Перейти до панелі інструментів
миллениум

Завдяки їй тисячі жінок навчилися гарно виглядати та гарно заробляти! Старша Національна Лідерка та б’юті-експертка Mary Kay Ukraine – ОЛЕНА КРИВЧЕНКОВА – показує на власному прикладі як через любов до себе можна досягнути бажаного! У нашій розмові Олена поділилася власним рецептом успіху в бізнесі та дала важливі поради щодо краси та догляду з власного досвіду!

– Олено, з чого починався Ваш шлях до б’юті-експертки та успішної бізнес-леді?
– Я починала так само як і всі консультанти з краси в 36 країнах, де є компанія Mary Kay. І вже 60 років усі консультанти починають однаково: ми проводимо майстер-класи з краси. На класах я допомагаю відвідувачкам визначити свій ТИП шкіри і оцінити свій СТАН шкіри. Потім підбираю засоби по догляду, вчу ними користуватись. Жінка їх тестує, бачить як реагує її шкіра і замовляє ту продукцію, яка їй підходить. Так вона економить на непотрібних витратах на косметику і береже свою шкіру від невдалих експериментів. Коли жінка задоволена результатом, то знову робить замовлення і стає моєю клієнткою. Я навчаю жінку бути гарною.
Якщо клієнтці подобається як я працюю, вона вибирає стати моїм бізнес-партнером і далі може розвиватись у бізнесі настільки, наскільки хоче. Все залежить від її амбіцій і бажання здійснити свої мрії.
Саме велика кількість бажаючих бути зі мною в бізнесі Mary Kay і приводить мене до успіху.

– Жінка у бізнесі: як запрограмувати себе на успіх? У чому Ваш особистий секрет?
– Я вважаю, що жінка стає успішною в бізнесі при наявності у неї великих бажань. І коли досягаєш одного маленького, вже є інше БАЖАННЯ побільше. Так завжди є мотивація до дії. Під бажання потрібно створювати ПЛАН дій.
Звісно треба вчитись будувати бізнес правильно, бачити перспективу, розуміти що головне, а що другорядне, що надихає, а що відволікає. Важливо оцінити, які дії ведуть тебе до ТВОЄЇ цілі, а які дії забирають твій час і енергію.
Мій особистий СЕКРЕТ: я НЕ ЧЕКАЮ, що хтось, щось або обставини будуть сприятливі. Я працюю з тими, хто готовий зараз, а не колись…, я працюю в тих умовах, які є зараз, і намагаюсь робити те, що можливо зараз.

– Чим Ви найбільше пишаєтеся нині? Які цілі ставите на майбутнє?
– Я пишаюсь тим, що мій бізнес зберігає в мені жіночність і привабливість. Незалежно від того наскільки я відповідальна і цілеспрямована, я працюю своїми сильними сторонами.
Я пишаюсь тим, що в моїй душі мир і злагода, бо основне «золоте правило» діяльності в Mary Kay: «Вчиняй з іншими так, як хочеш, щоб вчиняли з тобою» Це є мій життєвий принцип.
Я пишаюсь результатами своєї діяльності: тисячами жінок, яким я допомагаю гарно виглядати і гарно заробляти. Їх успішність – це моя найбільша гордість.
Я планую постійно продовжувати покращувати життя жінок через свої рекомендації, навчання, мотивацію і свій приклад. Кожен успіх жінки мене надихає, дає мені енергію і сили продовжувати свою справу.

– І стосовно практичних порад. Як правильно підібрати косметику для себе? На що варто звертати увагу?
– Потрібно зрозуміти різницю між типом вашої шкіри (він не змінюється все життя) і станом вашої шкіри (він може змінюватись і потребує уваги і правильних засобів).
Почніть з того, що визначте свій тип шкіри і основні питання, які ви бажаєте вирішити. Підбирайте засоби, які відповідають саме вашим потребам.
Обов’язково користуйтесь основним БАЗОВИМ ДОГЛЯДОМ – це очищення, зволоження, крем під очі і захист.
Наголошую на правильному очищенні, бо саме воно допомагає зняти багато питань у догляді. Жінки часто його ігнорують або помиляються в виборі – це одна з основних проблем.
Враховуючи вік, підсилюйте догляд сучасними, перевіреними, сертифікованими, додатковими засобами, які вирішують саме ваші проблеми і відповідають вашому віку.

– Які доглядові ритуали Ви застосовуєте щодня самі та можете порекомендувати нашим читачам?
– Головне для мене – це СИСТЕМНИЙ догляд з прогресивним складом: пептиди, антиоксиданти, вітаміни. Щодня очищення, зволоження, догляд за зоною навколо очей і захист від ультрафіолету. Зважаючи на свій вік, я обожнюю сучасні дієві засоби – це сироватки, бустери, які містять кислоти, і інші активні компоненти. Також обовʼязковим є ритуали оновлення шкіри двічі на тиждень – це пілінг, скраб, маски, бустер з кислотами (обираю під сезон і настрій).
Бажаю читачам, незалежно від того, чи користуєтесь ви послугами косметолога, регулярно щоденно доглядати за шкірою в домашніх умовах. Ваші засоби повинні бути зручними у використанні і забирати мінімум вашого часу, бо життя таке цікаве!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями