Перейти до панелі інструментів
миллениум

ДОСЬЄ: Фасилітатор, ментор, дослідниця та антрополог, акушерка та нутриціолог, ведуча ретритів та навчальних програм в Україні і закордоном, авторка шести книг. Досвід роботи з людьми 15 років. Досвід особистої практики 25 років. Провела понад 7500 консультацій по всьому світу. Відвідала понад 67 країн. Викладала у вищих навчальних закладах України та Мексики

Дарія САЄД прагне до розвитку суспільства, підвищення його обізнаності та покращення комунікації між людьми. Її мрія – створити великий реабілітаційний центр, де люди зможуть знайти баланс та гармонію. Вона закликає всіх прагнути до самопізнання та знаходити власний шлях до щастя.

– Даріє, вітаємо Вас. Ви працюєте з людьми. Що є найголовнішим у роботі з точки зору людяності?
– З точки зору людяності найголовнішим, на мою думку, є вміння щиро не засуджувати та не критикувати, вміти приймати досвід та вчинки інших не з позиції судді, а з позиції розуміння та прийняття. Важливо вміти створити комфортні умови для розкриття особистості людини та її болей. Дати людині підтримку та вектор руху.
– Серед багатьох послуг Ви надаєте послугу доули. Це досить рідкісне явище у нашому українському соціумі. В чому головна цінність цієї послуги?
– Доула – це людина, яка супроводжує вагітність та пологи. Одна з моїх задач – це полегшення всіх станів, через які проходить жінка, це робота з болем, страхами, допомога жінці розслабитись та пройти процес пологів гармонійно та максимально в задоволенні. Слідкувати за екологічністю процесу, в тому числі бути посередником між жінкою та лікарями.
– Разом із тим Ви творча людина, окрім психологічних практик, яка має багато невідомого. Що мають знати про Вас наші читачі?
– Я багато років працюю з людьми і маю безліч інструментів та знань, від містичних древніх технік та практик до сучасних, науково доведених. Я обожнюю знаходити наукові дослідження та обґрунтування древнім знанням, інтегрувати їх в повсякденне життя, доносити древню мудрість сучасною доказовою мовою. Я завжди у своїй роботі використовую лише ті методи, які допомогли й були результативними для мене. Я консультую та проводжу сесії як індивідуально так і для груп, веду лекції, реабілітаційні заходи тощо. А на початку повномасштабного вторгнення заснувала благодійний фонд.
– Психологія. В чому Ви можете бути корисні в даній сфері для українок?
– Моя професійна сфера – це допомога людям з будь-якими внутрішніми питаннями та конфліктами, різними станами: від розгубленості до депресії і панічних атак. Я збираю різні інструменти для відновлення, зцілення, наповнення, вміння дружити з собою та бути в балансі.
До мене можна звертатись з будь-якими запитами та ми завжди знайдемо дієвий індивідуальний підхід та схему роботи. Іноді достатньо навіть однієї консультації, бо мій стиль роботи – це давати інструменти, які людина інтегрує у своє життя і ефективно користується ними.
– Даріє, чого особисто Ви прагнете здобути своїми професійними досягненнями? До чого прагнете та про що мрієте?
– Я роблю свій вклад у розвиток суспільства, його обізнаності, вмінні комунікувати з собою та з іншими, мрію про свій великий реабілітаційний центр. Я мрію, щоб древні практики та медитація були доступні всім і не викликали стереотипної реакції «це секта/це шарлатанство»… Бо усе, що я практикую й даю своїм клієнтам має глибоке обґрунтування.
– З якими упередженнями серед Ваших клієнтів Ви стикаєтесь?
– Основні упередження нашого суспільства – це не розуміння ефективності та страх перед новим, невідомим. Медитацію ще десять років тому більшість сприймала, як чаклунство. Що насправді не відповідає дійсності. В стані медитації буває кожна людина, просто не свідомо. Коли ми додаємо щепить свідомості у свої дії це підвищує нашу результативність та ефективність в рази.
Я бажаю всім і кожному знайти свою точку балансу та внутрішньої гармонії.
dariya.sayed

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями