Перейти до панелі інструментів
миллениум

Смачні страви, гарний сервіс та допомога армії. Це те, чим наразі живе ресторанний бізнес «Євразія». Наша наступна гостя Оксана Тихоненко, керуюча партнерка цієї мережі ресторанів, розповіла про те, як їхні заклади долучаються до допомоги Збройним Силами України.

– Добрий день, Оксано. Ми знаємо, що ви багато робите для допомоги ЗСУ. Розкажіть, скільком підрозділам вже допомогти і чим?
– Чесно кажучи, навіть не рахували кількість підрозділів, яким уже допомогли. Ми допомагаємо не задля статистики, якихось нагород чи відзнак. На нашу думку, це обов’язок кожного громадянина та бізнесу, адже тільки разом зможемо наблизити Перемогу. Хлопці та дівчата, які на передовій здобувають цю Перемогу своєю кров’ю та життям, повинні бути впевнені в надійному тилу. 72 ОМБр, 3 ОШБр, 24 ОМБр – це ті підрозділи ЗСУ, яким допомагаємо найбільше. Окрім них, ще є багато бригад, куди надійшла допомога від нашого благодійного фонду. Якщо говорити предметно, що саме передавали цим підрозділам, то перелік буде стандартним: дрони різних модифікацій, станції РЕБ, зарядні станції, обладнання для зв’язку, ну, і звичайно ж, пряма грошова допомога.
– Яка Ваша особиста мотивація донатити армії?
– Мене дуже дивує, що комусь треба мотивація, щоб донатити. Власне життя, здоров’я та свобода – невже цього не достатньо, щоб почати? Кожен, без винятків, громадянин зобов’язаний долучитись до нашого збройного спротиву ворожій навалі. Найбільше докладають зусиль наші захисники та захисниці, які на лінії зіткнення, але і нам не повинно бути соромно перед собою та майбутніми поколіннями.
– Які плани на майбутнє? Чи плануєте розширювати мережу ресторанів?
– Як зараз повторюють на всіх семінарах, навчальних курсах і т. п. – зараз горизонт планування сучасного українського бізнесу звузився до одного місяця, а буває, що і до одного тижня. Після початку повномасштабного вторгнення вже не раз стикалась з тим, що наші довгострокові, а інколи і короткострокові плани, руйнуються в один момент. Тому точно можу вам пообіцяти, що будемо продовжувати радувати наших гостей найсмачнішими стравами та найкращим сервісом. А питання, чи буде це в ресторанах, які працюють в даний момент, чи й у нових локаціях, залишимо відкритим.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями