Перейти до панелі інструментів
миллениум

Український бренд Love in Love незабаром випустить нову колекцією одягу “Омріяна”. Розкішні та витончені образи підкреслені унікальною вишивкою поєднають у собі силу, красу та ніжність і тим самим розповідатимуть про сьогодення українців. Минула колекція бренду “Незламна” була представлена на відкритті тижня високої моди VIE FASHION WEEK у Дубай. Які плани щодо нової колекції, а також про актуальну ситуацію на фешн ринку України розказала засновниця бренду, дизайнерка Любов Березорудська.

Доброго дня, Любов. Ви, як власниця українського бренду одягу, розкажіть, яка зараз ситуація на фенш ринку? Чи стали українці більше купувати українське?
З початком повномасштабного вторгнення імпортованої продукції стало набагато менше на українському ринку. Ця ситуація створила сприятливі умови для розвитку українських виробників. Наразі спостерігається тренд на натуральний одяг (лляний, штапельний та інші натуральні тканини), одяг з елементами українського орнаменту, одяг в патріотичних відтінках. Вважаю, що під час війни українці стали більше купувати українське, таким чином вони підтримують українського виробника та економіку країни.
А яка ситуація за кордоном? Чи звертають увагу мешканці інших країн на українські бренди?
Попит на український одяг за кордоном є. На мій погляд, саме починаючи з 24 лютого 2024 року мешканці інших країн, більш активно купують українське. Також вони підтримують українські бренди на тижнях моди. Цікавим фактом було те, що коли ми демонстрували патріотичну колекцію в Дубай – дівчата моделі надавали перевагу образам в синьо-жовтих відтінках. Моделі з різних країн демонстрували сукні з високо піднятою головою. Це говорить про те – що Україна сильна, незламна вільна країна.
Ваш бренд був представлений на тижні високої моди у Дубай. Розкажіть наскільки це для вас була важлива подія?
24 серпня 2023 року в День Незалежності України, кольори українського стягу замайоріли на найбільшому модному подіумі VIE FASHION WEEK. Глядачам була представлена колекція «НЕЗЛАМНА» яка є символічною для нашої команди. Колекція, яка створювалася з перших днів війни. Ми працювали коли не було світла, продовжували створювати образи навіть тоді коли опускалися руки, після новин, які ми чули. Робота над цією колекцією повертала нас до життя в найскладніші часи. В ній вся українська відважність, сила, мудрість та віра в перемогу України.
На подіумі було представлено 20 образів, 7 з яких у відтінках нашого стягу.
Цікавим фактом є те, що ми – перший український бренд, який відкрив тиждень високої моди VIE FASHION WEEK. Перші хто так голосно і відважно говорили про події які відбуваються в Україні. А те, що це відбувалося саме в День Незалежності України – це знак долі.
Розкажіть про особливості ваших колекцій одягу. Для кого вони?
Жінки в образах Love in Love – найкрасивіші у світі, а тепер ще й сильні, сміливі, дружні та терплячі. Вони вродливі, гонорові, непокірні, розсудливі і завзяті. Талановиті, віддані і вірні, душею щирі, на добро багаті.
Для наших чарівних панянок ми створювали, створюємо і будемо створювати ексклюзивні образи, щоб підкреслювати красу та індивідуальність.
● Наша перша колекція під назвою “Magic Ukraine” виготовлена з льону та доповнена віночками ручної роботи, в стилі мінімалізм.
● Колекція під назвою “Lyubov” — вечірні образи. Ми поєднали в одне ціле вісім суконь та два комбінезони. “Lyubov” — це про любов, це те, чого прагне кожен, те, чого потребуємо як повітря і те, що є джерелом життя для всього живого…
● “Breath of spring” – тут ми поєднали українські і дубайські мотиви. Задумка в тому, щоб поєднати українську жіночність зі стриманістю та елегантністю. Показати, що такі образи неперевершено підкреслюють красу жінок.
Над чим ви працюєте зараз і які ваші плани на майбутнє?
Наразі працюємо над створення нової колекцією під назвою «ОМРІЯНА»
Колекція натхненна сьогоденням українців, яка поєднує в собі ніжність та силу, з розумінням того, якою є сучасна Україна. До колекції увійшли різноманітні образи, включаючи ніжні, легкі, спадаючі моделі з витонченою вишивкою. Одним з акцентів даної колекції є корсетні пояси з ручною вишивкою атласними стрічками, яка додає унікальності та особливого шарму образу. Кольорова гама колекції витримана в ніжних світлих тонах та романтичних червоних кольорах, також є варіації в синьо-жовтому відтінку. Доповнили колекцію віночками ручної роботи, які виконані з атласних стрічок. Сучасна елегантність в поєднанні з романтичністю – це основа нової колекції бренду «Love in Love».
В наших планах багато нових ідей та їх реалізація. Звичайно, ми продовжимо представляти Україну, та популяризувати українське на міжнародному рівні. Тож слідкуйте за новинами у соц-мережах.
Instagram @fashion_love_in_love @liubov_berezorudska_
Tiktok @liubov_berezorudska
Розкажіть, що головне для дизайнера аби розвиватися і мати успіх у світі моди і краси?
Тут все просто – якщо хочеш чогось досягти потрібно працювати й впевнено крокувати до своєї мети. В моєму випадку, родина – це мої крила. Чоловік – моя опора, підтримка та людина яка надихає. Саме завдяки підтримці рідних я змогла досягнути такого рівня. Звичайно, дизайн потребує чимало часу, але якщо ти вмієш розпланувати свій час правильно, то все буде чудово. Донечка є моєю гордістю і маленькою принцесою, вона, як і мама, з великим задоволенням займається моделінгом, можливо в майбутньому саме вона продовжить мою справу.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями