Перейти до панелі інструментів
миллениум

Цілитель та біоенергоінформотерапевт – МИКОЛА ЦИМБАЛ – не лише знається на відмінному здоров`ї та довголітті, а й практикує відновлення енергетичного балансу. Він переконаний, що Бог надав йому дар зцілення задля високої мети – допомоги людям. Зараз Микола Іванович рятує життя усіх нужденних, а насамперед – воїнів та інвалідів. Історією дивовижного порятунку українського бійця цілитель поділився у нашому інтерв’ю.

– Миколо Івановичу, раді вітати Вас! Ви почали цікавитись народною медициною у досить дорослому віці і тільки потім зрозуміли, що володієте виключним даром. Уже зараз як професійний біоенергоінформотерапевт та цілитель, Ви допомагаєте багатьом людям, зокрема воїнам. У чому секрет Вашої методики?
– Я маю авторську методику заочного та очного обстеження пацієнта: за світлиною, відео, паспортними даними, а також авторський метод лікування. Визначаю та усуваю першопричини захворювання людини. Зокрема, ідеться про зцілення КОКОНА ЛЮДИНИ та відновлення її енергетичного балансу згідно з датою народження.
– Знаю, Ви допомогли вижити одному воїну після дуже тяжкого поранення на передовій. Розкажіть, будь ласка, про цю історію дивовижного порятунку на відстані.
– Так, дійсно. Цього бійця звати Сергій Петренко. Він отримав черепно-мозкове відкрите проникне осколкове поранення на фронті у червні 2022 року, обороняючи нас з вами на Донецькому напрямку. Більше півроку він лікувався в Олександрівській лікарні, у Києві. Медики зробили все можливе і виписали воїна з лікарні ЖИВИМ, прогнозували йому всього півроку… Чоловік був у дуже важкому стані й помирав на очах у рідних. Подруга сім’ї – Ірина Корнелюк – побачила критичне життя Сергія вдома і вмовила родину звернутися до мене, бо сама переконалася у спроможності мого дару. Так небайдужа жінка дала шанс врятувати життя коханого своєї подруги та зберегти дітям їхнього батька.

– Це досить сміливий вчинок! На скільки складна була ситуація у цій родині?
– Дружині Сергія – Людмилі було дуже важко. Якщо вона почне розповідати сама, то усі покійники оживуть і почнуть плакати. Їй постійно потрібно було бути біля лежачого чоловіка. Годувала його через зонд, бо ротом він довго не їв. Один син – на фронті, інший – школяр. Ще й мама похилого віку – хвора. Усі були налякані війною, мали свої проблеми зі здоров’ям. Сім’я жила лише на мамину (тобто бабусину) пенсію, а ще допомагали добрі люди, хто чим міг.
Додалася ще й паперова тяганина, бо суд вимагав підпис Сергія, щоб визнати дружину опікуном, а руки у чоловіка не писали. Щоб оформити документи на пенсію воїна, треба зібрати купу довідок.
– Пане Миколо, як Вам вдалося врятувати життя Сергія, ще й дистанційно?
– Дякую Богу, що допомагає мені на ВІДСТАНІ (кількість кілометрів різниці немає) продовжувати життя людям та покращувати їх здоров’я для довголіття.
Після одного сеансу у березні 2023 року з відновлення енергетичного балансу, який був при народженні, життя Сергія продовжується з динамікою «плюс». Він почав відривати рот, у нього запрацював язик, відновилась концентрація погляду, бо до цього він дивився в один бік. Згодом Сергій сам почав тримати голову і реагувати на звук телефона, очима спілкуватися з людьми, проявляти свій настрій та набирати вагу. Ми стали друзями, тому мрію, що Сергій приїде до мене на чай.
Я розповідаю історію Сергія Петренка для усіх добрих людей, щоб вони допомогли іншим важко хворим, воїнам, які шукають шанс на продовження життя, але ще не знають про мене.
Щоб покращити свою карму по Колесу Сансари, прошу усіх передати воїнам, які зараз у критичному стані, що шанс продовжити життя є. Якщо вчені, вельмишановні лікарі зробили все, що могли під час лікування пацієнта та виписали його з лікарні додому, зверніться до останньої інстанції – до цілителя. Рідні, сусіди та друзі не будьте осторонь чужої біди! Бог обов’язково бачить вчинки кожної людини. Від Всевишнього ще ніхто не сховався. Протягом 2024 років – НІХТО! Якщо у вас є сумніви, то запитайте у священника храму, де ви буваєте.
– Також Ви вселяєте надію людям, які загубили зв’язок з рідними через воєнні дії! Ви можете побачити, чи жива людина?
– У мене часто запитують:
– «А мій воїн живий? Не виходить на зв’язок тиждень, місяць, рік, два…»
– «А мій тато, мама та рідні – живі? Вони залишились на захопленій території!»
– «А мої діти пропали. ВОНИ живі?» тощо.
Я можу допомогти тим, хто шукає рідних. Моя практика дуже проста. Я обстежую людину по фантому, за допомогою світлини та відео, бачу у якому стані знаходиться здоров’я. У кожного з нас є ЕФІРНЕ ТІЛО, яке має програми для усіх органів Фізичного Тіла. Після смерті Бог забирає у покійника цю енергію.
– Наостанок нашої з Вами розмови, з якими словами звернетеся до усіх читачів?
– Дорогі українці, для покращення здоров’я та довголіття в Україні є все! Бажано навчитись самостійно обстежувати свій КОКОН та енергетичний баланс, щоб своєчасно зробити профілактику на покращення здоров’я – особистого, батьків, дітей та насамперед воїнів, інвалідів.
Я відкритий і шукаю учнів, яким із радістю передам усі свої знання, щоб ще більше допомагати людям!
Щиро бажаю усім здоров’я, удачі та довголіття. Я живу для вас, любі українці. З повагою – ваш цілитель та біоенергоінформотерапевт Микола Цимбал.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями