Перейти до панелі інструментів
миллениум

Психологиня НАТАЛІЯ ЯРА перетворила своє хобі на професію! Нині успішно допомагає іншим жінкам саморозвиватися, налагоджувати особисте життя та рухатися вгору кар’єрними сходами! Яким був шлях до цього та завдяки чому Наталя досягає таких результатів, вона розповіла нашому журналу.

– Наталіє, раді знайомству! Як Ви прийшли у психологію?
– З раннього дитинства я була дуже емпатичною та чуттєвою. У той час коли інші діти гралися ляльками, я захоплювалася книгами, любила фантазувати, уявляючи себе головною героїнею творів. Коли стала старшою, переглядала лекції Троцького та Сатьї Дас. Могла слухати годинами, жадібно ловила кожну їхню фразу та рекомендації, настільки цікаво мені було. Потім ці знання застосовувала на своїх подругах.
Я була з категорії «хороших дівчаток», боялася розчарувати маму. Тому, коли постав вибір на кого вчитися, обрала професію бухгалтера. Економічній сфері присвятила 13 років свого життя. Проте психологію не полишала, вона була моїм хобі.
Коли мені виповнилося 30 років, відбувся свого роду переломний момент. Пам’ятаю як прокинулася зранку, ніби після тривалого сну, і мене осяяла думка: «А хто я? Невже про це я мріяла?» Я усвідомила, що ходжу на роботу, яка не приносила мені задоволення, живу з людиною, до якої вже давно немає почуттів… У той момент мене охопила паніка.
І знаєте, як-то кажуть, випадковості не випадкові. Саме в той момент подруга розповіла мені про проєкт «Жіночі граблі», організований двома психологинями у нас у Тернополі. Саме з нього 5 років тому і почався мій шлях у сфері психології.
Спочатку як особиста терапія, а потім, коли прийшло розуміння «хто я» і «про що я», почала активно вчитися. Перші курси були з напрямку символдрама. Далі були перші спроби консультування за допомогою метафоричний карт. Проводила групові зустрічі з жінками. Коли чула відгуки, бачила результати, то вирішила не зволікати, все глибше і глибше занурюючись у нові знання. Так поступово осягнула нумерологію, регресологію та квантову психологію.
– Квантова психологія – це сучасний та досить нетрадиційний напрямок науки. У чому її суть?
– Для мене квантова психологія – це наука, що досліджує можливості свідомості на шляху до нашої реалізації. От ми зранку прокидаємося і вже починаємо творити своєю свідомістю подальше життя: події, людей, ситуації. Куди ми направляємо свій фокус уваги, свої думки, те і матеріалізується, стає нашою реальністю.
Наприклад, якщо ми протягом дня думаємо про каву, то нічого, крім кавових апаратів, картинок із зернами, бачити не будемо. Якщо ми хочемо здорові стосунки, але на рівні підсвідомості, на рівні наших думок і слів говоримо, що «нормальних чоловіків нема», «я до кінця життя буду самотня», то відповідно притягуємо у своє життя ті події, тих людей, які будуть підтверджувати те, на що спрямований наш фокус уваги.
Якщо ж змінити фокус уваги, думки, слова, звички, спосіб життя, ми можемо змінити нашу реальність і людей навколо.
– З чим Ви працюєте нині? Які методики використовуєте?
– Серед основних запитів, з якими до мене звертаються люди – питання саморозвитку, стосунків, а також різного роду емоційні стани, які заважають людині. Найчастіше це стан тривоги та страху. У своїй роботі я використовую індивідуальний підхід до кожного клієнта. Поєдную як знання з нумерології, так і знання з квантової психології та регресології.
Кожна людина – окремий індивідуум, зі своїми особливими характеристиками, програмками, обмежуючими деструктивними проблемами, що заважають її розвитку. До того ж кожна людина знаходиться на певному рівні власного розвитку, зі своїм світоглядом. Від цього теж дуже залежить формат і тривалість нашої співпраці.
– Як Вам вдається поєднувати психологію та нумерологію?
– Насправді дуже легко. Знання з нумерології, це свого роду шпаргалка, інструкція до людини. За її допомогою можна з’ясувати завдання, тобто призначення, які стоять перед людиною, характеристики, особливості, можливий досвід, психологічну травматику та слабкості кожного. Залежно від того, як людина позиціонує себе, розповідає про себе та свій досвід, я бачу, яка цифра гарно пропрацьована, розкрита і проявлена, а яка цифра зараз у мінусі, в негативному прояві. На основі знань з нумерології, я можу визначити, які практики і техніки використовувати, щоб підсилити результат клієнта.
– Розкажіть про свій досвід наставництва?
– Що стосується наставництва, то тут я працюю у двох форматах. Перший – це групова робота. Другий – індивідуальне наставництво. Маю, як мінімум, три успішні кейси у сфері стосунків, якими дуже пишаюся. До роботи зі мною це були жінки, яким було важко знайти свого партнера. Але вже через 2–3 сесії зі мною, клієнтки зустріли чоловіків своєї мрії, а за кілька місяців створили сім’ї і на сьогодні вже мають діток. Також були запити стосовно фінансів та реалізації, призначення. Маю успішні кейси в роботі з психосоматичними захворюваннями. Наприклад, за два місяці роботи зі мною у клієнтки зникла задишка, нормалізувалася робота серця та дихальної системи.
Робота продовжується. Я маю намір і надалі ділитися своїми знаннями, допомагати людям звільнятися від сковуючих кайданів та болю, деструктивних програм, які заважають жити і реалізовувати свої мрії та бажання. Я хочу дарувати людям світло віри в те, що все в житті можливо і для цього достатньо лиш просто забажати та дозволити, щоб це бажання здійснилося.
nataliia_yara_psuholog

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями