Перейти до панелі інструментів
миллениум

Прийшла у психологію, аби вирішити власні проблеми, та закохалася у цю науку і згодом зробила її своєю професією. Психологиня Алла Мізун уже багато років допомагає людям віднайти внутрішню гармонію, віру в себе і навчитись слідувати власним бажанням. Про свій нелегкий шлях трансформацій розповіла в інтерв’ю нашому журналу. А також поділилась лайфхаками: як сама підтримує свій психологічний стан.

– Розкажіть, будь ласка, що спонукало обрати професію психолога?
– У психологію прийшла, коли в житті у мене все «посипалося». Я бігала, як загнане у куточок звірятко, і не могла знайти вихід. Прийшла із запитом: трансформація на всіх рівнях, у всіх сферах мого життя.
Спочатку була ілюзія швидких змін. Але все проходило далеко не так. Дуже сильно «штормило», з’явилося розчарування та бажання все кинути. Але інтуїтивно усвідомлювала, що мені потрібно пройти шлях до кінця. Це як тунель – спочатку темно, а потім з’являється світло. За допомогою чарівних психологічних практик відчула очищення своєї системи на фізичному, енергетичному та інформаційному рівнях. Це нагадувало процес детоксикації, коли тіло очищується від шлаків, або як вода звільняється від старих відкладень, іржі та всього того, що заважає вільному руху течії по руслу. Випливали невирішені проблеми, психологічні травми, заблоковані емоції, бекграунд родових програм.
Тоді я усвідомила, що в мене свій унікальний шлях трансформації із власним ритмом духовного розвитку. Усвідомила свою місію на Землі: любов і світло! Я навчилася випромінювати любов і світло як всередині, так і ззовні. Навчилася насолоджуватися собою та всіма аспектами життя. Де б я не знаходилася, що б не переживала – внутрішня опора залишається міцною та збалансованою. Опанувала вміння наповнюватися енергією, зокрема через контакт із Землею. Як магніт, завдяки потужному ядру притягую найкращі варіанти розвитку подій. Навчилася слідувати за своїми справжніми бажаннями та чути голос душі, адже я є душа. І це все завдяки собі, вчителям та Всесвіту.
Але робота над собою продовжується все глибше і глибше. Адже професія психолога творча і дуже цікава, вона потребує постійного розвитку та вдосконалення. Обрати професію психолога – означає обрати спосіб життя.
Іноді людині важко втримати тягар проблем на своїх плечах, і вона може втратити надію, віру в себе, а найголовніше – своє здоров’я. Скільки себе пам’ятаю, мені завжди хотілося допомагати таким людям, давати їм психологічну підтримку. Тому вибір професії психолога був для мене кроком усвідомленим.
– Чи є у Вас спеціалізація в певній галузі психології? Якщо так, то яка?
– Так, звичайно є. Маю відповідну психологічну освіту, яку здобула в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича.
– Які методи терапії використовуєте найчастіше і чому?
– Найчастіше використовую в роботі арт-терапію. Цей метод надзвичайно ефективний і результативний. Адже під час сеансу людина пропрацьовує свої психологічні проблеми за допомогою творчості та саморефлексії. Це один з методів психотерапії, який дозволяє висловлювати накопичені почуття, емоції та переживання безпечним чином. Також працюю в такій галузі психології, як позитивна психологія, яка займається дослідженням позитивних аспектів психіки людини з орієнтацією на її ресурси та позитивні моменти.
– Що потрібно, аби збудувати успішну кар’єру психолога?
– Найголовніше – любити те, що робиш, і тоді формула успіху тебе наздожене.
– Що мотивує Вас працювати? Як підтримуєте власний психологічний стан?
– Бажання покращити себе, рівень своєї компетенції, рівень своїх вмінь і знань. Бажання допомогти та покращити життя людей, з якими працюєш. Це таке щастя – у результаті бачити їхні щасливі очі, відчувати випромінювання світла та любові.
Свій психологічний стан підтримую такими чарівними аспектами:

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями