Перейти до панелі інструментів
миллениум

Відома тарологиня та цілителька – ТЕТЯНА СМОЛЬНИК – вже допомогла тисячам людей покращити їхнє здоров’я. Майстриня впевнена, що не існує невиліковних хвороб, а дихальні практики, молитви й медитації часом працюють ліпше за дорогі ліки. Унікальним методом обстеження та секретами відмінного самопочуття не лише дорослих, а й діток Тетяна поділилася у нашому інтерв’ю.

– Пані Тетяно, раді вітати Вас знову! Ви цілителька з медичною освітою! Як часто до Вас звертаються за допомогою в одужанні? З якими хворобами?
– Люди звертаються за допомогою дуже часто, але важливо розуміти, що прийом у цілителя не виключає звернення до лікаря. Завжди необхідно розглядати проблему зі здоров’ям з погляду доказової медицини. Але, проводячи діагностику хворого як енергопрактик, я вже бачу, які саме проблеми потребують термінового обстеження та лікування. Особливо це стосується серцево-судинних, онкологічних, ендокринних та неврологічних захворювань. Наша імунна система подає нам вчасні сигнали, а цілитель бачить їх іноді раніше хворого тому, що наше енергополе – це майже знімок, на якому можна побачити стан здоров’я, збій основних систем та порушення роботи того чи іншого органу. Іноді пацієнти приходять, коли вже втомилися від невстановленого діагнозу, тоді ми робимо повну діагностику стану людини, енергетичного ресурсу та встановлюємо причину поганого самопочуття. Це не тільки хвороби, а й ментальний стан людини, вплив психосоматики або зовнішні, іноді магічні впливи.
– Ви обстежуєте людину за допомогою воску? Як працює Ваша методика? Які рекомендуєте ліки?
– Я обстежую людей за допомогою воску, металу та інформаційного коду, який є в кожної людини та містить генетичну схильність до певного виду захворювань. Воскова методика дозволяє сформувати думку про проблеми. Виливається віск дуже швидко у присутності пацієнта або над свіжим фото, діагностика триває 10–20 хвилин. Я дуже люблю енергетичні методи лікування, тому що будь-яка хвороба боїться сильної людини. Якщо ви хочете жити – ви будете жити. Але не потрібно боротися з собою, постійна боротьба виснажує, пригнічує імунітет. Використовуючи практики дихання, молитви, медитації – ми доводимо до ладу душу, а тіло розуміє це, як сигнал до одужання, і людина почуває себе краще. Я рекомендую використовувати природні ліки, трави, спорт та енергетичні чистки.
– Звідки беруться хвороби, на Вашу думку? І що варто зробити самій людині для скорішого зцілення?
– Хвороби мають різні причини, можуть бути набутими або наслідковими. Але в будь-якому випадку немає хвороб, які не виліковуються. Людина сама може змінити своє життя і позбавитися від проблем зі здоров’ям. Але є золоте правило – прибрати страх, стрес, сумніви.
– Більшість недуг загострюються на фоні стресу, особливо зараз, у час війни. Як радите відновлювати душевний спокій?
– Душевний спокій під час війни – дуже відносне поняття. Його просто немає, тому я допомагаю пацієнтам навчитися робити самостійний захист, це своєрідна концентрація на думці, що нічого поганого не трапиться, подібні практики допомагають мені також особисто. Ще можна перемикнутися на термінові справи, щось готувати, малювати, послухати музику, це нейтралізує страх.
– Що скажете про дитячі недуги? Чи залежить одужання від батьків?
– Дитячі недуги дуже часто залежать від психологічної ситуації в сім’ї. Є такий вислів: «Коли хворіє дитина – треба лікувати маму». Здорова атмосфера, любов, піклування про дитину – все це про швидке одужання. А ще важливо розуміти, що дитина до 12 років дуже пов’язана енергетично з батьками, тому необхідно приділяти увагу не тільки лікуванню, а й слідкувати за розвитком та душевним станом дитини. Бажаю всім бути здоровими та спокійними. Важкі часи минають, а життя продовжується.
smolnik_taro

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями