Перейти до панелі інструментів
миллениум

Дорогі друзі, маю нагоду та бажання звернутися до усіх вас з нагоди важливого державного свята – Дня Конституції України!

28 років тому українці ухвалили свій найголовніший Закон, який закріплює свободу та самобутність нашої держави, гарантує свободу слова, визначає права та обов’язки кожного громадянина. Конституція України – це цінний багатовіковий законотворчий досвід поколінь, прояв волі нашої нації самостійно творити власну історію!
На жаль, сьогодні на нашій землі панує горе. Ми змушені знову боронити свою незалежність, право вільно реалізовувати потужний потенціал та відстоювати основний Закон, що передбачає реалізацію мрій і сподівань, забезпечення щасливого життя на рідній землі, у власній країні.
Схиляю голову перед Героями, які віддали своє життя заради майбутнього України. Безмежно дякую захисникам і захисницям, що продовжують незламний спротив збройній російській агресії!
У цей нелегкий переломний час, ми дивуємо увесь світ невиданою національною згуртованістю! Щодня доводимо на міжнародній арені, що гідні найкращого! Живемо, вчимося і працюємо, часом, у нелюдських умовах. При цьому розширюємо наші можливості, підтримуємо економіку та створюємо міцний тил для наших військових.
Як спеціаліст з права я закликаю поважати наш Закон, пам’ятати про свої права та дотримуватися обов’язків. Хай Конституція забезпечує усім повноцінне життя і дає змогу самореалізуватися у цьому житті.
Від щирого серця бажаю кожному з вас завжди пишатися нашою країною, з гордістю дивитися на державний жовто-блакитний прапор! І хай на жовтих полях достигає добрий врожай! Хай блакитне небо буде сповнене миром, а не ракетами та димом!
Хочеться, щоб цей рік приніс більше приводів для радості, а найголовніше – таку довгоочікувану Перемогу у цій страшній війні! Україна була, є і буде могутньою та незалежною. Бо Україна – це ми – сильні, нескорені, працьовиті люди! Тож продовжуймо разом рухатись в напрямку світлого сьогодні!
З Днем Конституції України!

Щиро ваша Ірина ОДИНЦОВА!
Адвокатка з міжнародного права, кандидатка юридичних наук та членкиня-кореспондентка Академії політичних наук України

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями