Перейти до панелі інструментів
миллениум

Усього за рік роботи відеографом дніпрянка ГАЛИНА ГАЛКІНА завоювала довіру десятків задоволених клієнтів! Цікаво, що професійний та креативний контент вона створює лише за допомогою смартфону! А кожна робота Галини – це мініфільм, повноцінна історія із захопливою сюжетною лінією! Тож пропонуємо вам скоріше познайомитися із нашою новою гостею!

– Галино, раді вітати! Ви довгий час працювали на державній службі. В який момент вирішили всерйоз зайнятися відеозйомкою?
– Ще з дитинства я була дуже творчою: займалася танцями, музикою. Але, як і більшість, одночасно мріяла стати директоркою. Тож здобула першу вищу освіту за спеціальністю «Менеджмент організацій та адміністрування», а за другою – стала юристом. Більше п’яти років працювала у міській раді.
Переломним моментом виявився початок повномасштабної війни. Я випадково побачила навчання з відеографії і вирішила довіритися своїй інтуїції – пішла за покликом серця. Коли я тільки спробувала знімати, то відразу зрозуміла, що це моє повітря, моя стихія! Я відчула невичерпне натхнення. Почала дивитися на буденні речі зовсім іншим поглядом, ніби світ відкрився для мене з іншого боку.
Після першої зйомки отримала дуже позитивний фідбек: клієнти звернули увагу на моє ексклюзивне відчуття кадру та вишуканість подачі матеріалу. Це дуже вмотивувало.
– Ви навіть створили фільм, що приніс клієнту подвійні продажі! Цікаво дізнатися, як це було?
– У мене було замовлення на предметну зйомку метафоричних карт. Дівчата очікували, що я викладу карти і все. Але я підійшла досить творчо до цього процесу: додала кадри лісу, вогню, тобто створила повноцінну історію – мініфільм. Після публікації ролику в мережі, замовники розпродали близько 5 тиражів метафоричних карт, самі цього не очікуючи.
Я не люблю звичайні посередні відео. Мені завжди хочеться створити щось більше, додати сюжетну лінію.
– Серед послуг – усі види зйомок! Які саме Ваші фаворити?
– Я пропоную своїм клієнтам весільну зйомку, рекламні ролики, відео для соціальних мереж, беруся за корпоративні заходи та персональні проєкти, дистанційно можу змонтувати ролик з уже готового вихідного матеріалу.
Не можу відповісти, що мені більше до душі, адже кожна робота приносить своє виняткове задоволення. Якщо предметна зйомка – це одне, там можна взагалі творити. Якщо сімейна – це щирі емоції, спілкування, атмосфера повної віддачі.
Взагалі, я за різноманіття. Якось мене експромтом попросили відзняти взуттєвий магазин, без підготовки, сценарію, якогось плану. Я відпрацювала 15 хвилин, зробила відео. Тоді замовник придбав у мене відразу два ролики і був дуже задоволений результатом.
– Які нюанси у роботі по той бік камери?
– Найскладніше фізично, коли захід триває більше 5 годин. Але через ентузіазм, втома відчувається тільки на наступний день. Також я щоразу хвилююся: чи сподобається клієнту, чи встигну зняти потрібні кадри. А потім доводиться обирати, що вирізати з готового відео, а що залишити! І це дуже непросто, бо хочеться передати якомога більше!
– У чому Ваша фішка?
– Я знімаю на телефон. Багато хто з клієнтів ще дивується, коли дізнається про це вперше. Але результат моїх робіт говорить сам за себе.
Часто буває, що клієнти приходять на зйомку не готові, відчувають себе скуто. Я знаходжу індивідуальний підхід до кожного та прагну вловити і передати в кадрі справжні емоції, момент щастя.
Частіше за все я акцентуюся на відеозйомці, але паралельно, якщо немає фотографа, то роблю і фото також. Постійно навчаюся, удосконалююся. Восени готуюся до чергового етапу підвищення кваліфікації. А ще відкрита до нових творчих пропозицій!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями