Перейти до панелі інструментів
миллениум

Незабаром у Америці стартують зйомки фільму про Paris Fashion Week. Одну з ролей у ньому гратиме українка КАТЕРИНА НИЧ. До зйомок у фільмі дівчина працювала моделлю у Парижі й знімалась у міжнародному реаліті-шоу. Про те, як знайшла свій шлях до зірок, Катерина розказала в інтерв’ю нашому журналу.

– Доброго дня, Катерино. Ви модель з України, а працюєте у Парижі – місті справжньої високої моди. Розкажіть нашим читачам: що потрібно аби знайти роботу у місті з дуже високою конкуренцією? Як моделі з України стати помітною для закордонних світових агентств?
– Як би просто не звучало, головне – це бажання, правильна комунікація, впевненість у собі, а також особисті контакти з фотографами та стилістами. Коли ти стаєш відомою в цьому середовищі, модельні агентства самі пропонують тобі співпрацю. Сьогодні також є соціальні мережі. Завдяки їм багато моделей не потребують агентів. Просувати себе саму набагато простіше і домовлятися про заробіток теж.

– Катерино, Ви на зйомках постійно постаєте в різних образах, а який стиль імпонує саме Вам? Як Ви одягаєтесь в повсякденному житті?
– Кажуть, що мода змінюється, а стиль – це твоя особиста унікальність. Мій стиль також змінюється. Я люблю флюїдність (швидка та гармонійна зміна образу). У Європі цінують «Классівумен». Це більш дорослий образ впевненої та незалежної жінки. Жінки від якої віє успіхом. Натуральні тканини, бліді тони, натуральний мейкап і манікюр, дорога сумка, плоске взуття, із прикрас – годинник. Я рідко так одягаюсь, хоча всі кажуть що мені дуже пасує. Я більше люблю хіпстерський стиль вдень та Luxury вночі. Шовкові сукні на голе тіло та 12 сантиметрові підбори – моє улюблене вбрання.

– Як тримаєте себе у формі? Що Вас мотивує?
– Я вибрала моделінг саме для мотивації. Залишатися конкурентоспроможною у цій сфері – завдання із зірочкою, ще й у Парижі, де кожна друга дівчина – модель. Тіло та обличчя – мій робочий інструмент. Що може бути природнішим для жінки, ніж турбота про своє здоров’я та красу? Щоденні ритуали догляду за шкірою та волоссям. Спортзал через день, але не для великих м’язів, а для витягнутих форм та прогону лімфи, щоб тіло не затримувало воду і було рельєфним та гармонійним. Постава – головне. Вітаміни, оскільки дієта строга, голодна я абсолютно завжди! Але маю багато енергії для руху вперед і нових ідей. Інстаграм: @katerynanych

– Катерино, наскільки нам відомо, Ви ще і художниця. Виставка Ваших картин називається «Чумацький Шлях» і кожна робота присвячена окремому сузір’ю. Як пов’язані Ваші твори з космосом?
– Так, я художниця: @nychart. За 2,5 роки у мене було 4 персональні виставки в Парижі та 3 групові. «Чумацький шлях» – це серія робіт присвячена космосу. Це така собі метафора життєвого шляху людини та створення її особистих цінностей після проходження життєвих ситуацій та здобуття нового досвіду. Сузір’я – це переносне значення великих постатей у житті кожного з нас, таких як: сім’я, релігія, держава, дружба, війна, любов, гроші.
Друга серія робіт була створена в Парижі й називається «Елементи». Вона присвячена матерії, прогресу та технологіям. Створила я її використовуючи останні технології, роботи були надруковані на алюмінієвому аркуші й допрацьовані акрилом та олією.
Третя серія робіт ще не була презентована. Вона присвячена гормонам людини – тому, що рухає кожного з нас вперед по життю. Це еротична серія робіт.

– Розкажіть в яких реаліті-шоу Ви брали участь? Що дав Вам цей досвід?
– У серпні 2023 року я взяла участь у реаліті-шоу «Runway reels. Fashion in film».
Шоу про моделі, які хочуть стати акторами. Це був незабутній досвід, який багато чого змінив у мені назавжди. Челенджі були складні та стресові. У нас забрали телефони на весь термін перебування в реаліті, це було найстрашніше. Жили ми всі в одному будинку для моделей та були на жорсткій дієті, спілкуватися нам дозволяли лише між собою. Як нам говорили на шоу: «діаманти та зірки утворюються тільки під великим тиском та температурою». Я їм тепер вірю. У реаліті я пробула 30 днів, дійшла до півфіналу і знялась в 10 епізодах з 12. Дуже пишаюся собою за це! Реалiтi можна буде подивитись на платформi Paramaunt Plus уже у цьому роцi.

– Як плануєте розвиватись далі? Окрім моделінгу і малювання?
– Тепер так сталося, що йду в акторство. Завжди мріяла, але не могла собі це дозволити. Для того, щоб зрозуміти наскільки мені підходить акторське середовище, цього року я з’їздила до Канн. Занурившись в атмосферу Каннського кінофестивалю і поспілкувавшись із продюсерами, режисерами, акторами, сценаристами з усього світу я прийняла вольове рішення рухатися в цей бік. І вже незабаром вирушаю на зйомки фільму про Paris Fashion Week, де зіграю свою першу роль.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями