Перейти до панелі інструментів
миллениум

Вона – втілення непереможної сили та стійкості. Її енергія здається безмежною, а добрі справи – нескінченними. Марія ПУСТОВА, депутат Дніпропетровської обласної ради та керівник ГО «Обирай життя» продовжує бути взірцем для містян Дніпра.
Пані Марія щедро ділиться своїм теплом та підтримкою з кожним, хто цього потребує. Вона не прагне публічності, але щиро вірить, що кожен з нас може творити добро. Її дописи в мережі завжди сповнені мудрості та щирості, вони стають дійсно опорою для українців у ці складні часи. Сьогодні продовжуємо тему української гідності та волонтерської діяльності.

Волонтерство сьогодні, здається, вже не просто національний рух. Це спосіб життя. За останні пів року пані Марія разом з однодумцями брала участь в багатьох благодійних проєктах. Здебільшого вони стосуються, авжеж, наших військових та цивільних, які постраждали внаслідок вторгнення ворога на українську землю. «Наші проєкти направлені на допомогу громадам Дніпропетровщини, аби вони пережили складні періоди воєнного часу. Ми знаходили, закуповували та доставляли людям продукти, дитяче харчування, одяг, ліки, товари першої необхідності тощо. Ми, як і кожен гідний українець, робимо усе можливе».
Авжеж, неодмінно наша гостя часто звертаю свою увагу на дітей та підлітків. Так разом з головою Межівської територіальної громади Володимиром Зражевським пані Марія привітала кращих учнів і педагогів із завершенням навчального року. Вона висловила щирі слова вдячності вчителям та батькам і вручила подарунки випускникам, переможцям конкурсів та олімпіад, керівникам ліцеїв, гімназій та дитячих садочків.
А в перший день літа на честь Дня захисту дітей разом з колегами пані Марія привітала діток Межівської громади подарунками та солодощами. «Діти – це маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Я впевнена, що діти – наше віддзеркалення. То ж не варто нарікати на них, варто змінювати себе, аби стати гідним прикладом для своїх дітей».
Голова ГО «Обирай життя» – жінка неймовірного оптимізму, який дозволяє їй робити дуже важливі справи. До речі, на питання, завдяки чому вона не втрачає цю особливість, пані Марія відповіла: «Все, що ми віддаємо іншим, життя повертає нам сповна. Я в цьому неодноразово впевнилась за своє життя. Тому діліться радістю, добротою, миром, повагою й любов’ю! Будуйте завтрашній день з сьогоднішніх кроків та вчинків. Це – запорука оптимізму та світлого бачення нашого життя».
Неодноразово у своїх промовах та дописах гостя номера зазначала, що її оточують справжні люди, на яких і тримається світ. «Я щиро вдячна кожній новій в моєму оточенні людині за теплі, щирі зустрічі, за історії, за їх перемоги над злом, за мужність. Я низько вклоняюсь усім нашим захисникам та захисницям, їх батькам». За останні два роки ми спостерігали, як сильно та активно масштабується коло знайомих та справжніх друзів пані Марії. Саме з ними вона розділяє єдину істину, єдину думку та щире прагнення, відважні дії у наближенні перемоги.
Марія Пустова продовжує залишатись в Україні. Разом з усіма проживати це не просте життя, не втрачаючи людську гідність, не торгуючи своєю совістю, своїми принципами та життєвими цінностями. Також пані Марія продовжує готуватися до чергової сесії Дніпропетровської обласної ради. Нашими посадовцями проводяться засідання постійної комісії з питань науки, освіти, соціальної політики та праці. «Підтримка освітніх та соціальних закладів – одне з наших пріоритетних завдань. Попри тяжкий воєнний час ми робимо усе необхідне задля гідної роботи цих установ регіону, навчання наших дітей та молоді. А також, щоб наші мешканці отримували гідні заробітні плати, стипендії та матеріальну допомогу».
На завершення хотілося б залишити дуже відвертий допис пані Марії з мережі. Цитата.
«Не на часі… Жартувати, сміятися, співати… Не на часі плакати, жалітися, журитися… Не на часі віра, культура, історія… Не на часі гарний одяг, смачна їжа, нова зачіска… Не на часі теплі зустрічі з рідними та друзями…
Ми живемо у час війни, і зараз все на часі!
Хочеться сміятися – смійтеся!
Хочеться співати – співайте!
Хочеться плакати – плачте!
Хочеться придбати нову сукню – придбайте!
Хочеться зустрітися з друзями – обов‘язково зустріньтесь!
Ми маємо бути емоційно здоровими та сильними!
Не на часі сьогодні лише байдужість!
Бережіть один одного та цю планету. Йдіть вперед, щоб не сталось та підіймайтесь після кожного падіння!
Життєвий Марафон продовжується»!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями