Перейти до панелі інструментів
миллениум

Сила роду завжди з нами! Віднайти її, а ще позбавитися від негативного впливу, кармічних боргів та родового прокляття, знайти внутрішню гармонію і щастя допоможеє ВЕРОНІКА ШУВАНІ – спадкова цілителька, чародійка і медіум. Вона переконує, тільки за підтримки Вищих Сил усі мрії та бажання здійсняться! Давайте знайомитися!

– Вероніко, раді вітати! Від кого Ви отримали у спадок свій дар?
– Я продовжую місію, передану мені жіночою лінією нашого роду. Пишаюся тим, що продовжую цю шляхетну традицію. Уже багато років я працюю з людьми та численними обрядами, які я опанувала. Можу впевнено сказати, що я виросла як майстер і готова допомогти вам знайти вихід із найскладніших ситуацій. Жодна проблема не приходить до людини просто так, і моє завдання – допомогти вам зрозуміти та подолати ці випробування.
– Як саме Ви допомагаєте людям зараз? Якими інструментами користуєтеся?
– Я пропоную послуги з ворожіння та контактів з духовним світом, щоб допомогти знайти відповіді на будь-які запитання та знайти внутрішню гармонію.
Мої послуги включають:
Ворожіння на квасолі
Ворожіння на кавовій гущі
Ворожіння на картах Таро
Пророцтва на рунах
Магічні обряди для залучення удачі та кохання
Сеанси зв’язку з предками та духовними наставниками
У мене можна пройти як онлайн, так і офлайн сеанси та обряди.
– За яких обставин радите звертатися до магії?
– Коли Ви стикаєтеся з проблемами, невдачами і не бачите виходу із ситуації, то єдине правильне рішення – запитати поради у Вищих Сил і попросити у них допомоги!
Я знаю як це зробити! А ще гарантую потомственні знання та досвід, індивідуальний підхід до кожного клієнта, конфіденційність, швидкі і точні результати!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями