Перейти до панелі інструментів
миллениум

Яскрава і ексцентрична модель та телеведуча Анна Гузеєва стала неймовірно популярною після участі в 11 сезоні проекту Холостяк на телеканалі СТБ. Дівчина з Дніпра запам’яталась на проекті своїми звабливими образами і модельною зовнішністю. Про свій творчий шлях, кар’єру і як потрапила на телебачення Анна розказала в інтерв’ю нашому журналу.

Анно, добрий день. Розкажіть про ваше дитинство. Ким працювати ваші батьки і чим ви полюбляли займатись у школі?
Я народилася у Дніпрі 4 вересня 1998 року. І хоча обоє моїх батьків були юристами, я дуже любила музику. Тому мене віддали вчитися грати на фортепіано. Коли мені було 17, я закінчила музичну школу з відзнакою. Але далі обрала для себе інший шлях. Школа у мене була з еколого-економічного профілю, і вчилась я добре, навіть отримала срібну медаль на випускному. Тому вирішила поступати на факультет прикладної математики у Дніпровський Національний Університет імені Олеся Гончара. І у 2022 році захистила там диплом магістра.

А як ви потрапили на телебачення? З чого починали кар’єру?
Ще будучи студенткою я пішла працювати журналісткою на місцевий 11 канал. Там вела рубрику у програмі про світське життя Promenade. А вже через рік я стала ведучою та головним редактором програми ProКультурне. Брала інтерв’ю у зірок шоу-бізнесу. У 2021 році я почала зніматись у проектах вже не як журналіст, а в якості героїні і експерта. Так потрапила на “Богиню Шопінгу”, де отримала перемогу. І звісно найбільш рейтинговий проект в якому я брала участь – 11 сезон Холостяка на телеканалі СТБ.

Паралельно з цим ви продовжувати розвивати свою модельну кар’єру. Яких успіхів вам вдалося досягти у цьому?
Крайнє з моїх досягнень у модельній сфері, це те, чим я дуже пишаюсь – мої результати на європейському конкурсі краси Mrs. European Nations, що проходив в Афінах у 2023 році. Там я отримала титули: “Міс Східна Європа 2023” і «Друга Віце-Міс Європейських Націй 2023» і увійшла в трійку переможниць. До того я брала участь у конкурсі Miss Fashion Universe 2020, де отримала головний приз і першу корону. Також я є в списку топ-50 найкрасивіших людей світу за версією видання Topcity. Мої фото бували на обкладинках журналів Playboy, Ellements Magazine New York, та італійського GMARO.

Чи продовжили ви займатись творчістю після музичної школи?
Музикою ні, але я декілька років писала вірші. Коли мені було 18, мої твори публікуватися в збірках до Дня 25-річчя Незалежності України «Україні присвячую», а також «Собори наших душ» і часопис «Барви». У 2018 році я отримала нагороду «Гордість Дніпра» у номінації «Поетеса Року». Тоді мої вірші навіть публікувались у вашому журналі.

Розкажіть як склалось ваше особисте життя після проекту Холостяк?
Я поки не хочу відкривати широкій публіці подробиці свого особистого життя, у мене були стосунки з одним бізнесменом, зараз вони залишились в минулому. Я наразі живу в столиці, працюю, розвиваю свій бізнес у сфері PR. Маю власну агенцію “Guzeeva.pr”, спеціалісти якої допомагають талановитим дівчатам просуватися у модельному бізнесі. Мене часто запрошують в якості ведучої та спікера на різноманітні заходи – форуми, благодійні вечори, зустрічі інфлюенсерів. Також я активно веду свій блог в Інстаграм, вже маю близько мільйона підписників.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями