Перейти до панелі інструментів
миллениум

30 червня 2024 року в Києві відбулася зустріч представників бізнесу з церемонією нагородження національного рейтингу «Україна починається з тебе» за версією міжнародного онлайн-журналу Millenium business club. Захід був присвячений до Дня Конституції України.

– 30 червня відбулась урочиста національна церемонія нагородження «Країна починається з тебе» – захід, на якому Ви були присутні. Розкажіть, будь ласка, про Ваші враження.
– Завдяки незламності та мужності наших українських захисників та захисниць, урочиста церемонія відбулась. Нагородження «Країна починається з тебе» – визначення найкращих, перемога кожного. Оголошення найкращих лунали під довготривалі оплески гостей і глядачів. Приємно вразили виступи талановитих українських співаків та співачок, які дарували не лише чудові пісні потужними голосами, але й слова захоплення та тепла, щирі привітання і посмішки. Пройшов чудовий показ мод від чарівних жінок і власниці магазину неймовірно легких речей на літо. Вищий сервіс обслуговування, дуже смачні страви. Під час усього нагородження була тепла, приємна атмосфера вечора. Велика подяка!
– Які Ви емоції відчули, коли отримали нагороду в номінації «Сузір’я кращих-2024»?
– Коли мені написали та запросили, це було неочікувано. Вже коли отримала нагороду, зрозуміла, що це реальність. Це велика честь для мене, неймовірні емоції та відчуття. Була трохи шокована, що це все відбувається зі мною. Це був особливий день мого життя.
– Так як цей захід був присвячений до Дня Конституції України, якою Ви бачите нашу країну через 5 років, після того, як ми переможемо?
– Наша країна буде цікавою всьому світові. Це буде сучасна та процвітаюча держава. Після перемоги нас чекає нелегкий шлях відновлення. В плані економіки, житла, інфраструктури, розмінування і поповнення людського капіталу. Це буде велична країна, яку будуть не тільки поважати, якою будуть надихатись. Україна буде популярною з міцною економікою, країною високих технологій та нових ідей.
– Як Ви думаєте, в чому переваги заходу в цей непростий для країни час?
– Спонукає викладатись на повну, щоб ми змогли перетворити Україну на ту країну, якою ми всі її бачимо. Щоб для Європи наша країна стала еталоном якості.
– Що би Ви побажали нашим читачам, які зараз проживають нелегкі часи?
– Шановні українці, в такі нелегкі часи, хочу побажати кожному віри у світле майбутнє, віри у нашу перемогу, мужності, сили, терпіння протистояти всім складнощами нашого нелегкого життя. Божого захисту й віри у себе та в Україну. Нехай кожна ваша мить наповнюється позитивом, невичерпної енергії та стійкості.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями