Перейти до панелі інструментів
миллениум

Езотерика, магія, Таро – популярні способи відшукати відповіді на власні питання. Як правильно ними користуватися, щоб не натрапити на шахраїв і не зіпсувати собі життя? Про це та не тільки розповіла тарологиня, езотерик – АННА ЗАГАЧЕВСЬКА-МЕЛЬНИК.

– Анно, як працюють карти Таро?
– Таро – це інструмент у руках практика, який дає відповіді та підказки на будь-яке питання. Але це не останній вирок. Таро показує вірогідності, які можуть бути, якщо ви вчините так чи інакше в конкретній ситуації. Людина сама обирає, яким шляхом їй йти, і здатна все змінити. Особливо, якщо вона попереджена про небезпеку тощо.
На жаль, у наш час багато людей спекулюють на проблемах і роблять вигляд, що вони через етери тіктоку або в інстаграмі можуть і на питання відповісти, і порчі зняти. Це все брехня, воно так не працює. Для того, щоб Таро дали відповідь, практик має знати ім’я людини і дату народження або ім’я і фото. Тільки у цьому випадку, налаштувавшись на канал саме цієї людини, таролог зможе правильно трактувати відповідь.
– Чи важливо мати надприродні здібності, щоб використовувати карти Таро?
– Таро можуть читати всі люди: зі здібностями і без. Але в їх трактуванні є велика різниця. Людина без здібностей завчить значення карт і буде завжди видавати ці значення. А практики зі здібностями, як я, завжди трактують Таро інтуїтивно, і кожна карта має своє значення у розкладі певної людини. Таким чином, є різниця у ціні на розклад у людини, яка просто прочитає вам відповідь на питання з інтернету або книжки, і практика, який підключиться до вашого енергетичного каналу, увійде в транс і дістане точну інформацію про вас і ваше питання.
– Що може дати людині езотерика?
– У наш час езотерика, магія, Таро – дуже популярні теми, але люди не завжди розуміють як і навіщо ними користуватися.
По-перше, завдяки езотеричним знанням з людини можна зняти негатив, деякі хвороби, депресії. Наше етірне тіло треба завжди тримати у чистоті. На жаль, про це мало хто знає. Наприклад, є магія свічок. Людина, запаливши свічку зеленого кольору на молодий місяць, може навіть невеликою медитацією примножити свої статки. Але треба мати поруч практика, який допоможе ці знання направити у правильне русло. Вважаю, що кожен повинен мати знайомого езотерика.
– Магія у сучасному світі: про що важливо знати?
– Важливо розрізняти, де вас обманюють, а де дійсно говорять правду. Обов’язково читайте відгуки про практика. Не завжди коректні питання від клієнта, як-от: «Ану, вгадайте, яка у мене була ситуація у той день, о тій годині». Часто практику дійсно треба знати деяку початкову інформацію про людину. Пам’ятайте, справжні експерти не «вангують», не передбачають майбутнє, а розбираються у ваших проблемах і допомагають пережити їх так, щоб вам було комфортно.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями