Перейти до панелі інструментів
миллениум

Пані Галина БІЛІОНОК неймовірно чарівна та успішна жінка, уродженка селища на Львівщині, щаслива мати чотирьох дітей. Наша гостя з дитинства зналася на травах, бо мала бабусю-травницю. Завдяки природним дарам вона допомагала одужувати людям від будь-яких хвороб та ефективно відновлювати здоров’я. Але сьогодні не про бабусю-знахарку, а про успіх та реалізацію самої пані Галини піде мова.

– Пані Галино, з чого почалась Ваша історія розвитку в нутриціології?
– Коли прийшли скрутні часи в нашу країну, я вирішила продовжувати бабусину справу, згадавши, які глибокі знання маю у цій сфері. Ідея надихнула мене ще детальніше вивчати трави, їх можливості та власне фізіологію людини. Тому у 52 роки я закінчила Львівський медичний університет. На базі факультету нетрадиційної медицини закінчила дворічний курс з фітотерапії та нутриціології. А вже у 56 додатково закінчила Міжнародну академію здоров’я.
Впевнено можу сказати, що здоров’я українців і підтримка їх організму, стало моєю головною справою життя. Усе це зі мною сталось тому, що я завжди слухала своє серце, дуже хотіла допомагати оточенню та загалом усім тим, хто потребує допомоги. Так мною була створена фітомережа та запатентована її назва – «Зелена аптека Карпат». До речі, нещодавно ми отримали відзнаку «Знак Якості Україна 2024».
Звісно, я прагну для своїх дітей та онуків кращого життя, тому вирішила ще й розвивати мережевий бізнес з компанією Nature’s Sunshine Products, Inc.
– З якими діагнозами до Вас сьогодні звертаються українці?
– Насамперед, зазвичай мова йде про очищення організму від так званих непрошених гостей: паразитів, грибків та вірусів. Також звертаються щодо відновлення роботи шлунково-кишкового тракту, відновлення роботи печінки, відновлення превентивного стану, закриття дефіциту вітамінів та мінералів, нормалізації та підтримки рівня цукру, нормалізації рівня холестерину та відновлення гормонального фону, відновлення роботи опорно-рухової системи. І на завершення, як відновити молодість, енергію та зберігати красу.
– Як та чому трави здатні допомагати нашому організму?
– Трави, на відміну від синтетичних ліків, чинять м’який помірний і природний (фізіологічний) вплив на організм, мають поступовий, але стійкий терапевтичний ефект. Особливо, що стосується захворювань шлунково-кишкового тракту, адже всі наші супутні захворювання починаються від нестабільної роботи кишківника.
Трави мають порівняно низьку токсичність. Завдяки цим властивостям вони відносно безпечні. Разом з тим, трави високоефективні, оскільки мають високу біологічну активність. На відміну від синтетичних ліків, не викликають звикання, мають більш високу біодоступність завдяки спорідненості речовин рослин людському організму.
Суміш різних рослин добре поєднуються між собою, часто посилюючи дію одне одного (явище синергізму). Завдяки особливостям своєї дії трави використовуються для лікування дітей молодшого віку, жінок у період вагітності та грудного вигодовування.
Отже, завдяки усім цим властивостям ми можемо лікувати хронічні захворювання, адже майже не мають протипоказань.
– Питання від читача. Чи здатна фітотерапія подолати онкологію?
– При лікуванні злоякісних пухлин лікарські рослини обираються індивідуально. Варто зазначити, що вони можуть використовуватись пацієнтом самостійно або паралельно з хіміотерапією. Кожна схема застосування має свої особливості. При хіміотерапії рекомендовано приймати фітопрепарати, які не лише допомагають попередити можливі побічні дії, але й підсилюють протипухлинний вплив.
Самостійний вплив фітотерапії при онкології використовується у випадках, коли рак діагностовано на пізніх стадіях і оперативне втручання вже неможливе. Лікарські рослини дуже ефективні при виснаженому організмі та дозволяють з часом додати ще один препарат хіміотерапії.
– Пані Галино, Ви маєте великий досвід, багато задоволених та здорових пацієнтів. Що є для Вас найвищою винагородою?
– Одужання моїх клієнтів! Будьте здоровими, дбайте про свій організм та звертайтесь до фахівців фітотерапії.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями