Перейти до панелі інструментів
миллениум

Наша наступна гостя Анжеліка Сушнова ламає всі стереотипи щодо роботи моделі! Вона увірвалась у світ модних показів, фотосесій і глянцевих журналів уже дорослою жінкою. Завдяки наполегливій праці завоювала чимало титулів на конкурсах краси. В інтерв’ю нашому журналу Анжеліка розказала як підтримує себе у формі та справляється з критикою, якої зустрічала немало в своєму житті.

– Добрий день, Анжеліко. Розкажіть, якими були Ваші перші кроки в індустрії моди?
– Я почала модельні проєкти у зрілому віці, хоча мріяла про це з дитинства. Звикла всього досягати сама. Вчилася відразу на декількох навчальних напрямках, займалася спортом, розвивалася інтелектуально. Перед тим як піти на конкурси краси, багато займалася спортом, латиноамериканськими танцями, аргентинським танго, легкою атлетикою, акробатикою. На конкурсі «Міс Дніпро 2020» здобула титул «Міс Fashion» і далі поїхала до столиці на курси дефіле, фотопозування, акторської майстерності.
Це дало значні результати у 2021 році. Мені вдалося стати віцеміс у конкурсі «World Wild» в Одесі. А потім була Європа і новий титул «The Best Model of Europe 2021». Можна сказати, що моя професія – це життя на колесах. Дуже багато доводилося їздити і постійно тримати себе у формі. Та це лише верхівка айсберга. Якщо перелічити всі зусилля, які я докладаю, не вистачить місця в нашому інтерв’ю. Ось мої головні правила:
● Завжди треба бути людиною. Я готова допомогти іншим і морально, і матеріально.
● Не можна лінуватися. Треба завжди тримати себе у формі. Спорт, харчування, краса, розвиток.
● Не здаватися після невдачі. Буду йти до кінця, поки не досягну своєї мети.
● Не треба нічого боятися і слухати диванних критиків.
– Як підтримуєте свою фізичну форму та здоров’я?
– Свою фізичну форму та здоров’я підтримую правильним харчуванням і дієтами. Відвідую дієтологів. Вони мені радять як харчуватись. Багато п’ю рідини, не їм солодке та м’ясо. Також багато займаюсь спортом. Ходжу у тренажерні зали, займаюся йогою. Якщо мені не вдається відвідати спортзал, роблю вправи вдома. Намагаюсь не пропускати заняття. Останнім часом наша косметологія розвивається семимильними кроками. Тому систематично звертаюся до косметологів за консультаціями щодо зовнішнього вигляду, відвідую салони краси.
Також одне з моїх правил – завжди бути доброзичливою до людей. Це відображається на зовнішньому вигляді.
– Що найважче у роботі моделі?
– Важко сказати. Коли робота подобається, то всі труднощі долаю на одному диханні.
Найважчі для мене організаційні питання. Іноді треба самій організовувати зйомки, підбирати команду, шукати локації. Хтось відмовляється, у когось не виходить. І коли сама все це робиш, то зіштовхуєшся з труднощами. Але коли починається процес зйомок, я занурююсь у нього з головою і отримую задоволення. Люблю креатив, аби кожна фотографія виходила як картина, як витвір мистецтва.
– Які Ваші улюблені бренди або дизайнери, з якими працювали?
– Я приймала участь у фестивалі присвяченому пам’яті видатного дизайнера Сергія Єрмакова. Була удостоєна честі одягати його сукні на показі. Працювала з нашими дизайнерами: Тетяною Шахматовою, Владою Дізік, Марією Барміною, Інною Савенко та іншими.
Дуже мені подобалось працювати з креативним фотографом Миколою Заварикою, який був знайомий із самим Кусто та приймав участь у підводних зйомках в океані.
Також брала участь у зйомках каталогу «Вишукана пані» у Дніпрі, працювала з колекціями Тана, «Крістал», «Синій Льон».
Мене надихає найстарша модель у світі Кармен Делль’Орефіче, власниця титулу книги рекордів Гіннеса. Ми чимось з нею навіть схожі. Тому я впевнена, починати займатися модельним бізнесом ніколи не пізно. Тим паче зараз є затребувані моделі різного віку, комплекції, зовнішності.
– Як готуєтеся до фотосесій або показів мод? Чи є у Вас якісь ритуали або звички?
– Готуватися до фотосесій – моє улюблене заняття. Коли дають уже готові костюми, так простіше. А коли треба вибрати свої, то це прямо завал. Потрібно все продумати, підібрати, переміряти, узгодити з фотографом. Дуже багато роботи. До початку фотосесією треба попрацювати перед дзеркалом, продумати як позувати в тому чи іншому вбранні, з якої сторони його найкраще подати. Вибрати зачіску, макіяж… Часто сама роблю собі макіяж і зачіску, бо ніхто не може зробити мені так, як мені буде подобатись. Я постійно експериментую.
До фотосесій починаю готуватись за декілька днів. Ходжу до косметолога, на масаж, роблю собі маски, масажі.
Завжди перед виходом на сцену, так співпадає, що дзвонить мама. Я їй навіть не кажу про покази, вона відчуває. Завжди перед будь-якими значущими подіями, перед виходом на сцену дзвонить мені. Це вже стало, ніби ритуалом.
– Як справляєтеся з критикою та стресом у цій індустрії?
– Звісно, коли тебе запрошують на телебачення у прямий ефір, то є хвилювання. Але якось намагаюсь з цим впоратись. Щодо критиків, це окрема тема. Завжди кажу їм, особливо диванним: «Заздріть мовчки!» Пам’ятаю, після одного конкурсу краси зайшла на міський форум і прочитала про себе купу критики. І що у нас є кращі жінки, і молодші, і красивіші, яких можна було на конкурс відправити. Але ж справа в тому, що треба брати і робити. Брати й їхати на конкурс, а не писати коментарі в інтернеті. Я відповідальна людина, все завжди доводжу до кінця.
Буває у людини гарна зовнішність, але вона не вміє нею користуватися, лежить на дивані та критикує. А буває людина зі звичайною зовнішністю старається, щось робить, працює над собою і тоді отримує успіх. Головне – правильно себе подати.
– Яким Ви бачите своє майбутнє в індустрії моди? Які плани та цілі?
– Зараз я більше приділяю уваги навчанню, своєму розвитку. Проходжу курси фотопозування. Мрію потрапити на обкладинки світових журналів. Також планую і надалі брати участь у показах модних дизайнерів, якщо будуть сприятливі обставини.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями