Перейти до панелі інструментів
миллениум

Вона напрацювала величезний кредит довіри серед тисяч людей та продовжує щодня гарантувати захист майбутнього для своїх клієнтів. Керівниця Закарпатської дирекції ARX-страхування – ВІКТОРІЯ ЗАКРЕВСЬКА – поділилася у нашому інтерв’ю особливостями своєї роботи та викликами під час війни. А ще розповіла, як почала співпрацювати з благодійними організаціями та сприяти реабілітації українських військових.

– Пані Вікторіє, раді вітати! Познайоммось ближче! Де Ви народилися? Хто Ви за освітою?
– Доброго дня! Народилася я в легендарному м. Мукачево, Закарпатської області. Історія міста Мукачева – одна з найцікавіших і найбагатших сторінок історії Закарпаття. Тут народилося багато відомих усім діячів, спортсменів, художників та співаків. Спочатку навчалася на косметолога-масажиста, але вирішила трохи змінити напрямок, тож тепер маю дві вищі освіти (перша стосується фінансів та оподаткування, а друга – економічна, за спеціальністю «економіка і підприємство»).
– Розкажіть про особисте: родину, дітей.
– Я заміжня, маю сина та батьків. У мене дуже дружня і щаслива родина. Взагалі сім’я – найголовніше для мене, це моя підтримка. Сину незабаром 25. Він вчиться та працює разом зі мною. Мої батьки пенсіонери. Я дуже люблю маму і тата за все те, що вони мені дали. У першу чергу, виховання. Я вважаю, що це важлива складова розвитку особистості. А також життєві цінності, які вони у мене вклали, та сприяли формуванню мене як особистості. Щодня загартовувався характер: чесність, відповідальність, толерантність, самовідданість та цілеспрямованість – ці всі аспекти необхідні для успішного життя та вдалої взаємодії з іншими людьми. Родинне тепло для мене є найсвятішим: воно зігріває і дарує радість. Я завжди відчуваю на собі сімейний захист і це дає мені впевненість кожного дня.
– Цікаво дізнатися, коли почали займатися страхуванням? Що Вас підштовхнуло до цього?
– Це було у 1997 році. Тоді я і поняття не мала, як мене поглине страхування. Отож одного разу до мого батька приїхав близький товариш і сказав у розмові, що він зацікавлений в розвитку страхування по всій Закарпатській області. Просив допомоги батька з організацією, персоналом і таким іншим. Так, спочатку мене взяли звичайним агентом, а далі все, як кажуть, роки, кар’єрні сходинки. За свій професійний шлях, а це вже 27 років, я змінила тільки 4 страхові компанії. На сьогодні я вже 16 років очолюю Закарпатську дирекцію ARX-страхування, раніше це була Страхова компанія «АХА».

– Пригадайте 24 лютого 2022 року… Що змінилося відтоді у Вашому житті?
– Цей день був, наче страшний сон. Моменти залишилися в пам’яті, як відбитки. День був робочим, в офісі всі сиділи в чатах, читали новини. Здавалося, напруга висіла в повітрі й до останнього не хотілося вірити, що це реальність. Раніше, коли всі казали про можливий наступ, я відмовлялася повірити в це. Думки були тільки про те, що зовсім скоро весна, що це чудовий час року для планування подорожей. Але, на жаль, один день змінив ВСЕ, як кажуть, перевернув «з ніг на голову».
– З якими труднощами в роботі Ви зіткнулися в умовах війни?
– Погіршення економічних умов, загроза безпеки та психологічного стану суспільства. Люди виїздили за кордон, тому ми працювали 24/7, надавали будь-яку допомогу в поселенні, оформленні страхових полісів, намагалися максимально зробити все, що було в наших силах. А потім перелаштовувалися працювати, коли виникла ситуація з відключенням електроенергії.
– На чому ґрунтується Ваша діяльність зараз? На скільки це важливо і чому?
– Моя робота зараз тримається на чотирьох головних китах:
Аналізі інформації: важливо вміти швидко та ефективно аналізувати інформацію, що надходить, відсіювати непотрібну та виділяти ключові дані для подальшого використання.
Прийнятті рішень: на основі аналізу інформації потрібно приймати обґрунтовані рішення, які сприятимуть досягненню поставлених цілей та завдань.
Створенні стратегій: розробка стратегій дій на основі аналізу ситуації та врахування поточних умов є важливою складовою моєї діяльності.
Комунікації: важливо вести ефективну комунікацію. Так, ефективна комунікація важлива у всіх аспектах життя, будь-то в особистих відносинах, роботі або навіть в повсякденних ситуаціях. Вміння висловлювати свої думки та відчувати інших людей допомагає побудувати здорові стосунки, уникнути конфліктів і досягти спільних цілей. Це взаєморозуміння, вираження своїх почуттів та думок чітко та ввічливо.
– Знаю, Ви співпрацюєте з благодійними організаціями, допомагаєте нашим захисникам з реабілітацією. Розкажіть більше про ці ініціативи.
– Я займаюся благодійними справами, бо вважаю, що кожна людина має можливість допомагати іншим. Важливо мотивувати людей. Я долучаюся до Доброї справи, розумію, наскільки важливо мати мотивацію для зайняття благодійністю. Часто люди долучаються до благодійних організацій або проєктів, бо вони вірять у цінність і значущість своєї діяльності. Мотивація може бути різноманітною – від бажання допомогти тим, хто потребує, до бажання зробити свій внесок у покращення суспільства. Важливо також пам’ятати про важливість саморозвитку та постійного підвищення кваліфікації для успішної реалізації благодійних проєктів.
– З якими емоціями Ви проживаєте третій рік повномасштабної війни? Що особисто Вам допомагає не опускати руки?
– Це дуже важливо – мати позитивний настрій і не опускати руки, навіть у важкі моменти. Я зберігаю свою мотивацію й енергію, згадую про те, що роблю добре для інших людей і для суспільства в цілому. Що кожна дія має значення і може змінити життя когось до кращого. Також важливо дбати про своє фізичне та емоційне здоров’я, знаходити час для відпочинку і відновлення сил. Я вірю, що добрі справи повертаються до нас у вигляді позитивних змін і щастя. Коли ми допомагаємо іншим, ми створюємо позитивну енергію, яка повертається до нас у вигляді вдячності, щастя і добробуту. Нехай ваші добрі справи будуть як камінчики, котрі створюють хвилі добра по всьому світу. Доброта і милосердя не залишаться непоміченими, вони обов’язково приносять вам радість і задоволення.
– Що побажаєте нашим читачам з нагоди Дня Конституції України?
– З нагоди Дня Конституції України, я бажаю всім читачам мирного та щасливого майбутнього. Нехай цей святковий день нагадає нам про важливість законності, демократії та прав людини. Бажаю всім українцям єднання, взаєморозуміння та гармонії у суспільстві. Нехай кожен з нас прагне до високих цілей. Перемоги, Мирного Неба… Слава Україні!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями