною у 2022 році. Я заходила у гру із запитом «я вільна». Тоді я мала на увазі, що вільна від спонсорів, у яких на той час жила в Англії, від їхніх засуджень, упереджень тощо. А також вільна від роботи, яка була для мене вже неактуальною і нецікавою, ні по грошам, ні в плані розвитку та перспектив. І яке було моє здивування, коли буквально за декілька місяців, мені видали ключі від квартири, в якій я проживала сама, і один із канселів Лондона мені її оплачував. А також нарешті я звільнилася.
– Змінити на краще своє життя через гру: як це взагалі працює?
– Це складно описати словами. За тими даними, якими я володію, переважна більшість українців, європейців, американців, канадійців не знають про існування трансформаційних ігор, не розуміють, як вони діють. Щоб це відчути на собі, я завжди запрошую на індивідуальні ігри, благодійні зустрічі, які проводжу щосуботи – у день карми. А також надаю наставництво та організовую ігротури.

Останнім часом у мене дуже популярні групові ігри – від 5 до 8 учасників. Люди, які прагнуть покращити своє життя, збираються зі всього світу. Часто це українці, розпорошені через війну. Зазвичай така гра триває від 3 до 11 годин, але все дуже індивідуально. Щоб увійти у гру, необхідно мати запит. Це може бути будь-що: гроші, любов, дружба, свобода, щирість. Але найголовніше, я завжди про це попереджаю, потрібно бути відвертим із собою. Гра – унікальний інструмент, який добре «відчуває», знає і показує, коли ти недоговорюєш, брешеш або йдеш не тією стежиною, яка тобі потрібна.
Для кожного гра розкривається по-своєму. Іноді, здавалося б, незначна річ може дуже сильно і глибоко впливати на нас – на наші гроші, реалізацію, а також виходи на інші рівні.
Нещодавно у мене була індивідуальна гра, де жінка хотіла отримати вищу заробітну плату. Я сказала, що її бажання може реалізуватися і відкритися зовсім з іншої, неочікуваної сторони. І у неї було щире здивування, коли вона зайшла в гру із запитом примиритися з двома особами – чоловіком та жінкою, з якими вона не мала контактів дуже багато років. Адже будь-яка людина – це перепустка в нашому світі до нових можливостей, грошей, проєктів, перспектив тощо. І блокування цього спілкування, в її конкретному випадку, перекривало надходження грошей.
Кожна людина приходить у цей світ зі своїми самобутніми здібностями і суперсилами. Просто не всі можуть їх відкрити, бо не вірять. Як особистість, ігропрактик, наставниця, я бачу це і завдяки метафоричним картам, іграм, наставництву допомагаю людям по-іншому на себе поглянути. Йдеться не лише про психологію чи ізотерику, а цілий клубок знань і напрацювань, технік, які застосовуються під час гри.
– Зараз у Вашому арсеналі чотири трансформаційні гри, а також заплановано кілька ігротурів. Про що вони?
– Так, я маю чотири гри, але це не межа. До кінця року або з наступного, я планую додати ще кілька, адже це унікальний та надзвичайний, дуже глибокий інструмент, який допомагає переводити людей на нові рівні кращої для них реальності.
Поки заплановано п’ять ігротурів: два цьогоріч і три у 2025 році. Під час ретриту у грудні будемо проводити шість ігор: «Лінія життя», «Big Round», «Моя любов», «Дикі гроші», «Ліла» та «Петля часу».
«МОЯ ЛЮБОВ» – це гра про любов і цінність самого себе. Якщо ти не цінуєш і не поважаєш себе, то не зможеш збудувати гарні дружні стосунки з іншою людиною. Бо не маєш такого досвіду навіть із собою.
«ДИКІ ГРОШІ» – це про ті установки та переконання, які перешкоджають і не дають дістатися до великих грошей. Вони показують, яка твоя роль у світі грошей і як можна отримати більше можливостей, більше фінансових каналів, ресурсів і збільшити прибутки.
«BIG ROUND» – це гра про все. Якщо у вас десь є блок (а він є у кожної людини), то ця гра спрямована на те, щоб подивилися на своє життя інакше, оцінили масштаби того, що у вас відбувається, переглянули власне розуміння життя, перетрансформували якісь свої бачення (здебільшого негативні установки та переконання), прибрали їх, розширилися свої горизонти і отримали більше можливостей від Всесвіту, людей і від себе.
«ПЕТЛЯ ЧАСУ» – дуже корисна і складна гра. На ігротурі її буде вести моя колега Ірина Семеняка. Це гра про закони Карми, а також сценарії, які повторюються у вашому житті. Якщо ви не пройшли, не зрозуміли урок для себе один раз, то Всесвіт буде вчити і давати вам однакові уроки на різних географічних локаціях, з іншими людьми, у різному віці. Але ви будете проживати фактично один і той самий досвід.
«ЛІЛА» – не потребує реклами, бо люди грають у неї понад 2 тисячі років, і вона досить популярна. Тут абсолютно різні запити – від карми до якихось простих речей.
«ЛІНІЯ ЖИТТЯ» – це гра від моєї американської наставниці. Гра зареєстрована у Конгресі в США і чимось подібна до «Big Round». Єдина різниця, що там використовується більше колод метафоричних карт, і трошки по-іншому працює. Гра так само показує ваше життя, можливі ходи і сценарії, якщо ви будете діяти.
Гра – це не чарівна пігулка від Всесвіту. Не можна сидіти і чекати, що після однієї гри або серії ігор, у вас зміниться життя. Так, воно зміниться, якщо рухатимете систему, до вас підуть люди, проєкти, запрошення тощо. Але треба пам’ятати, що Всесвіт приймає діями. Коли починаєте рухатися, то отримуєте набагато більше. Симбіоз успіху – це ваша робота у грі, підказки від мене, інших учасників та гри, а також ваші активні дії після.
– Ви масштабуєте та виводите людей на інші рівні життя. Які цілі ставите собі далі?
– Наприкінці вересня я брала участь у першому міжнародному фестивалі трансформаційних ігор у Лондоні. Це був неймовірний досвід ведення гри для англомовної публіки, серед якої були відомі та заможні люди, а також гості з Австралії, Канади, США.
Тепер готуюсь до фестивалів у Німеччині та ОАЕ. Уже маю пропозиції проводити трансформаційні ігри на великих океанічних круїзних лайнерах. І, звичайно, планую розширення вже існуючого арсеналу ігор та залучення ще новіших VIP-ігор, запис підкастів із відомими блогерами, вихід на міжнародні ринки та масштабування своєї діяльності.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями