Перейти до панелі інструментів
миллениум

Справжніми законодавцями тренду на лазерну епіляцію для чоловіків та підлітків стали у Дніпрі чарівні засновниці «LT Laser Beauty Studio» – ОЛЕСЯ КОВШОВА та ТЕТЯНА ГЛЄБОВА. Саме для вас, шановні читачі, фахівчині з великим досвідом, у тому числі за кордоном, відповідають на актуальні питання.

– Шановні пані, дякуємо, що наважились розкрити актуальну тему щодо епіляції для чоловіків. Тож перше питання до Вас, Олесю. Які топові процедури наразі пропонує Ваша студія?
– Вітаю. Ми надаємо дуже великий спектр послуг насправді, але ж тема лазерної епіляції для чоловіків сьогодні дійсно найбільш актуальна. Більшість чоловіків звертаються до нас, тому що прагнуть підтримувати гігієну свого організму. Це доволі актуально для військових, які не завжди мають змогу прийняти душ. Саме тому епіляція для них є ефективним розв’язанням питання. Наприклад, епіляція «глибоке бікіні» попереджає проблему врослого волосся та запалень через це. Не рідко чоловіки роблять й епіляцію на обличчі та під пахвами.
– Тетяно, Вашими клієнтами дедалі частіше стають і підлітки. Чи безпечно це?
– Так, абсолютно. Лазерна епіляція на якісному сертифікованому обладнанні абсолютно безпечна. Річ у тому, що промінь діє виключно на фолікулу волосся, не вражаючи інші тканини, органи, лімфовузли тощо. Робити процедури для підлітків дозволено вже з 12 років. Епіляція не викликає онкологію, новоутворення тощо. Це міф. Але усе це стосується виключно якісного обладнання. Ми даємо гарантію на безпеку, бо маємо медичну освіту та великий досвід.
– Олесю, поговорімо про процес та строки.
– Аби повністю завершити процедуру епіляції ми рекомендуємо пройти не менше 10 процедур з інтервалом раз на 5 тижнів. Але усе це індивідуально. Річ у тім, що ріст волосся має три фази, тож саме через це з кожним відвідуванням ми дивимось на результат, від чого й залежить кількість процедур.
– Тетяно, від чого залежить ефективність результату лазерної епіляції?
– Результат дуже довготривалий, якщо приблизно раз на рік робити корекцію. Наш організм живий, він постійно змінюється. Тому ми рекомендуємо робити аналізи, аби розуміти стан гормонального фону, який безпосередньо і впливає на ріст волосся. Ми працюємо на діодному лазері – це золотий стандарт.
– Олесю, чи мали Ви випадки, коли попри усі Ваші рекомендації та якість роботи, волосся все одно росте?
– Такі випадки мають місце у практиці, тому на консультації ми пояснюємо клієнтам, що варто робити, аби дійсно отримати результат. Особливо це стосується жінок, які планують вагітність, наприклад.
– Лазерна епіляція має протипоказання, Тетяно?
– Так, мова йде про цукровий діабет, вагітність, лактацію, наявність в організмі кардіостимуляторів, доброякісних чи злоякісних пухлин, запалень та висипів (дерматити у стадії загострення) на шкірі у місці епіляції.
– Пані Олесю, чи має процедура лазерної епіляції період реабілітації?
– Ні, не має. Ми працюємо на дуже високотехнологічному обладнанні, тому ніяких наслідків немає. Єдине, на чому ми наголошуємо, за 15 днів до та після процедури не рекомендується перебувати на сонці.
– Пані, Ви дали вичерпні відповіді, впевнені, чоловіки й жінки, батьки підлітків дослухаються до цієї інформації. Скажіть, чому наші читачі мають обрати саме Вашу студію?
– По-перше, ми маємо медичну освіту. По-друге, ми маємо професійне правило: бути чесними та людяними з клієнтами. І третє – ми рекомендуємо саме те, що людині дійсно дасть якісний результат. Ми постійно розвиваємось та масштабуємось. Досить скоро зможемо подарувати вам послуги з електроепіляції. Тому запрошуємо до нашої студії!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями