Перейти до панелі інструментів
миллениум

Чому хтось багатий, а дехто до старості ледве зводить кінці з кінцями? Усе, що відбувається у нашому житті, – невипадково, переконана наша постійна експертка, астрологиня та наставниця – ОКСАНА ЯКОБСОН. Та додає: «Ми самі визначаємо свою долю власними діями та вчинками. І всесвітній закон – карма – саме про це». Про містичну енергію та як із нею працювати, щоб досягати бажаного успіху, читайте у нашому інтерв’ю.

– Оксано, раді знову вітати! Сьогодні поговоримо про карму. Що вкладено у це поняття?
– Про карму я можу говорити дуже довго. Вивчаю ці знання вже більш як п’ять років. Карма – це не щось страшне, це не покарання або злий рок. Карма – це те, що ми самі створюємо щосекунди: наші дії, слова, думки. Це універсальний закон причин та наслідків, який прописаний у священних текстах ще декілька тисячоліть тому.

– Як спеціалістка з карми, наставниця, Ви маєте посвяту в Індії. Як це було? Розкажіть про свій досвід.
– Все було не так, як я собі уявляла на самому початку. Я розуміла, що життя в Ашрамі, особливо перед посвятою, далеко не курорт, але навіть гадки не мала, що це буде така тотальна трансформація і душі, і свідомості, і тіла. З місцем, де знаходиться Ашрам, пов’язано багато легенд та цікавих історій. Не всі, хто хоче, можуть туди приїхати. Кажуть, це тому, що воно саме обирає, кого пускати, а кого ні. До Махараджа (це Наставник та вчитель Ашраму) дуже хочуть потрапити люди, чиї імена багатьом нам знайомі… А я отримала таку можливість – бути поруч з ним, говорити з ним, отримати від нього благословення та посвяту. Посвята – це вже серйозний обов’язок. Перед вчителями, людьми, перед світом. Моя місія – передавати знання далі й звернути з цього шляху я вже не можу.

– Як карма роду впливає на успішність життя людини?
– Рід – це потужний механізм, який вливає на всі сфери нашого життя. Тільки уявіть собі, за спиною кожного з нас стоїть 128 людей. Наші предки, які дали нам частину своїх талантів, ресурсів, любові. Ми пов’язані з ними міцними енергетичними каналами. Вони передали нам свій досвід як хороший, так і не дуже. І це впливає на всі сфери нашого життя. Покращуючи родову карму, наприклад, техніками вдячності, ми зможемо взяти всю ту силу, яка є в нашій родовій системі. І тоді наче чарівним чином нам відкриються нові можливості для розвитку та щастя.

– Чи дійсно існує грошова карма? Як з’ясувати свої кармічні борги, а головне – розрахуватися з ними?
– Так, грошова карма існує. І хороший езотерик може легко її вирахувати та дати необхідні рекомендації для того, щоб її покращити. На своїх консультаціях я розповідаю, який борг з минулого є в людини й що з цим робити. Інколи, лише це стає на заваді успіху в будь-якій сфері та реалізації.

– Чи можна почистити, оновити свою карму, щоб налагодити життя, добробут? Поділіться дієвими техніками з нашими читачами.
– Звісно. Ми повинні садити правильне насіння. Згадаємо фразу: «що посієш, те й пожнеш». Але в ній є помилка. Саджаємо ми, наприклад, маленьке насіння кавуна, а виростає великий кущ з декількома великими плодами. Правда? Так і з кармою! Десь недоплатили 10 грн – у нас забрали 1000 грн. Скинули 50 грн на їжу старенькій бабусі – нам дали премію в 5000 грн. А ще поділюсь з вами найдієвішою технікою, яка здатна повністю почистити негативну стару карму – кожного ранку бажати усім щастя. Від щирого серця кожній живій істоті у всьому Всесвіті!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями