Перейти до панелі інструментів
миллениум

Вона знає як зробити кращою зовнішність, а ще може полікувати душу! Косметологиня та експертка з питань здоров’я шкіри – ОЛЬГА ЖОВНИР-ТАБАЛА – розповіла про тісний зв’язок між красою та емоційним станом, а ще поділилася дієвими процедурами для спекотного літнього сезону. Як знайти гармонію в собі, залишатися привабливою та щасливою водночас, читайте у нашому інтерв’ю.

– Ольго, Ви експертка з краси та здоров’я шкіри із медичним досвідом! Чому обрали косметологію?
– Я працювала у пологовому будинку, у відділенні палат інтенсивної терапії та реанімації. А з початку повномасштабного вторгнення перейшла в опікове відділення іншої лікарні у Дніпрі.
Косметологією займаюся з 2014 року. Успішно закінчила курси на базі Дніпропетровського медичного університету. Я прагнула поєднати медичні знання зі сферою краси та догляду за шкірою. Робота у цій галузі дає мені можливість застосовувати медичні підходи до розв’язання косметичних проблем і відчувати себе частиною процесу, що покращує самопочуття та зовнішній вигляд людей. Це захопливе поле, яке постійно еволюціонує, і я завжди відкрита для нових викликів та можливостей.
– Знаю, Ви також включили у свою практику елементи психології. Як це працює?
– Косметологія та психологія мають глибокий взаємозв’язок, оскільки обидва поля націлені поліпшити якість життя людей, з різних поглядів:

  1. Індивідуальний підхід до клієнтів. Розуміння психологічних потреб та особливостей кожного клієнта допомагає мені створювати персональні програми догляду, які враховують емоційний стан та бажання клієнтів.
  2. Емоційна підтримка. Допомагаю клієнтам у важкі часи, даю їм можливість відпочити, розслабитися та відновитися від стресу.
  3. Консультації. Пояснюю клієнтам, як їхні емоції впливають на зовнішній вигляд та як підтримувати психічне та фізичне здоров’я через догляд за собою.
  4. Психологічні процедури краси. Наприклад, за допомогою релаксаційних масажів можна поліпшити емоційний стан.
  5. Емоційний догляд. Я можу підібрати клієнту емоційний догляд, що позитивно вплине на здоров’я.
    Косметологія та психологія переплітаються в тонкому танці емоцій та догляду. Краса, яку ми бачимо зовні, нерозривно пов’язана зі станом нашого внутрішнього світу. Від впевненості в собі, до здорового способу життя – ці два поля працюють разом, створюючи гармонію і здоров’я як зсередини, так і ззовні.
    – Косметологія для Вас – це не просто робота, а справжня пристрасть, чи не так? Що включає спектр Ваших послуг нині?
    – Так, звісно! Спектр моїх послуг наразі дуже різноманітний. Все індивідуально. Я відходжу від шаблонів та намагаюсь підходити до своєї справи з творчим поглядом.
    – Чи дбають Ваші клієнти про свою красу під час війни так само як і раніше?
    – Наші жінки неперевершені та непереможні! Ми залишаємося чарівними у будь-якій ситуації!
    Під час війни пріоритети змінюються, але багато жінок продовжують дбати про свою красу, хоча це може набувати нових форм і значень. Війна створює стресові умови, і для багатьох жінок турбота про зовнішній вигляд стає способом збереження почуття нормальності, контролю та психологічного добробуту.
    Підтримка зовнішності може також бути важливою для морального духу і почуття єдності. Навіть в умовах війни жінки знаходять час для макіяжу, зачісок та інших ритуалів краси, адже це допомагає зберігати почуття власної гідності та впевненості в собі.
    Отже, хоча підходи й ресурси можуть змінюватися, турбота про красу залишається важливим аспектом життя для багатьох жінок навіть у найважчі часи.
    – Які топпроцедури радите зробити влітку? І де Вас шукати?
    – По-перше, біоревіталізацію. Ще легкі хімічні пілінги (мигдальний, феруловий, біостимулятори, Makro Peel, PRX-T33, MCA 35). Також ботулінотерапію та плазмотерапію (PRP-терапія). Власна плазма крові стимулює регенерацію шкіри, поліпшує її структуру та тонус. Не варто забувати про догляд за губами. Легкі ін’єкції гіалуронової кислоти необхідні для зволоження і легкого об’єму. Корисним буде масаж обличчя з використанням спеціальних сироваток та масок.
    Усі ці процедури підходять для літнього сезону, оскільки не викликають значного відновлення шкіри та не підвищують її чутливість до сонячного випромінювання. Завжди слід консультуватися з косметологом перед початком будь-яких процедур, щоб врахувати індивідуальні особливості вашої шкіри й забезпечити максимальну безпеку та ефективність.
    Я працюю у самому центрі Дніпра. Тож буду рада зустрітися за адресою: вул. Січеславська Набережна, 27 або у моїх соцмережах!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями