Перейти до панелі інструментів
миллениум

За кулісами українського шоубізнесу створюються неймовірні проєкти, які стовідсотково будуть успішними. Сьогодні у нас в гостях Дар’я ЯЛАНСЬКА, мама та продюсер співачки YALLA. В бесіді вона відкриває двері у світ музики й ділиться історією про те, як з маленької мрії виросло велике мистецтво, як формується майбутнє української музики на прикладі кар’єри її доньки.

– Дар’є, дякуємо, що знайшли для нас час. Ви є продюсеркою юної співачки, власної доньки. Розкажіть, коли та за яких обставин виявили її талант?
– Так, я мама та продюсер своєї доньки, юної співачки YALLA. Історія ця почалась, коли Софії було лише п’ять років, коли треба було обирати гурток для розвитку дитини. Саме тоді ми спробували брати уроки вокалу. На той час я мала свою студію східного танцю і, звісно, донька ходила до мене на заняття, але не склалося. Мама викладач для власної доньки – це не наша історія. І я зрозуміла, що хочу бути люблячою мамою, а викладачами будуть інші. За одинадцять років розвитку у культурному напрямку, а саме у вокалі, Софія займалась в приватній школі вокалу і в музичній школі. Викладачі змінювались доволі часто, бо в неї була неймовірна жага до розвитку, вона ніколи не зупинялась і не хотіла залишатись на якомусь одному рівні. Не приховуватиму, були моменти, коли вона усе хотіла покинути, але я не дозволила. Гадаю, саме завдяки цьому та безумовному таланту Софії ми досягли з нею таких результатів.
– Чи мали Ви сумніви стосовно того, що шоубізнес для доньки не по зубах, що називається?
– Відверто кажучи, навіть думки такої не було. Так, це важко, дуже навіть. Але, якщо ти маєш талант, команду, підтримку рідних, віру та жагу до роботи, то все в тебе вийде.
– Поговоримо про творчість. Хто та що надихає Софію на створення таких чудових пісень?
– Наразі з Софією працює музичний продюсер Дмитро Сисоєв (OMUT). З перших хвилин знайомства між ними виникло розуміння, який потрібно створювати матеріал. Дмитро чітко розуміє, що потрібно слухачеві і, враховуючи усі вокальні данні та бажання до музики Софії, вони створюють чудовий музикальний контент.
– Чи має донька прагнення записати дует з вже відомими артистами?
– О, так. Софія мріє заспівати в дуеті зі своїм кумиром і крутим артистом Артемом Пивоваровим. Він вражає її енергією, абсолютним зануренням у роботу.
– Про що загалом мріє донька у галузі мистецтва?
– В неї дуже багато мрій у професійному плані. І це круто, бо в кожної мрії є своя ціль. Звісно, головна мета – розвиватись, як артист та досягати вершин. Стати відомою та займатись розвитком, популяризацією української музики не тільки в Україні, а й за її межами.
– Дар’є, бути продюсеркою доньки складно? Загалом, що легко дається в цій роботі, а що навпаки?
– Так, це складно. Це робота, яка не дає жодного відпочинку. Твій мозок постійно працює. Це зовсім інша відповідальність, бо це твоя дитина. Легко, мабуть, те, що зараз ми разом кожного дня. Все, що приходить на думку ми разом обговорюємо, вирішуємо різні питання, приходимо до спільних рішень. Та й з часом ти вже не тільки мама, ти й подруга, часом стиліст та візажист, менеджер, продюсер. А з важкого зазначу, напевно, нюанс, коли ти розумієш щохвилини, що в тебе не має права на помилку та провал.
– Ми неймовірно пишаємось тим, які талановиті діти зараз створюють нову українську культуру. Бажаємо Вам сил та наснаги, а Софії перших місць у світових чартах. На завершення скажіть, що, на Вашу думку, є головним задля досягнення успіху в творчості?
– Перш за все, віра в себе та щоденна кропітка робота над собою. Важливо розвиватися, вчитися не стояти на одному місці, бути завжди цікавим та зацікавленим. Звісно, дуже важливо знайти свою команду, тих людей, які будуть допомагати тобі зростати, разом з тобою створюватимуть спільну історію. Авжеж, не можливо оминути підтримку рідних та близьких, їх віру в тебе та твоє майбутнє.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями