Перейти до панелі інструментів
миллениум

Шановні українки, де б ви зараз не перебували, пропонуємо вам до уваги важливу інформацію. Впевнені, вона буде в нагоді особливо тим, хто перебуває в Німеччині.

Місяць тому з нашою постійною гостею Анною СТОРЧЕУС ми презентували вам анонс унікального проєкту, який вже був представлений світові.

– До дня Незалежності нашої чудової країни в Німеччині, у Дюссельдорфі силами чарівних українок та за підтримки партнерів світ побачив дуже важливий та корисний суспільству захід Ukrainian Businesswomen Circle.                  

«Коло українських ділових жінок» (UBWC) – це особлива спільнота жінок, які мають за мету створювати проєкти, націлені на підтримку та допомогу.

UBWC – це спільнота успішних українських ділових жінок, які живуть і працюють у Німеччині. Їх мета — сприяти солідарності та взаємній підтримці, особливо в ці складні для України часи. UBWC прагне представляти Україну та жіноче лідерство, сприяти розвитку вільного європейського майбутнього і економіки.

Резиденти клубу UBWC – успішні підприємці, матері та дружини з України, які прагнуть поділитись своїми історіями долі та безцінним досвідом. Деякі з членів клубу обрали свій тимчасовий дім вже понад 20 років тому, інші ж приїхали до Північного Рейну-Вестфалії в наслідок повномасштабної війни в Україні.

Сьогодні разом вони виступають за представлення Батьківщини як партнера та подальше поглиблення економічної співпраці між Німеччиною та Україною. В центрі їхніх зусиль – сприяння розвитку жіночого підприємництва.

Проєкт був створений за участі Анни Сторчеус, Наталії Калантаренко, Тетяни Кюне, Ольги Матат, Олени Матекіної, Наталії Величко, Дарії Яблоновської.

Також не варто оминати творчий підхід до справи наших героїнь. Цей святковий вечір прикрашав виступ найвідомішого піаніста України Євгена Хмари та співачки ODARA. Серед інших цілей заходу – пошук ділових партнерів та спонсорів для благодійних проєктів.

Варто й зазначити, що «Українське Коло Ділових Жінок» засноване за підтримки Генерального Консульства України та NRW.

Цей вечір був дуже довгоочікуваним та дав можливість багатьом присутнім почути надихаючі історії, встановити нові ділові контакти, віднайти в собі мотивацію та натхнення. Та ж чи не найголовнішим приводом до заходу став збір коштів для благодійного фонду «Діти дітям» в Україні.

Творімо добро, де б ми не були!

З повагою, Анна СТОРЧЕУС.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями