Перейти до панелі інструментів
миллениум

Хто я? Куди мені? Ким стати? З цими питаннями стикається кожна людина хоча б раз у житті. Знайти відповіді допоможе ДАР’Я
СКЛЯРЕНКО – професійна таронумеролог. Завдяки її консультаціям понад 2 тисячі жінок зрозуміли себе, скорегували своє життя або налагодили гармонійні стосунки з партнером!

– Дар’є, вітаємо! Коли Ви вперше відчули, що маєте особливий дар?
– У підлітковому віці були перші прояви інтересу до потойбіччя, хоча тоді я сприймала це як гру. Усвідомлення свого покликання прийшло під час особистої кризи, коли я шукала вихід з неї. У 2019 році, на початку пандемії коронавірусу, купила свою першу колоду Таро.
– Але Ви не завжди працювали на себе? Що спонукало змінити професію?
– Так, до 28 років я працювала менеджером з продажів у компанії, потім відкрила свою маленьку студію краси і працювала майстром. Однак сталася неприємна ситуація, через яку потрапила у боргову яму. Саме це і стало поштовхом до пошуку себе.
– Як практик, з якими запитами допомагаєте своїм клієнтам зараз?
– Допомагаю клієнтам знаходити своє місце у професійній діяльності, долати кризові ситуації. Також до мене звертаються за прогнозами на рік. Загалом, я працюю з будь-якими запитами, які турбують людину. Я бачу, що блокує її на шляху до щасливого майбутнього. Щоденно розглядаю сфери кохання, грошей, здоровʼя. За датою народження можу розповісти про людину майже все!
– Ви також викладаєте. Чи можна навчити таронумерології будь-кого?
– Абсолютно кожного можна цьому навчити! Це не містика, і для цього не потрібен дар від бабусі. Я взагалі за здоровий глузд. Для таронумерології потрібні лише калькулятор і бажання! Я навчаю своїх учнів на прикладах із життя, і це доволі цікаво. Цей метод допомагає дізнатись про себе більше і скорегувати життя. Всі, хто цікавиться саморозвитком, зможуть оволодіти цим інструментом.
– Які помилки найчастіше заважають успіху у житті, на Ваш погляд?
– Помилка №1 – не слухати себе та своїх бажань. Ми всі різні. Те, що підходить одній людині, може не підходити іншій.
Помилка №2 – опускати руки. У житті трапляються різні ситуації, але це і є наш досвід. Зневіра може призвести до ще гірших наслідків.
Помилка №3 – негативний погляд на життя. Треба уміти бачити хороше скрізь і всюди.
Помилка №4 – вважати, що у наших проблемах винен хтось інший, але не ми. Це інфантильна позиція, і вона не приведе до успіху.
Помилка №5 – страх змін. Важливо рухатися вперед, а не застрягати у страхах перед змінами. Розвиток і зростання неможливі без готовності змінюватися.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями