Перейти до панелі інструментів
миллениум

Психологиня і гештальт-терапевтка Катерина Шереметьєва отримала національну премію “Україна починається з тебе”, увійшла у топ-100 успішних жінок України та топ-20 успішних психологів України за версією журнала Millenium Club.
Катерина Шереметьєва засновниця проекту виїзних психологічних ретритів “Терапія Гедонізмом”, а також авторка трансформаційної гри “Матриця рішень Senses”.

Вітаємо вас пані Катерина із отриманням нагороди! Розкажіть які у вас відчуття після церемонії?
Це була довгоочікувана для мене подія, хочу виразити слова вдячності організаторам за запрошення, нагороду і за сам захід. Було дуже цікаво, ви зібрали в одному місці неймовірних людей, професіоналів з різних сфер бізнесу, медицини, психології, краси та здоров’я.
Я неймовірно рада отримати відзнаку Успішні жінки України, адже я не тільки психолог та гештальт-психотерапевт, я передусім жінка, зі своїм унікальним життєвим досвідом. Я пройшла свій особистий шлях до усвідомлення себе і тепер проводжу по цьому шляху інших жінок. Допомагаю жінкам підняти самооцінку, навчаю бути впевненою у собі, жіночною, сексуальною. Я створила проект для жінок, на якому жінки вчаться пізнавати в собі все жіночне, відкривати свої унікальні здібності та проявляти їх у цьому світі. Тож я вважаю, що і мої клієнтки скоро потраплять у топ-100, а може і топ-10 Успішних жінок України і навіть світу!
Також я рада бути у номінації кращих психологів. Це дійсно моя улюблена робота, якій я присвятила цілих 8 років життя. У мене за плечами довгі роки навчання у кращих терапевтів України і Європи, особистої психотерапії, групової терапії, багато годин супервізорських груп та додаткового підвищення кваліфікації. І я вдячна вам, що ви гідно оцінили мої старання, мою працю цією відзнакою.
Пишаюсь тим, що потрапила у топ-20 психологів України! Це дуже престижно бути визнаною серед справжніх професіоналів своєї справи. Саме професіоналізм дозволяє нам давати клієнтам дійсно унікальні знання, піднімати глибокі пласти підсвідомості. Наші клієнти часто починають розуміти свої істинні бажання, про які вони часто навіть і не підозрювати. Так влаштована психіка, що не завжди те, що на поверхні – істинна потреба. Іноді її треба ще пошукати.
Тож дякую вам, шо саме на таких заходах ви підсвічуєте, відкриваєте країні справжніх професіоналів. Я би хотіла щоб побільше ваших читачів дізнались про усіх номінантів цієї премії, адже це дійсно професіонали своєї справи та гарні успішні люди, які досягли в своєму житті багато висот! Пишаюсь своїми досягненнями і своїх колег! Бажаю усім психологам України, щоб ваш труб був гідно оцінений, особливо в наш час, коли дуже багато людей потребують нашої допомоги.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями