Перейти до панелі інструментів
миллениум

Мрієте прибрати зі свого обличчя зайві роки, але не готові до пластичної операції? Тоді раді познайомити вас з чарівною і талановитою ТЕТЯНОЮ БРАІЛО! Як косметологиня, вона зцілює не лише тіло, а й душу. До того ж пані Тетяна є авторкою унікальної методики природного омолодження! Про це і не тільки гостя розповіла у нашому інтерв’ю.

Косметологиня, естетист по тілу, авторка методики природного омолодження Sculptor Lifting Massage, авторка статей у журналі «Косметолог»

– Тетяно, раді знайомству! У чому полягає Ваша авторська методика омолодження?
– Вітаю! Моя авторська методика природнього омолодження Sculptor Lifting Massage – це поєднання різноманітних прийомів масажу, який впливає на всі шари тканини. Основна увага приділяється м’язовому каркасу обличчя, шиї та платизми (найширшому та найбільшому мімічному м’язу). Плюс енергетичний аспект за методикою Рейкі. Це вид альтернативної медицини, у якому використовується техніка духовного зцілення шляхом торкання долонями. І як результат, ми отримуємо безопераційну підтяжку та релакс на духовному рівні. Навіть після першого сеансу помітно виражений ліфтинг-ефект! Шкіра пружна та сяє зсередини. Перевагою моєї методики є те, що цей масаж на рівні пластичної корекції.
– Як щодо ін’єкцій? Чи практикуєте процедури з уколами?
– Так. Практикую мезотерапію – введення під шкіру вітамінів та мікроелементів для омолодження. Також застосовую біоревіталізацію – досить ефективна ін’єкційна методика зволоження шкіри за допомогою препаратів на основі гіалуронової кислоти. Ще пропоную непрямі ліполітичні коктейлі, що досить м’яко розщеплюють жирові клітини та допомагають позбутися другого підборіддя чи пухких щічок. А ще регенерація волосся.
– Що обрати: масаж обличчя чи ін’єкції краси?
– Все дуже індивідуально. Я за максимальну натуральність та природність. Масаж першочерговий, на ньому завжди акцентую свою увагу. Адже він покращує кровообіг, має лімфодренажний ефект, дає релаксацію, покращує тонус шкіри. Масаж – процедура без побічних ефектів, за яку ваша шкіра точно подякує надалі. Ін’єкції – косметологічні процедури, які спрямовані на покращення якості шкіри та гармонізацію обличчя, досягнення конкретних естетичних цілей. І тут, яким би гарним препарат не був, можуть виникати побічні ефекти.
– З якими ще запитами до Вас звертаються?
– Серед моїх клієнтів користується попитом процедура мізотерапії волосся. А саме регенерація волосся. Процедура направлена на відновлення пошкодженого волосся, яке вже є, а також на призупинення випадіння, збільшення густоти та об’єму.
– Ваші клієнти твердять, що Ви не лише повертаєте їм красу, а й зцілюєте душу! Як це вдається?
– Кожна людина, яка звертається до мене, ніби унікальна картина. Моя мета полягає в тому, щоб зробити її трішки щасливішою, а декого навіть впевненішим у собі. Для мене важливо не лише якісно зробити процедуру, але й вміти вислухати людину. Адже часто клієнти, які приходять, відкриваються мені, розповідаючи свою історію життя. І у кожного ця історія своя.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями